Sunday, 22 February 2015

Paparazzi

Sesapa yang pernah ikuti perkembangan travel aku selama ni... 

Mesti tahu...

Yang travel aku cuma berdua dengan HH aje kan...

Tapi...

Cuba perhatikan gambar ini...

Gambar tersebut diambil semasa aku berada di Hong Kong...

Yang berjalan pakai baju biru tu aku...
* Nampak sangat aku jalan bersepah kannn...

Dan... Yang pakai tudung pink jalan depan aku tu HH...

Persoalannya...

Sapa yang amik gambar aku???????????????????

Kah Kah Kah...

Sebenarnya... Aku sendiri pon tak sangka... Ada paparazzi sudi amik gambar candid aku semasa bercuti di luar negara...

Dah balik Malaysia baru aku tahu...

Aku suka gambar ni...

Moment yang sangat berharga!

Abisssss laaaa Ah Kak pasni...

Kena behave sepanjang jalan laaa nampaknya...

Dah tak boleh nak terkinja2...

Kena sopan santun ala2 Ratu Kebaya!

Kah Kah Kah...

Ah Kak tak sangka Dik Non... Ada jugak orang kenal Ah Kak di luar sana... Kat Hong Kong plak tu... Kembang merata2 dah bulu idung Ah Kak rasa terharu.... 

Al-maklum Ah Kak cuma blogger marhaen... Tak popular... Tak sado... Tak hensem... Sikat rambut pon belah tepi... Ehhhh!
* Sorok muka dibalik tisu kering...

Aku akan kongsikan pengalaman gambar candid ini dalam posting aku akan datang...


- XOXO -

89 comments:

  1. Waaaaa....glamernyee SS...siap de paparazi...mamarazi xikot skali kaa...hahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamarazzi busy tumbuk sambal belacan... Ha Ha Ha..

      Delete
    2. sedap tak sambal belacan mamarazi. hahaha :P

      Delete
    3. Sedap... Masin2 skit... He He He...

      Delete
    4. Dia jual x smbal belacan masin2 tuhh...hahhaah

      Delete
  2. Replies
    1. Nak autograp tak JM? Kah Kah Kah...

      Delete
    2. naaaakkkkkkkkkk!!! meh sign di Jari Manis

      Delete
    3. SS, nak autograph! Sampai ke HK paparazi ikut ye...

      Delete
    4. Nak sign kat mana? Mana? Ha Ha Ha...

      Delete
    5. signn dekat baju peliss. ahahha :P

      Delete
    6. Tadah belah depan cepat! Ha Ha Ha...

      Delete
    7. one and only SS hehehe.. sila jangan drama2 lagi k..
      semua orang kenal dah skarang..

      Delete
  3. opsss...dah letak comment will be visible apter approval pulak dah hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasang bodyguard blog macam JM! Keh Keh Keh...

      Delete
    2. aahahaha...senang nk filter IKLAN yg masuk

      Delete
    3. SS tak femes... X de iklan masuk! Ha Ha Ha...

      Delete
    4. Langkah berjaga-jaga namanya, Sis JM. Dah ada paparazi mamarazi mengikut dari belakang, confirm ada stalker gak ni..

      Delete
    5. ahaahahah....tul gak ye Farrah...must be carefull after this..harap2 dia x lupakan kita kan bila dh feh mes nih heee

      Delete
    6. Eeeeeeeeee... Mengadeeeeeeeeeee nyeeeee... Ha Ha Ha...

      Delete
    7. hahahhaha. bukan sokmo sis JM nak mengada ngada. ehh bukan mengada tapi bermanjaa. Gituu :D

      Delete
    8. tu laaa SS dah makin maju.. makin famous sejak sejak ada yang mengekori =P

      Delete
  4. 2 org lelaki sdo di belakang tu bodyguard SS ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah! Ye kot... X kan org jual ubat kuat plak... He He He...

      Delete
    2. ahaahaha....mana PAPARAJI x muncul lagi nih

      Delete
    3. Dia sibuk kire GAJI... He He He...

      Delete
    4. Paparazi sibuk sikitlah balik kampung kat BP... ada jemputan...

      Kalau masa tu PLM confirm itu SS memang banyak lagi acara menembak dilakukan di luar sedar...

      Delete
    5. Jaga2 PLM... Nti SS jadi mamarazzi plak... He He He....

      Delete
    6. Habislah SS...acara menembak di luar sedar katanya...

      Delete
    7. luar sedar tu acaner? separuh mati ke? he he he...

