Kembara Padang, Indonesia - Flight Ticket

Sebenornya.... Hasrat nak sampai Padang, Indonesia ni dah terlalu lama terperam macam jeruk mangga dalam balang kaca siap dengan cili dengan asam boi... He He He...

Aku pernah plan nak pergi sebelum berlakunya gempa bumi teruk sekitar tahun 2009... Hah! Lama gilerkan...

Sejak kejadian gempa bumi tu... Kebanyakkan syarikat penerbangan hentikan terus routes ke Padang... Kalu ada pon dah tak serancak dulu... On and Off macam biskut...

Dan... Sejak dari tu juga... Aku dah tak lagi find out pasal Padang ni...

Sehinggalah...

Korean Class

Sebenornya... Aku keboringan... Tak tahu nak buat apa... 

So...

Aku kacau HH tengah buat keje sekolah... Erk! Dah tua2 bangka pon pegi sekolah jugak ke? Sekolah orang buta huruf! He He He...