Monday, 30 March 2015

Senarai Blog Walking Cari Pasal 2015

Setelah sedekad lama...

Baru laa ni aku nak add Menu Tab kat blog aku ni.... He He He...

So... Sebagai pembuka tirai...

Aku buat Senarai Blog Walking Cari Pasal 2015...

Silalah terjah senarai tersebut...



- XOXO -

54 comments:

  1. wah tahniah kak nam..pembaharuan.. hehe..jom mencarik pasal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nam menuju Wawasan! Ha Ha Ha...

      Delete
    2. amboii...makin maju tuhhh...hihihi

      Delete
    3. Baguih Kak Nam....cemerlang terbilang gemilang!

      Delete
  2. fuiyoooo Kak Nam maju selangkah yeaah yeeeha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cukup ke selangkah? He He He...

      Delete
    2. Ehh..mne ckup kan...jom langkah byk2 hahahaha

      Delete
    3. iyelaaa Kak Nam dah maju berlangkah2..

      Delete
  3. :-)) ... rajin ss blogwalking ..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu ada masa insyallah! Tunggguuuuuuu!

      Delete
  4. Mesti nama kite takde sebab kita dah x active blogging sekarang..
    Papepun, SS tetap di hati :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada aihh Shikin.. cer tengok..

      Delete
    2. hahaha mangsa cari pasal singgah sini.. hehehe..

      Delete
    3. U'ouls jangan jeles... I kat hati Darling Nazeck! Ha Ha Ha...

      Delete
    4. mencik.....sakitnya di sini.....kau menduakan aku! eheheeh

      Delete
    5. * Alamak... Kantoi... Jangan merajuk Yunk... I tak pandai pujuk... He He He...

      Delete
    6. haa tak tau laa SS dah membuatkan kak JM majuk.. pujuk cepat..

      Delete
    7. Ok... Ni lagu untuk Jay Emm.... kasihhhh kuuuu... ku amat mencintaiiiii kamuuuuu... Kerna kau beri erti hidup.... Ku kan terus mencinta sedetikkkkk lebihhhh... He He He...

      Delete
    8. wowwww...lo man tik nya...x jadi nk majuk!

      Delete
    9. amboii romantik gitu.. hehehe...

      Delete
  5. Replies
    1. Memang nak carik pasal je skrg.. Ha Ha Ha....

      Delete
  6. Replies
    1. Mampu ke nak lawan Jay Emm? Awal2 SS dah angkat bendera putih!

      Delete
    2. Nak lawan apa abe MKL..gusti? no..no..no...bed min ton boleh lah heeeee

      Delete
    3. meh sini test bed min ton... reket manaaaa reketttt?

      Delete
    4. Meh saya bukak gelanggang utk SS dan Jay Emm match :)

      Delete
  7. Harusss ku terjah, inshaa Allah, thanks sebab buat pasal...kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh.... Marilah kite menuju puncak... Ehhh... Hi Hi Hi...

      Delete
  8. Ok...komen seround dulu bru g terjah....hahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makkkk aiiii.... Siapppp seround.. lain kali bawak serunding...

      Delete
    2. round kedua bwk kari...hahaahah

      Delete
  9. Maju dah. Saya pun ingat nak letak juga nanti. Tapi, kena tunggu lepas finals dulu la. heheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila laa check nama sendiri... He He He...

      Delete
  10. Hahahaahah....nama samaran xhengat....di mana ada kari..di situ ada sy.....pape pon mekasih kt SS...ats usaha memasuk kan blog sy dlm senarai tuhhhh.....ai lap u lah....mtk tisu plssss.....hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna dan Kari tak kan terpisah... Kah Kah Kah...

      Delete
    2. Hahaahha...berpisah tiada...ni dh bbrpa hari xmkn kari.mdh rasa gigil...ketagihan kari...hahahhaah

      Delete
    3. Kari udang galah...kari udang galahhhh

      Delete
    4. Adehhh.... farrah....meleleh pulak air liur bila farrah sebut kari udg galah tuhh..dh lama xmasak...huhuhuhu

      Sedapnye kariiiii...nyummmm hahahhahh

      Delete
  11. sempena GST, blog kak Nam pun buat pembaharuan ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis laa kalau sampai Gigil Setiap Tahun..

      Delete
  12. K.JM dpat yunk..
    Saya laling lagi ea...?
    Saya suke...saya suke...buat suara mei ling upin ipin tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shikin..antara laling dan yunk yang mana lebih manja hiksss

      Delete
    2. Kena tanya kontena! Ha Ha Ha...

      Delete
  13. hamboiiiii Duta JJCM sangat kannnn....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu ada anugerah... Aku dah bagi ko dah DJ.... Keh Keh Keh...

      Delete
  14. Mmg cari pasal kan.. terjah.. line internet lajuuu mmg syok ni pi bom sorang2.. :D

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...