Friday, 20 February 2015

Kamsahamnida! Deanna Morni

Uhukkkk... Uhukkk... Uhukkk...

Sisa batuk masih ada lagi...

Tapi makin nak beransur baik... He He He...

Di sini... Ye... Di sini... Aku... Sambil duduk bersila depan PC... He He He...

Nak ucapkan...

'Kamsahamnida! Deanna Morni di atas pemberian Majalah Time ini... Likesssss sejuta kali sejuta!

Dapat je majalah ni... Aku terus khatankan...

Opsss... Silap... Khatamkan... He He He...

Sesape nak kenal Deanna Morni ni... Boleh lah terjah blognya di SINI...

Kamsahamnida! Muahhhh... Muahhhhh... Muahhhh...


- XOXO -


31 comments:

  1. terkejut kaknoor first time baca di khatankan SS, hebatlah kan ada hadiah lagiiii tu

    ReplyDelete
  2. Sama sama :-) ehh salah im not Deanna Morni

    ReplyDelete
  3. baru nk kata pandai SS nk khatan kn org..

    ReplyDelete
  4. waaahhhh...syabas mera beteyyy....coz berjaya khatankan...eh khatamkan majalah ini....hahahahahah....mekasih kt SS coz sudi lepak kt blog sy...hihihih

    psstt...harap SS cepat sembuh yerrrrr hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengggggkeeeyuuuuuu sooo muchhhhhh... Muahhh muahhh...

      Delete
  5. Amboi...SS bukan main seghonok lagi....nanti pass kat sini pulak....*_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak pass apa? Envelope ke? He He He...

      Delete
  6. mcm mana agaknya nak khatankan magazine ya ... hahahaaa ... sesuka dia je nak tukar perkataan ... wah travel page je yg dia highlight ya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khatan & khatam x jauh... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. hahhaha. beza huruf belakang :P

      Delete
  7. amboi2!! kamsahamida siap... suka betul ni :D

    ReplyDelete
  8. jgn khatankan magazine tuh, sian dia...heheheh :D

    ReplyDelete
  9. hahahha. tahniahhh SS nnati dah habis baca nak pinjam bolehh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bolehhhhh Takkk bolehhhh Takkkk bolehhhh
      * Peluk ketat2... Mati2 tak mo kasi... He He He....

      Delete
  10. syioook ar dapat parcel.. lama dah ni posmen dak mai hantar pape T.T

    ReplyDelete
  11. Lamenye saya x singgah sini.
    Dapat majalah time ye..
    'Time is precious' - ayat tetiba pukul 00:47.

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...