Saturday, 2 May 2015

Awesome People April



Haaaaa... Ampakkkkk tuuuuu??? Ammmmpakkkk????

Titew dah tulisssss nama awakkkk awakkkk cemuaaaaa kat papannn itammmm!

Biorrr adannnn ukeeeee awaaaaakkkk!

Bioorrrrr awaakkk awakkkkk sumerrr kenaaa dendaaaaaa!

Biorrrr Cikgu Becoooo bababbbbb montottttt bucokkk awakkkkk awakkkk cemuaaaaaaaa dengan rotannn dan pemaris panjanggg warrnaaaa tuninggg tuuuuu depan perhimpunannnn nanti!

Nangessss... Nangesssss laaaa awakkkkk!

Jangannnn nakkkk mintakkkk2 tisuuuuu titiewww...

Adaaaaaannnn ukkkkkkkkkeeeeeee iaaaaaaaaaaaaaa!

Nakallll lagiiiii!  Nakallll lagiiiii!  Nakallll lagiiiii! 

Titew dahhh cakapppp ngannn Cikguuu Becoooo...

Awaaakkk awakkkk sumerrrr kuatttt bicingggg dalammm kelassss SS...

Tutameeenyaaa si Jariiii Mannnisss Rerupisssss tuuuuu...

Diaaaa tuuuu takkkk tahuuuu maluuuuuu... Ngade2 dia tu... Diaaa tuuuu... Diaaa tuuuuu laaaaaa...

Diaaaaa bicinggggg... Biciiinggggg... Biciiinggggg lagiiiiiiiiiiiiiii... 

Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh Keh...


Awesome People!

[05] Izzeyda
[06] Farrah MF
[07] Cik Ash
[09] RiN nOku
[10] Sha dhira


Kalu tengok pada jumlah komen u'ouls semua...

SS rasa macam nak pegi peluk u'ouls ketat2... Gomol2 tinggalkan liur basi kat pipi u'ouls yang gebuuu lagi the vogue tu! He He He...

Kecuali Wakkk Tiga Lalat... He He He....

Bukan kerana pipi Wakk tak cukup gebu... 

Tapi... 

Kang termampos aku kalu bini si Wakkk pepah aku dengan raket lalat... Keh Keh Keh...

Pantunnnnn satuuuuuu Wakkk... He He He...

80 juta x 80 juta kali terima kasih u'ouls! 

Jasa mu ku kenang dalam doa ku... Cewah!

Dan....

Jeng... Jeng... Jenggg...

Sudah terang tak payah lagi bersuluh u'ouls...

My Cinta Hati Jay Emm... 

Setakat ini masih di anugerahkan gelaran juara carta Awesome People di Pondok Burukss ku ini... He He He... 

Di manakah terletaknya kekuatan Jay Emm?

Di jari manisnyaaa kaaa? Di Rerupisnyaa kaaa? Atau di keyboard errornyaaa kaaa? Kah Kah Kah...

Yes! Kekuatan Jay Emm terletak pada number 456!

Dua bulan berturut since March 2015... 

Jay Emm catat rekod jumlah komen sebanyak 456 untuk March dan jumlah yang sama untuk April...

Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Awesomeeeeeeeeeeeeee Gileeeeeerrr!

Yunkkkkkk! I Love Youuuuuu deeppppppp deeppppppp! He He He...



*** Cabaran April ***

Ok laa u'ouls...

Bulan ni adalah bulan yang agak mencabar pada SS setelah sekian lama berblogging...

Kerana apa?

Kerana posting ini "Scdha Sein (SS) Travel Blogger Sampah???"...

Yang belum baca sila lah baca di SINI...

Ada jugak spesis orang komen...

Lebih kurang gini bunyinya "Ko ni travel blogger... Citer pasal travelnya sikit... Merapu je yang lebih!"...

Well...

Aku nak tanya balik orang yang drop komen spesis macam di atas tu?

Kena tolak markah ke kalu aku merapu???? Keh Keh Keh...

Ko nak aku citer apa???????

Ko nak aku citer poyo dan mempoyo yang aku dah sampai oversea????????????? Gitu?????

Ko rasa adil tak kepada reader2 kesayangan aku yang pelbagai background tu??????

Blog aku adalah untuk semua! Di ulangi... SEMUA!

Kerana aku membawa AWESEOME PEOPLE aku mengembara dengan cara aku!

I'm TRAVELER not TOURIST ok!

Kalu rasa2 tercucuk mata tu...

