Wednesday, 1 April 2015

Awesome People March

*** Awesome People March ***

Ku bawa kamu... Kembara bersama ku...

Antara yang terindah... 

Adalah kehadiran u'ouls... U'ouls... Dan... U'ouls... Di sini...

80 Juta kali 80 Juta kali Terima Kasih u'ouls kerana sudi menjadi reader yang setia!

Sila zoom in... He He He...

Top 10 Awesome People March :

[06] Farrah MF
[07] Izzeyda
[08] RiN nOku
[09] Nazeck
[10] ros_reeza


Nampak tak? Nampak tak? Siapa juara carta? 

Sape lagi kalu bukan Jari Manis... 456 komen u'ouls! Cantik je nombor tu kan... Ha Ha Ha...

Ada orang tanya aku... 

Selalu jumpa dan kenal rapat ke dengan Jari Manis? Macam dah kenal lama je...

Meh sini aku jawap...

Sumpah! Jari dia yang manis lemak berkrim tu pon aku tak pernah tengok...

Apatah lagi bersemuka dengan muka dia.. Ha Ha Ha...

Mana muka depan dengan mana muka belakang pon aku tak tahu...
* Just kidding... He He He...

Tak tahu laa kot one fine day kan..

Bak kata pepatung... Kalu dah jodoh tak ke mana... Dalam KAWAH bertemu jua... Ehhhhh!

Aku hanya kenal Jari Manis hanya dari hasil penulisan dia SAHAJA sejak dari tahun 2012...

Dulu aku cuma silent reader dia aje ye dik non... 

Dan aku akan terjah blog dia berkali2 untuk destination yang aku nak pegi..

I'ouls shy shy cat u'ouls nak tegur dia... He He He...
* Kado diri ko sape SS... 

And last year baru terbuka hati nak drop komen...

Itu pon on off sebab aku jarang membloging... Apatah lagi blogwalking...

Rasanya aku ingat lagi kot... First komen yang aku drop kat blog dia tu...
* Nasib baik dia nak reply... Kalu tak... Dah tentu2 lah aku akan rasa bercakap dengan lantai... He He He...

Honestly... Aku tak suka kalu dah drop komen orang tak reply atau buat kunjungan balas... Lambat2 reply pon tak apa jangan tak reply langsung! Atau dibalas dengan kunjungan balas even sekali pon jadi lah...

Ingat ye u'ols.... Blog ni macam rumah... Tetamu datang kena layan! Jangan u'ouls bior orang bercakap sensorang!

Remember... As blogger... We support each others!

Tidak kira sama ada u'ouls berada di dalam atau di luar carta... 

Thank again u'ouls... Tanpa u'ouls sape lah diri ku ini... Sob Sob Sob...
* Terharu I'ouls sambil perah2 tisu...



*** Blog Review ***

Sepanjang bulan March... 

Aku terima beberapa komen...

Dan...

Beberapa review tentang blog aku... Antaranya adalah seperti di bawah...

Silalah terjah dan berkenalan dengan mereka!


Dari Blog Qaseh Abadi... Full review boleh baca di SINI... Thanks QA a.k.a Suida... He He He..



Dari Blog aRz MoHa.. Full review boleh baca di SINI... Thanks aRz a.k.a Penembak! Hi Hi Hi...



Dari Blog Deanna Morni.. Full review boleh baca di SINI... Thanks DM a.k.a Kari Sarawak! Hi Hi Hi...



Dari Blog Farrah MF... Full review boleh baca di SINI... Thanks Cikgu Farah MF a.k.a Cikgu Ceketed! He He He...



*** Contest Gelandang Gelandangan ***

Peluang untuk menang contest Gelandang Gelandangan masih lagi dibuka... Boleh rujuk entry di SINI...



- XOXO -

210 comments:

  1. Ohhhh, tergolong gak dalam kategori awesome meskipun tak berapa awesome blogwalking bulan lepas. SS, Cikgu Ceketed datang singgah ni,..dengan ucapan Salam 6% :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasi main chord gehtar 'Bila April' pleaseeeeee! SS suka lagu tu... He He He...

      Delete
    2. bila april. ku bayar gst.... lalalalala

      Delete
    3. hahaha salam 6% tu menikam kalbu hakhak..

      Delete
  2. Adakah saya awesome people april..dlm mimpi jelah kot..tp sungguh dr komen2 SS ngan JM mmg mcm dh kenal lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha Ha Ha... Pelan2 menuju puncak!

