Wednesday, 3 June 2015

Awesome People May - Ku Bawa Nama Mu di Awan

Pejam celik... Celik pejam... Celik balik...

Kejap aje kan dah masuk bulan Jun...

Masa terlalu pantas berlalu... Tinggalkan aku! Uwaaaaaaaa...

Mari ringkaskan cerita...

Scroll sampai bawah...

Sila lap peluh u'ouls...

Mereka ini yang selalu bertakhta kat Pondok Buruks SS nih... He He He....


Terima kasih u'ouls sebab selalu teman SS merapu di Alam Maya ni... He He He...

Kalu u'ouls tak de... 

Mesti SS sunyi!
* Mood terharu...

Rasanya ramai dah tahu style SS mengembara...

Insyallah... SS akan abadikan nama 7 orang top commenter yang consistent untuk di bawa Kembara Bersama SS melalui Sticky Notes! 

Nape 7 nape tak 10? Sebab.. SS suka nombor 7!

Nape Sticky Notes? Sebab... SS suka Sticky Notes... Senang di bawa ke mana2...

Mungkin tak pernah dibuat orang... Tapi SS nak buat... Sebab selain mengembara... SS juga minat seni photography...

Honestly... 

Tidak mudah untuk mendapatkan hasil yang terbaik dalam merempuh perjalanan setiap kembara... 

Di mana ada dugaan maka di situlah ada kesabaran... 

Jadi... Anggaplah ini sebagai balasan di atas jasa u'ouls teman SS selama ni... Hanya ini yang termampu!

Ku bawa nama mu di Awan!

Jay Emm... Terima kasih sebab tak jemu teman SS setiap hari... SS harap.. Jay Emm jaga diri untuk travel akan datang ni... You go in one piece... You come back in one piece... Promise! *** Berat hati sangat2 sebenornya ***

Suida... He He He... Sorry sebab SS terkasar tempohari... Tak sengaja... Nah! Amik nih SS pujuk! Jangan merajuk! He He He...

Cikgu Ceketed... Tolong sampaikan salam SS pada Cekebon... Jaga Cekebon baik2... He He He...


 CT... Jangan kuat berangan... I know what you did yesterday... Kah Kah Kah...

 Kari ni memang sempoi... Selalu buat SS sakit perut ketawa terbahak2... Kah Kah Kah...

 Kita ada muka baru... Thanks Ekin sebab selalu bawak bom tangan.. Ha Ha Ha...

Satu lagi muka baru... Thanks Eyda sebab selalu tinggalkan komen bertubi di sini... He He He...

SS nak tanya...

U'ouls nak ke Sticky Notes tu???? Nak ke????

Kalu tak nakkk... SS nak buang laaaahhhhh!!!! Ha Ha Ha...

Tapi......................

Kalu nakkkk.... Kalu nakkkkk laaaa.... Kalu nakkkkkkk????

Kena say "I LOVE SS!"... Baru SS kasi... Kalu tak... SS tak kasi...

Nampakkkk takkkk???? Nampakkkk???? Nampakkkk benoooo si SS tu kaki buli! Keh Keh Keh...

Kepada yang tidak tersenarai dalam Top Seven...

Jangan berkecil hati...

Usaha lagi... He He He...

Insyallah SS bawa u'ouls pula terbang ke Awan!

I love u'ouls till the sky and back!



- XOXO -

90 comments:

  1. ahaaaaaaaakss..ingatkan JM sorang je dapat sticky notes tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nak tamak sangat k.. haahahaa

      Delete
    2. Jay Emm Cinta Hati SS... Ha Ha Ha...

      Delete
    3. hahahahha....punya laa jeles ngn JM dpt sticky notes itu hari

      Delete
  2. rugi kalau korang tolak sticky notes tu..JM dah terima...cute sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sticky Notes je laa yang termampu SS nak beri pada Jay Emm... Hu Hu Hu...

      Delete
  3. Terima kasih SS..i will remember your pesanan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu ada masa... Tengok laa PM SS tu... Rasanya Jay Emm lebih laju check email notification banding PM kot... Hu Hu Hu...

      Delete
  4. cantiknnya sticky note tu, tergoda juga saya dibuatnya =)
    apapun tahniah buat yang tersenarai ye

    ReplyDelete
  5. OMG! I fly! I flew highhhhhhh!
    Nak sticky notes, SS
    I LOVE YOUUUUUU!
    I LOVE SS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhhh! Itu macam laaaa... Sejuk skit hati kanda ni bila dinda luah rasa cinta! Kah Kah Kah....

      Delete
    2. hahah.....kanda dinda tu...wah...wah...hiii....

      Delete
    3. Hahahah kanda SS sejuk hati :)

      Delete
  6. fuhh nasib no 7, ada la chance nak terbang lagi.. (nama ajelah..)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana taw... Ko badan terbang sekali.. he he he..

      Delete
    2. eh lupa lak say I LOVE U SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.. nak lah sticky notes tu..
      (Pls la JM jgn baca so much panjang ni.. habislah klu Jm merajuk)

      Delete
    3. Jay Emm tak de... Dia tak baca pon komen nih... Meh kite memadu kasih berdua nak Suida... Kah Kah Kah... Nanti Dinda tunggu Kanda datang bawak Sticky Notes! Ha Ha Ha...