Sila lah duduk diam2 dalam rumah sendiri aje...

Jangan merayau2 ke umah jiran tetangga...

Terutamanya Pondok Burukss si SS tu...

Please! Nanti u'ouls KEMURUNGAN dan MENYESAL buang masa dengan si SS yang tampan anggun lagi kacak jelita tuh! Ha Ha Ha...

Kat bawah ruang komen tu...

Aku dah letak "Komen tu jangan skema sangat"... Keh Keh Keh....

Pondok Burukss ku ini bukan tempatnya untuk ayat2 skemarama nih...

Sastera bafakkk tak pe! He He He...

Aku tak mo orang baca blog aku ni macam orang baca berita TV 1... Keh Keh Keh...

Ini Pondok Buruksss tak ada darjat punya!

Tak ada kasta!

Bukan Ajijah dan Gezali...

Bukan... Bukan... Bukan... He He He....

Bukan juga Sabariah dan Kasim Selamat...

Bukan... Bukan... Bukan... He He He...

Yessss! SS memang kuat meraban... Merapu... Merepek.. Menyakat... Ahhhh! Semualah...

Aku senang genre travel yang aku pilih ni...

Dan mengharapkan Awesome People aku di sini terasa dekat dengan aku...

Seolah... Analoginya... Pegi Japan tapi bercerita macam pegi main kat semak tepi pondok... Pegi Indonesia macam panjat2 pokok... Pegi Koya macam pegi kedai Pak Abu... OK? Ha Ha Ha...

Semuanya kerana AKU MANUSIA BIASA!


- XOXO -

188 comments:

  1. anak raja makan sirih,
    sekian terimakasehh

    tengku puteri makan pepaku,
    hahar bisa copot jantungku ., ammvoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amvoiiii Wakkk siap copot jantung lagi... He He He....

      Delete
    2. pakcik lalat ni bleh tahan noti noti miahahaha..

      Delete
    3. itu sbb di fanggil Laaaaa latttttttttt!

      Delete
    4. Nama manja Wakkk... Wakkk Lat... He He He...

      Delete
    5. wak dan pantun tak dapat dipisahkan..hehe

      Delete
    6. waktu sekolah dulu Wak masuk kelas sastera itu sbb fakar dalam fantun

      Delete
    7. perggh, siap pantun lagi tu... hehe

      Delete
  2. namfak tu namfak!!! JM faling KUAT bising ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay Emm Ratu Kuat Bising! Kah Kah Kah...

      Delete
    2. Adehhh...JM mendahului list utk dirotan...kuat bicing hahahaha

      Delete
    3. bising dengan kepelatannya..HAHA

      Delete
    4. dh mcm ore tak dok gigi bercakap

      Delete
    5. ssshhhh... jangan bising2, nanti cikgu rotan.. heehe

      Delete
    6. Tengah membayangkan JM tak dak gigi depan.. mesti cute..hehe

      Delete
    7. cute katanya? bukan cute lagi dah tapi mcm nenek tuo bongkok 3

      Delete
    8. leh laa nyanyi...nenek2 c bongkok 3....lalallalala hahahahha

      Delete
    9. wakakaka JM tanpa gigi wakakaka.. habis semua felat la jadinya..

      Delete
  3. yg ffaaaaaalinggggg fenting ada LOVE kat ujung tuuuuuuuuuuu.....dap dip dup dap dip dup ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang paling bising tu kena sayang lebih... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Walaufon felat...tetap syng dihati...jgn felesssssss....fafafafaaafafa...


      Hahahaahhahahah

      Delete
    3. ni keyboard froblem or Deanna fun dah felat ahahahah

      Delete
    4. hahahahhaa....dh terpelat pulak bila baca komen JM......sonok plak rasanye felat nihhh...merecik2 bila baca hahahaahahaah

      Delete
    5. keyboard kak Deanna pun dah pelat gak ke?haha

      Delete
    6. habislah ..semua dah berjangkit hehhehe

      Delete
    7. hahaahha....semua berjangkit dari JM...ini semua salah JM....larikkkkkk hahaha

      Delete
  4. ahahahaahahah......rasa cam masuk kelas TADIKA!!! tite tuat bicing pun awaaaakkkkk tetap cayang iterrrrr kan eheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. "awaaaakkkkk tetap cayang iterrrrr kan"... yang ni masuk bakul angkat sendiri... He He He..