      Delete
    2. Ayu..ntah mcm mana ntah ...sis JM pun ingat-ingat lupa bila SS tu tinggalkan komen...tapi bemula dari titik perkennalan itulah..kami jadi SERASA BERSAMA..ehh..betul x SS..ke JM syiok sendiri heheheeh

      Delete
    3. opss...SERASI BERSAMA..dan HH di tengah2....

      Delete
    4. SERASA apa Jay Emm? Ini blog travel bukan blog masak! Kah Kah Kah...

      Delete
    5. ahahahaha...isshhh...asyik saloh je...excited sgt nk klik publish tu

      Delete
    6. Jari tu luruskan... Jangan kasi bengkok! Kah Kah Kah....

      Delete
    7. keyboard JM ni, macam nak kena buang ja...hahaha

      (mood mencik sebab bg nama i SUIDA. semua sebab keyboard).. Hahahaha

      Delete
    8. serasa bersama pon ok gak tu JM....mcm men rasa2 manis gitu...hahahahahha

      Delete
    9. senada seirama apa jay emm? montot bersiul kaaa? kah kah kah....

      Delete
    10. Haaaa...suda terjawab ka montot bersiul tuh? Hahaahah

      Delete
    11. Deanna : montot x pernah bersiul ke..ke tak pernah dgr

      Delete
    12. ArZ : org dah sampai ke Bulan...dia masih di Bumi eheheh

      Delete
    13. JM....kentut ka??? selalu...hahhhahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Si Jay Emm tu gila MEROYAN kat posmen.. Ha Ha Ha..

      Delete
    2. ahahaha...bila ada brg yg di pos dari Jakarta Bandung a.k.a JB almost a month baru sampai..nanti nk up entri barang special tu..mmg meroyan argh...brg dari someone special tuuuuuu

      Delete
    3. sebut sal posmen kan, JM dah dapat ke hadiah dari SS? xshare pun

      Delete
    4. pergghhh...tahniah...mengungguli carta hahahahhaa

      Delete
    5. si JM tu mmg x de keje..mlm2 asyik hadap blog je..kekadang mkn pun x nk mkn!

      Delete
    6. dia dah kena penyakit angau laa tu.. he he he...

      Delete
    7. Huiii...dh bwk g klinik ke JM? Leh doktor carik ubatnye hehehehe

      Delete
    8. patutla. makan pun tak....
      ada tenaga pulak sis JM bw

      Delete
    9. Deanna : penyakit tu x de ubat..kecuali perlu bertentang mata dengan SS je ahahaahah

      Delete
    10. aRz : 'suka' nyer pasal...BW guna Jari je tak perlu nk keluar peluh pun

      Delete
    11. berani cakap...BUAT? belum tentu eheheh

      Delete
    12. JM..dari mata turun ke hati....hahahahha..

      Delete
    13. ececececece...pastu hati berdebar2 lah ye

      Delete
    14. Jay Emm tu macam merpati... Kite dekat dia lari... Dia sesuai ganti Watson Nyambek bukannya Lee Chong Wei...

      Delete
    15. SS....JM kan pemalu....jinak2 merpati kekdahnyaaaaa....hahhahaha

      JM...dh leh bawak lagu dgdut tuhhh...dag dig duk...di dalam dada lalalallalalala....hahahhahahaha

      Delete
    16. HABISLAH...Deanna berdangdut..HAIZA dh x boleh cari mkn..pencen terus!

      Delete
    17. hahahhaa....haiza dh lama pencen....

      Delete
  4. Remember... As blogger... We support each others!? mcm pernah dgr je statement ni tetapi di mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah... Korek2 laci... Tetiba jumpa.. Ha Ha Ha..

      Delete
    2. ahahahaha....nasib baik x jupe lipas kudung...kalau takut lipas report ke JM eh...

      Delete
    3. SS tak takut lipas laa... Lipas takut SS... Ha Ha Ha...

      Delete
    4. ecececehhhhh...mcm pernah diliat....mgkin dalam laci SS barangkali kan hahahhaah

      Delete
    5. Laici pon sedap kan..tembikai laici satuuuuu...hahahhaah

      Delete
    6. lipas dalam tembikai laici sedap tak? muahahaha

      Delete
    7. arZ try minum dulu pastu let's we know..boleh?