      Delete
    8. separuh sedarlahh. hahaha :P

      Delete
    9. ehehehe tudia paparazi menjelma =D kalo kenal memang macam2 cerita la keluar kan..

      Delete
  5. JM tahu mereka berdua yg sado tu..mereka adalah anak kepada PAPARAZI tu...so get ready lah nanti JM lah jadi PAPAraji!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau JM jadi GERgaji..SS jadi KAYU nya

      Delete
    2. paparaji yang ada gergaji. boleh gituu.hahahha :P

      Delete
  6. Tak Fofu LAR katanya...leh caya kewwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerang wangilahh pulak kak Jm . asyik busuk je. hahahah :P

      Delete
    2. giler tak popular..sampai ke tanah kelahiran Jackie Chan pun ada orang ikut..kelas ko Jemah!

      Delete
    3. alah Akak JM.. SS pepura humble..

      Delete
  7. wah SS famous amous lah siap ada paparazzi lagi mengekor kemana saja pergi hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapnye famous Amous... ha ha ha...

      Delete
    2. itu lah...kak Noor baru tahu ke hahaha

      Delete
    3. retis katanya..tahun ni boleh menang ABP!

      Delete
    4. Tolong ehhh undi Ah Kak! Ha Ha Ha...

      Delete
  8. SS dah kena jalan kepit la lepas ni. Control ayu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abis laaa kena makan kuih kapit byk2 laaa... Ha Ha Ha..

      Delete
    2. kalau x tahu cara nk jln kepit meh sin JM ajor..jln itik pun boleh :-)

      Delete
    3. Nak kepit pakai apa? sepit baju boleh?

      Delete
    4. tak boleh nanti patah. hahahah :P

      Delete
    5. kak JM memang pandai jalan kepit dan jalan kucing (catwalk)

      Delete
  9. Kena serang hendap.. Kawan ko nonong jek tu...

    ReplyDelete
  10. eh takut...takut kena ngorat aaihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut kena ngorat plak.. Ha ha Ha...

      Delete
    2. kena ngorat pun takut? ...kalau JM lagi sukaaaaaaaaa

      Delete
    3. Amboiiiiii! Miangggg ehhhhh JM! Babab kang!

      Delete
    4. Meh sini dekat skit... Nak garu kat mana? He He He..

      Delete
  11. Ni gmbr pak lang mie snap kan? Haha... jlN bersepah ya?

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Bengongggg laaaaaa... Gelak besoooo aku! Kah Kah Kah...

      Delete
  13. nak sign plzzzz...sekali ngan postcard tau hiks

    ReplyDelete
  14. hahaha.. lepas ni kalau jenjalan kena comel2 sikit.. paparazzi ada dimana2.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pakai kebaya laaaa camniiiiiii... Ha Ha Ha...

      Delete
  15. Wuuuuu ada peminat dalam diam. Wahahahaaa :D

    ReplyDelete
  16. Wowww dah level retis hollywood dah ko ni...lain kali kemas sikit jln tu yer...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sampai hollywood pon DJ... hollykayu aje... Keh Keh Keh...

      Delete
  17. Kalau dah ada paparazi, bukan blogger marhaen lagi dah ss...nak kenal jugak ngan ss...

    ReplyDelete
  18. Glamer baq hang! Siap kena candid dari belakang, star Holywood pun orang candid dari tepi atau depan bagi nampak muka. Ka sebenarnya dia nak tunjuk camna Ah kak berjalan kat sedunia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak tu... Prince Willam pon tak mampu! Kah Kah Kah....

      Delete
  19. syiok laaaaa jalan kat hong kong ada gambar candid dari paparazi..
    konon laaaa blogger picisan tudia.. gambar ni made in hong kong tau..

    ReplyDelete
  20. Pergggggggh! Stalker kat Hong Kong!

    ReplyDelete
  21. cayalah glemer ah kak.. jeng..jeng..sapa ambik tu?

    ReplyDelete
  22. jalan kena control la lepas ni...

    ReplyDelete
  23. mcm pernah tgk pic ni sebelum ni..hihi

    ReplyDelete
  24. Wahhh SS.
    Cun arrr ada peminat..
    Sape tu??? Nak tau cepat!

    ReplyDelete
  25. femes dah ss ni . sbb tu ada yg kena . main curi2 gambar lak ya . kan bagus say hi . leh la mintak belanja mkn ... heh heh heh .

    ReplyDelete
  26. Peminat misteri SS tu... curi2 candip gmbr... hihihi... retis sangat ni

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...