      Delete
    2. ahahaahah....zaman sekarang masuk lift tekan sendiri

      Delete
  5. what!!! this month also 456? my lucky number...adakah JM akan pilih tarikh 4-5-2016 sebagai tarikh tamatkan zaman bujang terlajak kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiiiin =D kami wajib dapat kad vvip tau.. duduk semeja ngan pengantin..

      Delete
    2. Sementara Jay Emm belum berumahadatangga... Jay Emm teman SS kat sini eh... He He He... Nanti dah berumahadatangga jangan lupa letak nama kami atas pelamin dan malam pertama ek... He He He...

      Delete
    3. nama atas felamin boleh lagi...tafi nama malam fertama? No no no....fotong STIM! ahahahahah

      Delete
    4. Masak pe JM malam fertama? Siakap stim kaaa?? Adehhh....hahahahahaha

      Delete
    5. mlm fertama ferlu byk berehat...byk keje nk buat ahahahah

      Delete
    6. 04.05.2016 is nombor cantik.. hehehehe... klopak.. klopak.. jantung... 2x (ni bnyi orang main kompang).. ehhe

      Delete
    7. hamoiii Shad...boleh tahan juga dia eh....nanti tolong main kompang di majlis sis JM boleh hiksss

      Delete
    8. InshaAllah moga dpermudahkan buat kak JM... malam pertama xada nak fikir. Makan cara nak cari tmpt tido dah hihihi nak peluk bantal peluk hahahaaah

      Delete
    9. ehem...ehem...bantal peluk size apa tu Ekin ngeh ngeh ngeh

      Delete
    10. saiz sebenar tu JM hahahahaha

      Delete
    11. Size M ada tak Jay Emm???? He He He....

      Delete
    12. adus.. CT ni dahla adik paling innocent jiwa suci..
      apa hampa semua sembang ni..

      Delete
    13. Hahhaha masa kahwin aritu XL.. lepas kahwin ada kurang inci jh dah bantal peluk kita.hahaaaa

      Delete
    14. Hahhahqqq ct xcukup syarat nak sembang

      Delete
    15. kan.. mmg innocent abes dah.. sembang apa den tak reti nk nyampuk..

      Delete
  6. kalau nak tahu si Jay Emm tu bukan komen tafi dia tu MERAFU je lebih..malas nak update blog...asyik serang blog org je...DIA GILA KUASA ahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila nak up entry tu sayangggg? Dah naik kematu ponggong nunggu!

      Delete
    2. Jari-jari masih sakit fenat kemas umah...9 hari di Koya bukan blog je berhabuk...rumah fun bersefah!!!!

      Delete
    3. SS ari2 pon kuat sepah... Keh Keh Keh...

      Delete
    4. Kak JM memey semua blog dia nak rampas hihihi...

      Delete
    5. dia gila kuasa Ekin oi hahaha

      Delete
    6. berjanggut tunggu entry korea autumn bilaaaa nak abes wakakaka..

      Delete
    7. Xpe gilo kuasa ku tetap sayang gak hahaaa

      Delete
  7. i like your style..i like your writing...cite lah merafu fun i tetap datang jengah....bukan merafu kosong tetafi ada isi tersurat dan tersirat.,..kepada org yg komen mcm tu...kalau rasa x suka jgn baca...nanti u oullssss rasa sakit tu di sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'ouls memang kuat merafu... Dan kuat jugak membuli... Jay Emm salah sorang mangsa buli itu... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Mana ada nakal!
      * Mati2 tak mo ngaku...

      Delete
    3. hahaha..sape nak sentap tu pergi baca blog lain..blog serius pun tak serius tau..

      Delete
    4. blog serius x serius cemana tu cik sal? hi hi hi...

      Delete
    5. blog serious pun tak serious..
      ini serious lawak.. serious weh jangan gelak =P

      Delete
    6. Serius pun nak tergelak kan CT

      Delete
    7. btoi btoi.. tah pape tah blog ni..

      Delete
  8. emfat kali nama i di sebut kat sini...RERUPIS lah i nanti..nak tahu apa itu rerupis sila tanya SS hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak SS print screen ke dari mana datangnya RERUPIS tu? Keh Keh Keh....

      Delete
    2. oh TIDdaaakkkkk!!!! itu utk tatafan my sfecial guest je

      Delete
    3. Special guest katanya... He He He..

      Delete
    4. nak gak tahu rerupis tu apa!

      Delete
    5. itu kena mintak izin my suwet Jay Emm dulu baru SS bagi tahu... he he he...

      Delete
    6. Rerupis tu apa ya SS... kak JM mintak izin ni

      Delete
    7. RERUPIS ituuuuu adalah.. jeng jeng jeng..

