Tuesday, 31 December 2013

Kembara Johor - Johor Premium Outlet

Hari ni 31 Disember 2013... Bermakna hari ini adalah hari terakhir untuk tahun 2013... Esok kita akan menyambut tahun baru 2014... Terima kasih Tuhan kerana menghadiahkan aku tahun 2013... Kembara backpacker dari Malaysia ke Singapura... Singgah di Columbo... Teruskan perjalanan ke Dubai... Hinggalah tiba di Holland... Kemudian ke Paris... Tak hilang letih sambung pula kembara Brunei... Hinggalah tuhan uji kembara Patah Kaki... Ramadhan... Raya... JDT... Birthday... Perit getir... Suka duka... Good bye 2013! Welcome 2014! Semoga hari esok lebih baik dari hari ini dan semalam...

Hari ini aku sempat singgah di JPO lewat petang... Dah lama rasanya aku tak ke JPO ni... Lebih dari setahun kot.... Mujur juga hari ni tak ramai sangat orang... Lagi pon hujan turun tak berhenti... Saje aku membuang2 masa dengan window shopping... Tak ada apa yang menarik perhatian... Cuma adalah pertambahan tempat baru...

Jom layan gambar yang sempat aku amik ni... Ada pelbagai outlet berjenama...


 Kalu sesat carilah map directory... Asalkan tak lupa jalan nak balik rumah sudah... He He He...

Ternampak outlet Chocolat 5D Studio ni... Aku pon masuk... Memang banyak jenis chocolate kat sini... Rembat apa yang patut walau pon kat umah ada sebeban coklat yang tak berusik... Ha Ha Ha...


HH sedang kusyuk memilih coklat...

Aikk... Amoi ni focus kat sana... Gambo kuar ikut sini... He He He...

Hasil tangkapan kami...


HH dok usha luar Dome... Sabar ek... Lagi 9 hari... Aku bawak ko pegi Dome...
 

Selain dari Dome... Ada Coffee Bean... Starbuck... Kalu nak murah... Bolehlah singgah di Food Court...

Jangan lupa bayar parking RM 3.00... Hu Hu Hu...
 - XOXO -