      Delete
  5. yes..same to me..kalau terjah blog kawan2 then dorang tak reply rasa macam kunjungan x sudi di terima...tapi JM x mcm tu kan...cuma lambat reply je lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi SS ada nampak laa... Perubahan besar yang Jay Emm dah buat kat blog Jay Emm tu...

      Delete
    2. ehh..ye ke..apa eh...x perasan..layout?

      Delete
    3. Dah cepat approve! kalu tak... berbulan woooo nak nunggu...

      Delete
    4. diaorang busy..blogger femes JM.. banyak nak kena reply..tak sempat..

      (positif thinking)..

      hehe

      Delete
    5. heheheh....suka tgk org reply kan....hihihi

      Delete
    6. JM kekadang saya pun malas nak reply hahaha

      Delete
    7. klau reply jadi macam ni haaaaaa panjangggggg

      Delete
    8. kalau x reply...x nk dah datang komen blog Arz..merajuk!

      Delete
    9. hehehe...ssh nk pujuk JM kalau merajuk..kena bawak blik kpg dia kt koya baru dia xmajuk dah....kan JM?? hik hik hik

      Delete
    10. hihi biar lambat daripada tak reply langsung.. rasa tersisih gila
      kalau tak reply hahaha.. kita amek effort tau terjah diorang.. at least
      show some courtesy menghargai kunjungan..

      syarahan di pagi hari lalalala..

      Delete
  6. SS!!!! ..u also WIN my heart..klau dh drop komen di blog JM tu mmg semput nak approve..itu yg buat i bertambah sayang kat u...ehh...suida mana..Suida..tlg jgn jelez ye..kita kongsi kasih sayang sama SS nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida pegi lebatkan rambut kot... Ha Ha Ha... Thanks yunk for ur support, your heart dan love... Eppp Epppp u deep deep!

      Delete
    2. ahahaha....Suida..suida..

      meh nk peluk ci kit!

      Delete
    3. "Suida pegi lebatkan rambut kot.."

      Oit, apahal rambut plak SS.. haha..mentang2 i dok promote set rambut.. SS nak lebatkan rambut? hahaha..

      JM: ala sayang Jay Emm.. hehe.. blog u kak, i dah p, nak komen punyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susah..huhuu..

      Delete
    4. susah nk komen?..perlu buat something nih

      Delete
    5. ye aarr yunkk... blog u ssh nak komen.. kena load more baru nampak reply... kalu buang load more tu tak boleh ke? letak scroll aje...

      Delete
    6. boleh buang ke Load More tu?..ajarin!

      Delete
    7. Kalu boleh header tu jgn beso2 tebal mcm billboard atas jln raya! Kasi nipis aje... Ni penuh separuh page dlm ipad dgn header je.... Loading lmbt! Mcm order roti canai pagi2 lmbt smpi... Apa kite rasa? Rasa menyesal tunggu! Kah kah kah....

      Delete
    8. ahahahaha...setuju dengan SS...opsss...terus tgk blog sendiri..lebih kurang je hohoho

      Delete
    9. hahahah nampak tak.. semua rebut kasih Kak Nam..
      i nak selit tak muat dah =(

      Delete
  7. bak kata pepatah x kenal maka tak cinta kan SS kan..tapi kalau ada gurauan yg agak kasar sepanjang kita kenal di alam maya jgn simpan di dalam hati tapi lempar je ke sungai ehhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abis laaa ikan semua mampos... Kah Kah Kah...

      Delete
    2. ahahaha..kiranya mmg byk lah tu

      Delete
    3. alaa...kita pon nk tumpang mintak maaf kalau da terkasar bahasa.....huhuuhuhuh

      Delete
    4. Tu tanda ramadhan dh hampir hehehhe

      Delete
    5. SS : habis ikan semua mampus..
      JM : kiranya ada banyak la ?

      den mampu gelak2 jaaa hahahaha.. dedua ni kalo jumpa..
      mesti havoc miahaha..

      Delete
  8. Terima kasih kepada mereka kerana buat blog review tu..blog SS mmg layak di review kerana blog yg beinformasi...x jemu membaca nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. * Tengah selok2 kocek nak kasi Jay Emm.. Kot ada terselit 60 sen... Lepas bayor 6 % GST apa je tinggal...

