Monday, 4 August 2014

Komtar JBCC

Komtar JBCC kini dibuka semula! Cewah! Bunyinya dah macam promoter tak bergaji plak dah...

Actually, Komtar JBCC ni dah mula beroperasi semula sebelum bulan puasa lagi... Tapi baru hari ni aku berkesempatan nak pegi... Besau giler!

Setelah bertahun2 lamanya... Akhirnya aku kembali ke Komtar JBCC ni... Apa2 pon cari parking dulu...Parking ada kat tingkat atas... Pintu masuk dari hujung bangunan Komtar...

Komtar ni ditutup untuk renovation dan naik taraf... Masih terletak di bangunan lama... Hanya beberapa langkah aje dari City Square...

Komtar ni mengingatkan aku zaman persekolahan ku dulu... Kat sinilah aku jalan2 dan melepak2...

Moh kita masuk... Tengok apa ada kat dalam...

Tanglung ni bergantungan indah...

Dah banyak kedai2 mula dibuka... Lalu kat kedai ni... Tup2 ada disediakan cup cake free di luar kedai... Eh! Betul ke free ni? Boleh amik ke? 

Mata HH dah bersinar2...
 
HH amik perisa pandan... Coklat untuk aku... HH kata dia memang sengaja amik Pandan sebab dia tahu aku tak suka pandan... So... Dia boleh pulun sorang dengan aman dan damai... Masalahnya... Aku yang tak aman... Sebab aku punya dia nak ngecek dengan rasa tak bersalah! Ampeh!

Lihatlah muka kami... Muka tak malu... Selamber aje amik cup cake free walaupun kami langsung tak masuk kedai tu...
 
 Kat level atas ada shop2 ni...

 Dan banyak lagi...
Jom turun ground floor... Ada Pandora...

Marks & Spencer belum bukak...

Toilet ada kat Ground Floor...

Jom lepak kat Famous Amos ni...

- XOXO -