      Delete
  9. mcm mana lah komen x cecah ratusan kalau dalam 1 entry sekali komen sepoloh...sorry dear...i terlalu excited baca entri u...so u uollssss sila jeling pada JM hokey!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abis laa dorang akan buat onar nanti.. Keh Keh Keh...

      Delete
    2. biar...makin meriah dan si MILAH akan MEROYan!!!!

      Delete
    3. Sekali komen blog wow laju tenet

      Delete
  10. alahai Jm tak kasi chance kaknoor nak komen semua dah kena pajak daaaa, larikkkk lah kaknoor balik semula keseberang laut china selatan ni hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Noor LARI? fesal tak naik BOAT je FERI ke hihihi

      Delete
    2. Kak Noor nak naik tongkang tak? He He He...

      Delete
    3. kak Noor naik flight.. mana laa nak naik tongkang ke feri.. lambat sampai.. :D

      Delete
  11. SS, namfakkkk sangat semua geng2 SS hehe terutama JM ni ayoyoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. keyboard kak Noor fun ada masalah dengan huruf P ke ehehehhe

      Delete
    2. Ni semua kes berjangkit sindrom keyboard sis JM ni :)

      Delete
    3. nak komen kat komen kak noor ada ja P erk JM..haha

      Delete
    4. entah....tiba2 je okey hahahaah

      Delete
    5. virus kak JM dah melanda nih.. larikkk...

      Delete
  12. Biarlah orang kata blog SS sampah, zz tetap baca gak.

    Rasanya lagi menarik dan tak bosan ikut citer SS, meskipun cerita yg menyelit tu lagi panjang daripada kisah travelling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat macamana lagi Cikgu... Dunia sekarang ni... Surat kabo pon dah makin kecik... Orang pon dah makin kurus sebab GST... GST = Gemuk Sudah Tiada... Keh Keh Keh... Chef Wan buat rancangan masak pon dah tak duduk ceruk dapor lagi dah... Dia masak kat pantai... Kadang dia membebel pasal pantai lagi banyak dari citer pasal masak... Botol kicap dengan botol cuka... Tak kan masih tak tahu beza? Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Win are statement... Kadang nonton rancangan masak dia bkn "sedapnya makanan tu" but "lawonya tempat ni?? Kat mana ni?? Yuk p yuk!!!"

      Delete
    3. Be creative... Be positive! Life is easy! Kita bukan robot! He He He...

      Delete
  13. Walaupun dah letak peringatan jangan komen skema sangat, boleh tak kalau saya nak komen skema-skema juga? hahahahaha. Saya ini skema orangnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah boleh geng dengan Hanis Amanina... Dia pon skemarama... He He He...

      Delete
    2. Farah dan Hanis tu masih student..masih bersih dan suci..lain lah JM ni otak BLUe....banyak dah tercemar..almaklumlah dah byk makan garam dan ajinomoto

      Delete
    3. otak kuning ada tak kak JM.. hohohoho..

      Delete
    4. budak-budak oversea memang cenggini la SS.. skema ayam..
      diorang study banyak sngt =P

      Delete
  14. Wahhh tersenarai gak budak paling.comel.dalam.kelas hihihihi....muahhhhh SS... sabar deh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling comel dan paling kuat bising... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Kita bising2 manja aik hahahaa....

      Delete
    3. Terima kasih SS nama ekin tersenarai disini.. SS pun dalam.blog ekin afa gak tu

      Delete
  15. yuuuuuhuuu cikgu SS.. eh jap.. nak komen skema..

    terima kasih SS kerana sudi menyenaraikan nama daku di ruangan entri ini.
    sesungguhnya daku berasa sangat terharu kerasa disematkan namaku juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan skema! Ini dah sastera 'daku' gitew! He He He...

      Delete
    2. sesungguhnya adinda yang comel ini sangat terharu =P

      Delete
    3. ...disematkan namaku? Adoyaiiii boleh buat lagu ni Dak CT. Semat nama tu pakai nametag ka? Hihihihi

      Delete
    4. alaaa Kak Farrah dah jadi DM ooooh no..
      kamus dewan bahasa dan pustaka..

      Delete
  16. we rock our own blog !! u dont like u go go go.. nehi neeeeehi betti khabi neeeehi..
    dun create onar on people's blog caaaaamon. dunia maju dah weh.. hati prasaan niat nawaitu hasad pun tolong maju sekali..

    cg ajar : dont be like the frog who lives under the coconut shell.. no good good..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammmmakkkkkk! Apaaaakkkkkk! Yegi2... Tangkipalala.. Keh Keh Keh... Don't make my blood go up stair... Keh Keh Keh....