      Delete
    2. Lupa plak nk wish SS...thniah yerr..coz dpt review byk dr rakan2 lain...pemes wooo ah kak kiteww..hehehehe

      Delete
    3. dedua retis la Arz.. tengok la ni.. duyun2 komen da...

      Delete
  9. "Honestly... Aku tak suka kalu dah drop komen orang tak reply atau buat kunjungan balas... Lambat2 reply pon tak apa jangan tak reply langsung! Atau dibalas dengan kunjungan balas even sekali pon jadi lah...

    Ingat ye u'ols.... Blog ni macam rumah... Tetamu datang kena layan! Jangan u'ouls bior orang bercakap sensorang!

    Remember... As blogger... We support each others!"

    I agree with that.. tapi kan, take positif la, derang femes..busy..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa yg femes tu...kalau sis JM..sekali je bertandang pastu x pegi lagi...ntah dorang perasan ke tak kehadiran kita tu dan ntah dorang suka ke tidak..nasib baik Suida tak mcm tu..nanti dh femes jgn lupa kami!!!

      Delete
    2. Orang tu artis ke? Kalu SS.. Memang tak datang laa woiiii... Baik layan org yg tahu hargai...

      Delete
    3. i dtg 3 kali ja, klu still wat don no, maka bye lah.. xbest tau camni..nasib la SS ramah tamah.. :)

      Delete
    4. sangat setuju...tetamu yg hadir kena dilayankan....cuma lambat @ cepat jer nk balas kunjungan yg penting...ikhlas berkunjung hihihihi

      Delete
    5. saya datang ni tolong bancuh kopi jap

      Delete
    6. x minum coffee migrain..nak Moccha!

      Delete
    7. aaalahai Suida.. janganla gitu. kalau spesis cem CT ni yang blogwalking mmg lembab.. lepas tiga kali nanti tak mai jenguk CT da huurm..

      Delete
  10. i gantung muka ah kak kat dinding.. sekali org tanya,, boyfriend ka?.. adussss...hahahaa...
    muka akak mmg kacak oooo.. sampai ingat laki...hahaahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dinding mana yang digantung tu? Abislahhhh cicak pon kata Kak Nam kacak!

      Delete
    2. dinding blik.. adik dtg rumah sewa, tanya "boyfriend ka ni kakak?..sekali kena ketuk kepala, apa hg buta? hahaha

      Delete
    3. nasib baik tak gantung kat peti surat

      Delete
    4. gambar kesayangan mesti simpan dalam hati...

      Delete
    5. ahahaha SUIDA !!! cakap kat dia.. ni la kak long kawasan..
      uols jangan memain k..

      Delete
  11. i ingat mula2 dulu, SS ngan JM kawan baik.. atau pun dah kenal.. rupanya rapat kat blog aja.. one find day kan, blhlah set jumpa..travel sekali ka..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama macam SS dan Suida... ehhhh... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. eehhh!!.. habislah nanti Jm jeles..hehe..

      Delete
    3. SS dan Suida pun apa kurang nya bagai isi dan kuku, aur dan tebing, gigi dan gusi gitteewww hiksss

      Delete
    4. Macam Raket dengan Jaring bad min ton.... he he he....

      Delete
    5. jom SS kita main badminton.. hehehe..

      Delete
    6. Jom kite main dua... Jay Emm tak yah... dia main pon tak ajak kite...

      Delete
    7. harap SS dan sis JM turun bercuti sekali baru gempakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Delete
    8. tak boLEEEhhhhhh! nanti bosan..sis JM pendiam

      Delete
    9. Senang aje nak buat Jay Emm bercakap2... try pelok ciom dia... Kah Kah Kah...

      Delete
    10. Jom SS.. kita tak payah ajak kak Jay Emm.. hehehe.. nanti majuk plak dia..

      Delete
    11. hek eleh.....kalau tu je.x de maknanya nak merajuk ehehehe

      Delete
    12. hihihi okay.. kisah cinta tiga segi SS JM n Suida makin menarik..
      CT tengok dari tepi la.. sipi sipi je..

      siapalah daku.. menumpang kasih berteduh.. =')

      Delete
  12. ehh..belum ada yang menjawab dgn betul eh CONTEST tu..okey..sekarang juga JM email..harap2 lah menang amin...tapi kalau jawab x betul pun buat2 tak nampak ye..ni kan Jay Emmmm hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha Ha Ha... Kire pakai apa tu? Kira sampai jari kaki ke?

