Saturday, 30 March 2013

Lowerpro Camera Bag

Hari ni... 30 Mac 2013... Aku ke Singapore... Actually tak plan pon nak pegi... Suddenly pagi ni HH come out dengan idea bombasticnya ajak ke Singapore... So aku ikutkan aje sebab mood aku pon tak berapa baik selepas kejadian lens semalam... So untuk mengubat duka ku yang lara... Maka terbelilah bag camera Lowerpro ni... Actually bag ni new arrival... Offer dari Harga SGD 142 jadi SGD79... Ni harga promosi pengenalan produk baru... Lebih kurang half price... Pelikkan? Tapi itu lah yang berlaku... Tapi pasni harga akan naik ler... He He He... Sebelum tu riki2 kat kedai lain... Mostnya mahal tapi tak lah semahal kat Malaysia... Bag yang aku beli ni kalu convert price in RM pon baru 79*2.5=197.50... Bag hiking bangang tak de brand yang aku beli beberapa tahun yg lalu pon nak dekat RM300... So memang tak berbaloi... Better beli kat Singapore lagi heaven! TQ HH!