      Delete
    2. Hahaha tagline Ct leh guna ni -DON'T CREATE ONAR!

      Delete
    3. hehe.. i suka tagline itu juga...

      Delete
    4. aiyok CT, bahasa apa ni..kang kak Deanna datang bawak pegawai DBP betulkan...haha

      Delete
    5. mapuuuuh den kalo Kak Deanna mai.. dia bukak kamus dewan edisi keempat depan CT suruh haaapal =P

      Delete
    6. mapuuuuh den kalo Kak Deanna mai.. dia bukak kamus dewan edisi keempat depan CT suruh haaapal =P

      Delete
    7. Tak pe, CT. Menyorok belakang akak. Lepas tu kita bodek sis Deanna dgn kari!

      Delete
    8. yeay.. nampak tu nampak tu DM.. Kak Farrah soh nyorok blakang dia k..

      Delete
    9. Nanti saya belanja Sis D sirap bandung sekilo dua :)

      Delete
  17. kat blog itew awak paling bising la SS.. hakhak.. sebab rerupis seorang tu
    pegi travel baru balik tinggal kita kat mesia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS tu memang budak kuat bisinggggg! Dio momokakkkk yoooo... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Kat tower saya, Miss Rerupis tetap mengungguli carta :)

      Delete
    3. ishhh.....RERUpis tu...gila kose tul

      Delete
    4. kat blog I pun rerupis tu jugak lah.. haha

      Delete
    5. kat blog saya, juara dia SS..

      Delete
    6. alamak Sal...sis JM turun tahta ke

      Delete
    7. Kak.blog kak cik rerupis juara... siti n lain pun ada gak

      Delete
    8. miahahahaha.. janji nama CT masuk carta jugaaaak.. top 10 pun jadilaa =P

      Delete
    9. Hahahah 'ayat redha' CT :)
      Kira SS & JM gilir2 jadi juara carta kat blog kita-kita.

      Delete
  18. masuk saja di sini buat hati jadi lapang dan hilang stress sekejap....sebab ss buat lawak merapu meraban ....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amvoooiiii siap hilang stress katanyaaa... Ha Ha Ha... Jangan pinggan mangkok melayang pulak kat umah tu... He He He..

      Delete
  19. Assalamualaikum....

    BUNDA tumpang lalu boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikum salam... Usahkan lalu... Nak bertapa kat sini pon boleh je Bunda.. He He He...

      Delete
  20. Terima kasih sudi singgah ke TERATAK BUNDA dan follow BUNDA...

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada 10 awesome people kesayangan SS yang tersenarai diatas...selamat maju jaya SS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bunda... Muah Muah... He He He..

      Delete
  22. Asal sampai 10.. 100 la baru aku ada peluang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh keh keh... ko kena berguru dengan ratu hati ku di sini...

      Delete
    2. Sapa?? Sapa guru itu?? Gurukul?? Siapa kasim selamat?? Majistret?? Lawyer?? Rerupis??? Bkn keturunan aku rerupis... Sambil nyentel nyongel!!!

      Delete
  23. Menyesal masuk pondok buruks ni kusangkakan banglo mewah tadi :p

    Pastu kan ...dah ler takde harapan nak merasa jadi awesome people mereputlah mrs bersama hh kat hujung tu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan buat i tersengih macam kerang boleh x? he he he...

      Delete
    2. hehehe kerang pun pandai sengih ye.. hehehe..

      Delete
    3. kerang bucuk...heheheh...

      Delete
  24. Saya sokong komen kat atas, buatla sampai top 100 hehe Barulah ada peluang saya tercalon!
    Saya pon nak dicium SS di pipi ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh sini tadah pipi gebu tu... SS nak gomol! kah kah kah...

      Delete
  25. Pada yg xsuka tu....anda boleh pilih melepak kat blog lain..pada kami...kami suka lepak d blog SS....gaya penulisan terpulang pda tuan pnya...yg penting kami sebati dengan gaya penulisan yg cenggini...

    SS..sila abaikan diorg tuhh....ramai lg yg suka dan melepak kat sini.....termasuk laa sy.....xpernah berpaling...heheheeheh..dh macam lagu daaaa....haahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiii! cer nyanyi skit! ala2 zamani! bukan ala2 azwan ali! keh keh keh...