      Delete
    2. dah xnampak mmg confirm xmenang..hahaha..

      Delete
    3. ehh...lupa laa nk join contest tuhhh....jap lg nk kira....adehhh...mcm mne leh lupa hahahahha

      Delete
    4. kalau x tahu jawapan yg tepat meh JM kasi klu..mcm lah dia jawab betul kan

      Delete
    5. Pssssttt...JM nak tiru jwpn leh? Hahahahah

      Delete
    6. perghhhhh panjang betul komen kebas jari kaki ni

      Delete
    7. Deanna : confirm ke jawapan JM betul hiksss

      Delete
    8. ArZ komen guna jari kaki? special!

      Delete
    9. contest kira kira perkataan.. iols ingat ramai serbu da contest Kak Nam..
      sebab iols singgah dah lambat kan..

      Delete
  13. menunggu giliran utk awesome people april mei jun hahha berangan jugak ya makcik sorang ni hehe larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Noor pon awesome jugak! Keep blogging Kak Noor!

      Delete
    2. Kak Noor ohsem =D bru semalam terjah blog KN first time..
      ya Allah.. iman jadi lemah..

      Delete
  14. mekasih laa SS senaraikan saya...terharu kite tauuu....ecececehhhhh....bak tisu plssss.....mata masuk habuk hihihhiihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk nyer habuk....nah VAKUM!

      Delete
    2. Berapa lama tak bersihkan habuk tu? Nahhhh! Pengaut sampah!

      Delete
    3. Dh lama wooo xbersih..JM n SS tlg bersihkan laa hehehehe

      Delete
    4. rumah sendiri pun bersawang...camno tu haaaa nk nolong

      Delete
    5. Nti sy tlg JM..tp kena tlg sy dlu..leh cenggitu? Hahahaha

      Delete
    6. sistem BARTER lah fulak...belanja KARI dulu

      Delete
    7. alaaaa kari....sedapnyerrr...jom JM pekena kari....heheheh

      Delete
    8. wow..ada serangan BALAS nampaknya x sempat nk tepis.itu sbb kalah BADMINton heeeee

      Delete
    9. Bergegar laa Putrajaya pagi ni... He He He...

      Delete
    10. ahahahahah...habislah semua ore tahu

      Delete
  15. Sy pon suka berkunjung balik kt blog yg sy drop komen coz suka tgk respon orang terutama tuan umah....bila tuan umah reply..rs mcm terharu sgt....pastu mula rasa nk berkunjung lgi tanpa rasa dipaksa....heheheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye dik non... Tak de laa kite rasa cam bercakap dengan TETINGKAP! Ha ha ha...

      Delete
    2. Ehh..setuju laa SS...ckp ngn dinding pon ye kan...heheheh

      Delete
    3. bercakap dengan dinding..bukan dengan MONITOR?

      Delete
    4. dinding umah sy.....monitor pon xmau dgr hahahahha

      Delete
    5. tul tu JM...kena tuka kaler la dinding tuh...eh de kaitan ka?? hahahahah

      Delete
    6. miaahahah ramai je yang suka buat CT jadi tetingkap.. kekayu..
      bebatu.. tapi diorang datang singgah balik.. jadi somehow sayang juga mereka2 tu =)

      Delete
  16. ehh macam mana si Eyda akak Izzeyda boleh muncul dalam tuh.. hehehe.. apapun thanks SS sudi singgah ke teratak kecil Eyda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah laa.. Cemana dia leh muncul tu? Magic! He He He...

      Delete
    2. tu laa tetiba magic plak kan.. hehehe..

      Delete
  17. Yang panjang berjela kat blog k.Farrah tu macam kenal je.hik3..
    CekeTed bersama mama angkatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahagia Ceketed skrg... ha ha ha...

      Delete
    2. Ceketed dipelok Kak Farrah hari2.. mau tak bahagia..

      Delete
  18. Alaaaa takde dlm carta awesome people....nangis bucu katil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah! Tisu... Lappp hingus! He He He... Lawo tak sepit baju SS? Mana cun dengan MRS punya? he he he....

      Delete
  19. JM..you're awesome..yeahh..we support each others..

    ReplyDelete
  20. Bila la nak tersenarai dlm carta ni...
    #merajuknaklaribawakdirikekrabi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak oiiii... Dekat naaa Krabi tu... Tak leh jauh lagi ke? Lapo balik dah perut nih...

