Wednesday, 7 January 2015

Kamsahamnida! Dr. Shikin a.k.a Nazeck

Petang tadi...

Tetiba...

Ada burung terbang hinggap kat post box...

Rajin betul burung tu... 

Hujan2 lebat banjir pon boleh terbang... Macamana burung tu pegang payung? He He He...

Dia kasi aku satu surat...

Aku pon tengok!

Ehhh! Ada nama aku...

Tapi.... Eh! Nape nama aku tu macam tulisan doktor? He He He...

Sah! Sah! Sah!

Apa yang sah? Sape yang nikah?

Jeng Jeng Jeng...

Aku pon bukak...

Memang doktor lah yang kasi! He He He...

Aku dapat ini... Dibungkus kemas elok macam bijih timah... He He He... Semuanya I likeeee sejuta kali sejuta!

Kamsahamnida! Dr. Shikin a.k.a Nazeck! I Lappp Lappp UUU laaaahhhh... He He He...

Jom! Kite ramai2 skodeng blog Dr. Shikin a.k.a Nazeck di http://drshikinzainal.blogspot.com/

Di akhir perenggan.... Ko hado? He He He...


- XOXO -

53 comments:

  1. Replies
    1. Rasa macam menang loteri... He He He...

      Delete
  2. Replies
    1. Nahhh! SS belanja... Belanja tengok... He He He...

      Delete
  3. Replies
    1. TQ... Sorry tak dpt join Farah hari tu... Baru follow... Tetiba dah expired... Pedih!

      Delete
  4. syoknya....
    saya pon smlm dpt call dri kg.. sapa bg bgkusan taw..aihhss nk balik lmbt lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abis laaaa basi... He He He...

      Delete
    2. hahahha.. jahat SS... basi die ckap... =p

      Delete
  5. Thanks SS, sebab sudi singgah blog saya sokmo. Terima kasih juga kat burung yang tolong hantarkan envelope tu ke peti surat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so muchhhhh!
      * Terharu... Tisuuuu...

      Delete
    2. Nah nah tisu, SS. Lap hingus tu cepat! ;)

      Delete
    3. Tapi, wondering jugak..burung tu pandai baca address ye, SS.
      Huahuahua..(ishh...buruknye gelak..)

      Delete
    4. Burung tu pegi sekolah... He He He...

      Delete
  6. Untungla. .kita takde..I is jealous . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangannnnnn! Jangannnnnn! Jangan tak jeles... He He He..

      Delete
    2. Saya dah pos FM kat Sal ri Jumaat.
      Sal pun tak pernah lupa singgah blog saya every month, kan?
      Tapi manyak2 soli sebab FM Vietnam dah abeh ..rugi x borong banyak lagi ritu.
      Shiseido mask pun dah abih tengah tunggu stock baru sampai :)

      Delete
  7. Shiseido tu cam sesuai kalau ko lak hadiah kat aku..,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan harap!
      * kedekot... He He He...

      Delete
    2. Gue sih ngak butuh permisi loh!!!! Titik.... Yg penting ko akan hidu bau..,

      Delete
    3. Hahaha..kelakar sungguh korang ni.
      Tumpang gelak walaupun tak 100% paham..

      Delete
  8. Happynyakalaudapat giftmacam tu... :)

    ReplyDelete
  9. mane abam posmen niii tak mai rumah iols lagi.. muahahaha.. padahal x menang pape pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh! Ye keee tak dpt... Nampakkk benauuu nipunyeee... He He He....

      Delete
    2. abam posmen cari alamat xjumpa2 la tu

      Delete
    3. hehehe memang la x menang.. join GA dok penah menang k hehe

      Delete
  10. Gumbiralah SS tu. Shikin memang suka bagi2 hadiah. Moga bertambah murah rezeki Shikin & keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopesss murahhh rezeki Nazeck & family... Aminnnnnnn!

      Delete
  11. SS,
    Tahniah la noh dapat hadiah..amboi terus promote you. Sampai Mak pun terus buka blog tu Dr. Shikin tu. Comel je hadiah tu..macam tuan pengirimnya (ke nak boh sekali tuan penerimanya?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe laagiii makkk... Pegi laaa follow... He He He...

      Delete
  12. waaa...bestnyee SS dapat hadiah....hehheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akakkk bertuahhh dikkk Akkk lahh Hang Tuahhh tu.... Ehhhh....

      Delete
    2. xsgka hang tuah ada lagi...mmg melayu xkan hilang laa kalau cenggitu kan...hahhahahaha

      Delete
    3. Hang Tuah je ada... Hang lain tah mana ilang... Ha Ha Ha...

      Delete
  13. Jelesssss betul lah kat SS!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelesss laju2 skit... Keh keh Keh...

      Delete
  14. nak follow jugak lah..untung2 dpt gift jugak..tetiba...huhu

    ReplyDelete
  15. chis bedebah! tak jeles. huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. He He He... Kat Umah Cik Anamizu dah penuh... Kasilahh I plak menang ini kali laaahh.... Kah kah Kah....

      Delete
    2. chisss mana buleh! ini tidak adil.. tidak adil.. bagiku kikiki

      Delete
    3. alahh ana ni... berkepuk2 dh hadiah kt rumah tu

      Delete
    4. mana da berkepuk2. habuk je yg banyak

      Delete
  16. untung ahhh ss dpat. hikhikhik :D

    ReplyDelete
  17. wah.... bestnyeeee dapat ole2 =D

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...