      Delete
    2. Lalalalala...dh nyanyi dh td...dlm bilik air.....ahhaahahah

      Delete
  26. Ecececehhhh....ada jugak nama kari terselit...nmpak sgt kari tu sedap....hahahahaaha....kdg tak terasa komen smpai beratus...coz sonok sakan mengomen.....

    JM...memang hebat...kehebatannya di jari dimanis....hhahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. bila masing2 berbalas komen itulah yg lagi rancak..hehe

      Delete
    2. dh mcm tempat melepak sambil minum teh hahahahah

      Delete
    3. lepas ni sunyilah tite...ada 'org' tu nak fly jauh sob sob sob

      Delete
    4. seronok kan...smpi x pasan dh byk komen...

      Delete
    5. smpi mcm nk wat karangan...hahahah

      Delete
  27. sape yg ckp 2.. mai sini nak sekeh.. hehehe sabarlah yer.. mulut org kita xleh tutup.. singgah sini n tahniah pd pegomen tegar2 .. hehe

    ReplyDelete
  28. Setuju dua puluh kali dgn sis deanna. Nanti saya bawak si kapok, main lagu tak mungkin berpaling utk sis ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..yeke farrah...bestnyeee..sy tukang lalalalaal...dn sebut xmgkin brrpaling jerr....hahahaahaha

      Delete
    2. Cepat buat chord.. SS nak panggil hujan nih... Keh Keh Keh...

      Delete
    3. Kena buat mash up lagu Tak Mungkin Berpaling darimu, Kakak Macho!

      Delete
  29. Eh eh,...ada name titew ngan tawan2 titew!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini ketua darjah.. Keh Keh Keh..

      Delete
    2. Ketua darjah pun join bising hihihi...

      Delete
    3. ntah memang bising tau ketua darjah tu.. jom kita tulis nama ketua darjah plak..

      Delete
  30. Sapa komen kat blog u macam tu erk SS..kasi pancung sama dia..haha.. Tak sangka dapat potong CT bulan ni..haha.. Tapi tak terlawan lah JM tu.. Kuasa Jari super power betul JM tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai sangat dengan nikname Jari Manis kan....kalau Jari Masam?

      Delete
    2. Kalu Jari Masam buat laa pekasammmm... He He He..

      Delete
    3. ambooooi Suida senang hati nampak.. hang tunggu hang tunggu.. ceq kasi chance kat hang.. nnt ceq kekalkan takhta ceq =P

      Delete
  31. Budak busuk mana dok report kat cikgu besar ni..siaplah budak busuk tu kena habis sekolah nanti..haha.. titew angkut geng arr serang budak busuk tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini paling samseng nih... Taiko nih.. Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Kita kasi pancung arr itu budak.. report aja tau.. report travel dah siap ke belum budak busuk tu? HAHA

      Delete
  32. eeeeehhh, kita nampak nama kita lah kat situ... hehehehe...
    kamsahamnida unni.. - feeling koya jap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berdoalah tidak dibuli dalam kelas... He He He...

      Delete
  33. Hai Cikgu mAcho itew datang nak buat bising ni hihihi

    ReplyDelete
  34. Ehh nama kita kena tulis kat papan itam laa.. nak buat bising lagi kat sini boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita nak nyanyi kuat2 boleh tak Cikgu SS?

      Delete
    2. jom kak Farrah kita nyanyi ramai2.. hehehe..

      Delete
  35. nampaknya sudah beberapa bulan namaku tercicir di kebanyakkan blog...hihi

    ReplyDelete
  36. ada blogger baru tu yg saya xkenal lagi tu. nnt leh p terjah

    ReplyDelete
  37. ehem~ semenjak titeww dah x jadi pelajar kuat bising, embak dah x pedulikkan titew lagi dah. sobss sobssss

    ReplyDelete
  38. spesis yg komen gitu mesti kurang kaseh syg. embak es es kasilah kaseh syg kat die.

    ReplyDelete
  39. ehhh...nama iteww ade leww...hhihihih ^^* i lap u SS

    ReplyDelete
  40. wah...suka lah nama rerupis tu...comey.. & org nya manis semanis jari nya...kikkikik...

    ReplyDelete
  41. yg komen sampah tu kurg kasih syg kot SS...cer SS peluk ketat2...ahhahaha

    ReplyDelete
  42. yang ada merapu tu lah yg best....buat pusat dan tapak kaki geli....
    klau skema sangat, tensi kepala dan toleh kiri kanan tak boleh...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...