      Delete
    2. alaa..Krabi je Tny? jauh tu SS boleh g cari!

      Delete
  21. tahniah....saya tak ada rezeki....ok le tu...saya masih blogwalking.

    ReplyDelete
  22. Tahniah jm...rasanya tak sah kalau jm tak jadi juara carta .. shy shy cat?? Ayat gempak tu

    ReplyDelete
  23. Bulan march memang agak merudum bw.
    Tak sempat nak ke semua blog. apatah ke blog SS yang setiap entry mempunyai 7712 patah perkataan. 👅

    Tapi bila masuk juga dalam entry rasa macam ohsem juga la.
    ramai rupanya review SS peeewiitt popular tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. popular merapu... SS merapu di mana2... kah kah kah...

      Delete
    2. wahh arz siap kira ada berapa patah perkataan dalam setiap entry SS.. terbaik laa.. hehehe..

      Delete
    3. itu bukan bil or jumlah patah perkataan..itu no kereta ArZ

      Delete
    4. SS.. dia perli tu dia perli.. hahahaha *batu api*

      Delete
  24. Salam. Hee top commentator winner takde hadiah iphone ke cik kak Scdha Sein (susah payah btoll nak sebut ni ;P ) ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Jay Emm kata dia nak public phone buat bantal peluk... He He He...

      Delete
    2. Wak!..jgn di sebut Scdha Sein tu...tergagap dah bunyi nya..call her Es Es..bukan JM

      Delete
    3. Jgn di sebut Iphone...Jay Emm PHOBIA!!!!

      Delete
    4. ape cliche pelok public phone jakk., ahhhaks

      Delete
    5. panggil SS je.. buat macam da lama kenal..

      Delete
  25. tak mampu nak jadi se awesome mereka...taulah busy.part time kira resit GST..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik laa baca blogs tak da GST... Kalau tak... Bengkok poket!

      Delete
  26. merekaaa memang ohsemmmm sangat. hehehe.
    baru sempat jenguk SS. Haluuuuuuuu :D

    ReplyDelete
  27. Tediiaa.. banyak gila drop komen... beratus2 tuu... juara carta.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 TOP COMMENTER tu masih kekalkan kasih sayangnye... He He He...

      Delete
  28. itewww nombor tigeee lah.. nak kena gigih lagi menjenguk ke sini..
    thank you SS.. sudi pacak nama kiteee kat sini.. kite tak buat entry lagi untuk SS hahaha..
    gambaq edit dah.. belum up saja..

    thank you 8 juta kali untuk SS jugak sudi memeriahkan blog iols hakhak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT... SS ada 1 permintaan... Boleh tak jangan publish apa yang SS beri... Please... Just keep for yourself ok... Asal CT suka apa SS beri pon dah memadai... Tak mintak lebih... Please ek.... Jangan!

      Delete
    2. habis tu JM dapat SETEM dari SS tu..x leh publish lah eh..ke yg CT dapat tu lagi spesial hiksss

      Delete
  29. miahaha samalah dulu pun silent reader kat blog Akak JM.. follow pun tak tau masa tu tapi link dia bookmark.. segan =P lepas da follow tngk dia follow balik miahahaha.. barula brani2 nak tinggal komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang femes semua pon segan... KIte ni mentimun aje... Dia durian... Ha Ha Ha..
      * Love You Jay Emm...

      Delete
    2. tak de timun Nasi Lemak HAMBAR!

      Delete
  30. wow saya belajar benda baru dlm blog ni, bila org komen kat blog kita kena balas balik komen diorang. saya selalu tak balas sbb beranggapan yg diorang mungkin x baca pun komen yg kita balas tadi T__T thanks! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni macam umah... Tetamu datang kena layan... Tetamu yang baik rezeki juga pada kite... Mungkin bukan rezeki duit... Tapi rezeki HATI... Insyallah buat baik... Tuhan balas..

      Delete
    2. Mazni..salah konsep tak balas KOMEN tu..org yg datang KOMEN membawa maksud org tu suka baca apa yg di kongsi..jika tak balas KOMEN..org yg datang baca akan anggap tuan blog tu sombong.sedangkan mereka ternanti2 komen di balas..baru wujud kemesraan..tak gitewww SS..tapi ada gak KOMEN JM yg belum reply...tak sempat!!!

      Delete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...