Monday, 29 October 2012

Kembara Sarawak - Kuching Preparation

Hari ni 29 October 2012... Terpancul lah idea bombastic nak bawak family travel ke Kuching... He He He...Maka aku pon book lah flight... Actually Air Asia ada buat offer tapi tidak lah semurah mana... Air Asia sekarang pon dah tak macam dulu... Insyallah seramai 19 orang akan join travel ni... Excited jugak nak usahakan travel ni bila melihat wajah2 mereka yang sangat exited nak terbang... He He He...


Untuk pengetahuan semua Air Asia hanya limitkan hanya 8 orang sahaja untuk satu2 booking... Aku rasa sistem Air Asia ni mmg lock by IP... Harga tiket pon akan berubah untuk booking seterusnya tidak seperti booking yang pertama...


Tune Hotel pon sama... Hanya limitkan beberapa bilik saja untuk satu booking... Disebabkan harga berbeza2... Jadi kami share the burden... Totalkan semua dan bahagi sama rata...

Lepas dah booking semua... Maka kerja aku seterusnya adalah itenary... Dah macam agent pelancongan plak aku rasa... He He He...