Sunday, 24 May 2015

On The Road

Gambar sekadar hiasan



Sumpah tak ada lagi
Kesempatan untuk ku
Bisa bersamamu
Kini ku tahu
Bagaimana cara ku
Untuk dapat terus denganmu
Bawalah pergi cintaku
Ajak ke mana pun kau mahu
Jadikan temanmu
Temanmu paling kau cinta
Di sini ku pun begitu
Terus cintaimu di hidupku
Di dalam hatiku
Sampai waktu yang pertemukan
Kita nanti




- XOXO -

38 comments:

  1. wah SS jiwang lah hari ni tak faham kaknoor yg veteren ni lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Noor zaman Uji Rashid... keh keh keh...

      Delete
    2. sy zaman zaiton sameon, pun tak faham...hehe

      Delete
    3. Saya zaman kak ramlah,..nyanyi lagu apa khabar mu di sana je,..

      Delete
    4. sama laa kita kak Farrah..

      Delete
  2. Replies
    1. nak pecah x jantung tu? keh keh keh...

      Delete
    2. kah kah kah....ada orang tu cam jelly je..Luna mana Luna?

      Delete
    3. hahahhaahhaa... redha jelaaaa.... duk tepi sambil makan aiskrim.... hahhahaa..

      Delete
    4. Aiskrim? Nak aiskrim, luna!

      Delete
    5. hahaha... kak Farrah meh mkn eskrim sesame... sambil tngok sinetron JMSS... tajuk panjang sila teka.. hahaha =D

      Delete
  3. Kalau ada jodoh tidak ke mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam kawah bertemu juga... he he he...

      Delete
    2. dalam betul sampai kawah! hahaa

      Delete
    3. kalau kawah kacau dodol tu x lah dalam Luna...cer terjun kawah putih!

      Delete
    4. hahahhahaha... baik2 laa raye ni kalo beli dodol.. takut ade perise tambahan cap SS... =p

      Delete
  4. ahaaaaaaaaaaaaaa...JM dah dapat tangkap...ini adalah lirik lagu "Bawalah Cintaku"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bawalah diri ku Jay Emm... He He He...

      Delete
    2. I bawak u masuk bilik tido..nak? hahahaahh

      Delete
    3. Bahaya sis JM bawa masuk bilik tu hahaha

      Delete
  5. u jump...i never jump..

    bercinta lepas kahwin..je sss... :-))

    ReplyDelete
  6. jiwang plak SS semenjak dua menjak nih..

    ReplyDelete
  7. napa nbak jadi gini sekarang.. haha.. mana next entry travelog.. hahaha..
    (org nak menjiwang, I sibuk nak suh sambung travelog)..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, SS tengah berehat tu dari tulis pasal travel.nak kumpul material bagi kita gelak sampai pecah perut..hehe

      Delete
    2. Suida ni, bagi ruang SS fefeeling dulu,..baru lah buat comeback!

      Delete
  8. alahai pilu Nye.. ss sekrang ni dalam fasa putus cinta ker? (errrkk.. sorry kalau salah). hehe

    ReplyDelete
  9. eerkk tumpang tanya...ss tengah putus cinta ke sekarang?
    *smile

    ReplyDelete
  10. Kena stay thanks kat yg drive...

    ReplyDelete
  11. Jiwa orang seni...bagi readers meneka dalam kesamaran kannn

    ReplyDelete
  12. SS jiwang seh... a.k.a 'berseni' .... hihihihi

    ReplyDelete
  13. ni syair ke,,pantun ke..sajak akak.

    ReplyDelete
  14. tapi saya x dpt lepaskan dia pergi . cinta nan satu dlm lubuk hati yg plg dalam ... jgn ditanya lagi . nanti jadi drama yg tak bertepi ... huhuhuuuu ... kita serupa pada level yg sama ...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...