Monday, 9 March 2015

My new Facebook

Sebenarnya...

Aku dah lama tak on Facebook... Twitter lagi laa aku malas... Instagram lagi dah kelaut...

Password pon aku kadang tak ingat... Ha Ha Ha...

Email pon kadang berpinar mata nak check satu2...

Orang email tanya apa pon aku lambat jawap!

So...

Sebagai solution...

Aku buat Facebook baru...

Kalu sudi boleh add aku di SINI...

Mana yang aku dah request tu... Tetiba aku cancel... Nanti aku request balik... Ha Ha Ha...

Sorry kelam kabut...


- XOXO -

92 comments:

  1. abes semua kelaut ha.. ni dah ada facebook, aktif tak? hehe... saya malas dah nak buka facebook, banyak drama je.. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drama apa dik non? Darma Harun Al-Rashid ke? He He He...

      Delete
    2. Drama setiap sabtu dan ahad...Asam Pedas Untuk SS

      Delete
    3. Mr Arumugam di TV 2... Pelakon heronya aRz MoHa...

      Delete
    4. hahahaha... patut xbest cita tu

      Delete
    5. nasib baik jarang tgk tv2.

      Delete
    6. tak tengok tv langsung.. ehehe sebab ramai blogger bleh citerkan balik drama2 di tv hehehe..

      Delete
    7. saya lagi xtgk... sbb rumah sewa xda tv... tragis betul

      Delete
    8. Amy: drama swasta ke drama air mata. Hihi

      Delete
  2. alahai SS fb kaknoor dah full lah, nanti SS boleh lah ke pages kaknoor Dapur Kak Noor ya, nak jugak sembang dgn SS di luar blog ni
    https://www.facebook.com/DapurKakNoor

    ReplyDelete
  3. nk add gak leh x... hihi..leh stalker ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite tengok sape stalker sape... ha ha ha...

      Delete
    2. Uikk..stalker belaka...hahahah

      Delete
    3. hahahah... nk stalker apa.. ada tarikh lahir ja kt fb SS

      Delete
    4. alamak cem seram aje..
      sapa stalk sape alaaamak..

      Delete
    5. tu la..silap plak..dia stalker kita plak

      Delete
  4. good luck..semoga kekal aktif berfb..

    fb dah lama x bukak...mood ke laut cina selatan..hehe..

    ReplyDelete
  5. Add saya dahulu..nanti saya add anda... MK Pydee.., tq

    ReplyDelete
  6. patutlah pagi tadi on Tab..pastu ada FB notification..ada request from SS tapi..ehh..pesal mcm baru cerate nih..pastu tengok tarikh lahir..EHHhhhh...biar betul!!!!!!..okey..nanti JM approve tapi jgn menyesal sbb FB ni add status time ada travel je jika tak mmg x 'hidup' lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. * Sengih kat JM sampai telinga...

      Delete
    2. patutlah tak pernah nampak status sis JM....

      Delete
    3. Dia update setahun 2 kali... Deepavali dengan thaipusam!

      Delete
    4. kepada yg menjadi FRIEND harap ber SABAR lah ye

      Delete
    5. Tak mau FRIEND.. majuk... nanti rindu sebab lama xmuncul.. haha

      Delete
    6. kalau xjd FRIEND jgn bersabar taw

      Delete
    7. betul tu Akak JM muncul sminggu skali ahha..
      sayup2 jugak..

      Delete
    8. sayup2 xpa lagi..jgn hilang terus ja

      Delete
    9. Eh tak friend pun lagi ngan kak Jm. Hihihu

      Delete
  7. Replies
    1. Sila laa stalker... Aku tayang kaki busuk aje... Hi Hi Hi...

      Delete
  8. sebelum nak add nak tanya dulu..agak2 FB ni aktif tak nanti??
    hahaha jangan marah SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye darling.... Sila laaa add... Kekanda menanti dinda... Kecik tapak tangan... Gua Musang ku tadahkan! Ha Ha Ha...

      Delete
  9. cepat approve.. dah add.. hehe.. FB semakin merapu sekarang.. tapi FB paling cepat nak update cerita.. haha

    ReplyDelete
  10. nanti laa Eyda add.. FB nih tak berapa aktif sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha Ha Ha... Nak tengok aje pon boleh...

      Delete
  11. patutla ada 3 keping gamba je tadi aku tgk. Ingatkan ko create fb sbb nak stalk aku..hhahahaha ***larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang aku nak stalker ko pon Jea....Ha Ha Ha....

      Delete
  12. ada banyak gambar travel tak? kalau gambar menangis kat airport taknak la add hehe

    jangan marah SS....

    (cari pasal lagi...ada juga kena ceramah 3 jam tak henti)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar kat airport laa bagus... Gambar dibalik tabir... Ha Ha Ha..

      Delete
    2. nak bikin drama bukan senang Arz Moza.. Aksi belakang tabir tu pun penting.. hehe..

      Delete
    3. hehehe tengokla gambar ape dia haplod..
      gambar lembu ngan mak lampir ahaha..

      Delete
    4. haha.. gambar kontrobesi tu Siti..haha

      Delete
    5. jgn obesiti dah la QA noh hihi

      Delete
  13. Nanti insya Allah saya nak add. Tapi, saya guna facebook untuk urusan sekolah je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urusan sekolah pon boleh... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. boleh la Farah.. SS tolong semak esemen..

      Delete
  14. kalau nak wish selamat berfacebook boleh tak?hehe

    ReplyDelete
  15. Waaa..nak add jugak laa...tp kena tggu sy create fb dulu..hiihihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangannnnn! Jangannnnn! Jangan tak create! Ha Ha Ha...

      Delete
    2. ini lagi daebak.. seriously tak ada fesbuk ?
      tabik spring sebab berjaaya menepis godaan fesbuk..

      Delete
    3. hahahah...ada...tp utk kegunaan peribadi....malu utk jadi tatapan umum....bukan utk blog....

      Delete
  16. Nampak notification nama SS tadi...
    Laju je terus accept..hehe..
    Padahal saya pun x active FB.
    Buat FB account tu pun sebab nak tau perkembangan kawan-kawan lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. nampak Scdha Sein terus rasa wow retis add kitelah ahaha..

      Delete
  17. FB ni saya tengok ramai yang guna ke arah negative. Not much input pun.
    I was once like that..pernah ngutuk2 kat FB gak dedolu.
    Semenjak ada blog dah maleh nak buat mende buang masa tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgk positive je... Like berita... Porno jgn tengok... Ha ha ha...

      Delete
    2. yang negative tu klik aje i dont want to see this..
      sure manusia tu x menjelma kat timeline..

      Delete
    3. hehhee...amik mana yg baik jer...yg jahat kita lupa kan...tp yg jahat tu jugak yg org carik huhuhuh

      Delete
  18. patut ade few saja kawan.. account baru rupanya..
    lepas tu tetiba migrain ahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetiba lembu migrain! He He He...

      Delete
    2. lembu pon ada migrain ehhh...heheheh

      Delete
    3. ada la kak Deana..lembu SS bela

      Delete
    4. Yeke zarul..baru tau SS bela lembu...pengembala lembu rupanya...masyukkk wooo..lembu hrga mahal...heheheh

      Delete
  19. sis pun ada fb sekadar membaca status org ... selalunya tgk page saja dan selebihnya banyak diblog . maklumlah , nak buat bw pun dah mkn masa berjam . kekadang tu sampai mata nak terkatup ... hahahaaa

    ReplyDelete
  20. Kita dah add fb SS approve deh hihihi

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...