      Delete
    4. oohh, JM sudah fly lagi.. ok2, seminggu dia tggalkan SS kan.. haha

      Delete
    5. Penantian satu penyeksaan! He He He....

      Delete
    6. Shian SS tak de Sis JM. Nak senyum pun beratttttt je :)

      Delete
    7. Sebab kali ni Jay Emm pegi ke tempat yang SS paling gayat... Itu pasal laaa berat...

      Delete
  7. Replies
    1. Abis laaa u'ouls dah ada org jeles.. He He He...

      Delete
    2. sob...sob...mmg jeles sikit...hihihi... ^-^ siiiiikit aje

      Delete
    3. Cemburu tu tandanya sayang ehhh Rin... He He He...

      Delete
  8. ehh ada jugak ya Eyda.. ingatkan tak masyuk dalam senarai.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thniah eyda....yeayy...kita di awan haahahhaha

      Delete
    2. wehoo dapat jugak terbang ke awan bersama SS dan rakan2..

      Delete
  9. ala SS, I pejam mata ja, wat2 xnampak pos u yg tempohari tu..
    "sedangkan lidah lagi tergigit"... (k sambung sendiri k)..

    bila nya terbang ni?? SS pergi mna plak.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni sah tak baca betul posting sebelum ni...

      Delete
    2. adehhh...penat SS bwk smpai ke awan....suida xtau hala tuju hahahahahahhahaha

      Delete
    3. Sian si Suida ni Kari.... Orang dah sampai awan... Dia dok hegeh2 ceruk Kilang Kurma Usop Taiyob... Keh Keh Keh...

      Delete
    4. yelaa...dia lambt sebab nk order kurma pon men bisik-bisik...tauke xdgr....hahhahahaha

      Delete
    5. eh, haa baru ingat.. ok maap nah.. heeee...

      Delete
  10. nak Sticky Notes tuh.. hahaha.. tak malu nak mintak2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila penuhi syarat SS tu ye Eyda... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. I LOVE SS!.. I LOVE SS!.. I LOVE SS!..

      macam ni okey ke?

      Delete
    3. Haaaa macam gitew laaa Dindaaaa... Lafaz Cinta kasih mesra... Bini2 ku gangster... Baru sedap skit bijik mata kanda.... kah kah kah...

      Delete
    4. wahh nasib baik kanda suka.. ni yang buat Dinda Sayang Kanda.. cewahhh.. kah kah kah.. boleh gelak sampai guling nih..

      Delete
    5. hehehe tetiba keluar ayat jiwang karat gitu.. harapnya kanda terima..

      Delete
  11. wahh sukanya Eyda, sticky note nama sendiri dapat ikut SS travel.. :D

    ReplyDelete
  12. wahhhh kita tersenarai dlm top 7 terima kasih SS

    ReplyDelete
  13. I LOVE SS ssssooooooooooooooooooo mucchhhhhh....muchooo muchhoooo...hahhahaha

    harus dan wajib nak sitcky notes tuhhhhh....hehehehhehe

    mekasih laa SS coz sudi bwk titew di awan....kembang hidung titew tauuuuuu....hahahhahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa bagussss.... bagussss... Baru senang hati kanda... Dinda kari melampiaskan kata cinta!!! Kah Kah Kah...

      Delete
    2. kah kah kah.....sy pon senang sekali bila kanda senang hati

      Delete
    3. Gembiranya hati dinda kanda senang hati

      Delete
  14. wah nak bawa pergi Swan ke SS.
    SS Nak sticky notes, SS
    I LOVE YOUUUUUU!
    I LOVE SS! flying kiss for SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa... Itu macam laaaaa... Lapang skit hati kanda nih... Siap flying kiss dinda tu tak menahan.... Kah kah kah...

      Delete
    2. flying kiss hinggap tpt len tu ekin oiiii....hahhahahaha

      Delete
    3. flying kiss ok lagi, comolot.. ok no komen bab tu..
      HAHAHA...
      >__<

      Delete
    4. Dari Kedah nak mai Johor lalu banyak toll laaaaa weiiii... Kah Kah Kah...

      Delete
    5. merecik jurutol kena flying kiss nnti hahahahahhaa

      Delete
  15. Replies
    1. Marbeles ke merembes? He He He..

      Delete
    2. mereciksss....hihihii.... rembesan ujan... ^-^

      Delete
    3. amboiii dah pandai guna perkataan merecikkk nampakkk! ha ha ha....

      Delete
  16. ala, buatlah sampai 10 merasa nak terbang sekali..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS kena diberanakkan bulan 10 laa kalu cam tu.. ha ha ha...

      Delete
    2. tu lah...awai naw kuar bulan 7...kikikikiki

      Delete
    3. nak kena masuk balik perut mak ke acaner nih? he he he...

      Delete
  17. lama tul tak tinggal jejak.... rindu celoteh SS.. tazzabar nak khatam baca.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS pon dah lama tak jenguk Anil... Tapi masih sempat follow your Facebook... he he he..

      Delete
  18. bila lah agakny akak dapat merasa sticky post dari ss...huhu...angan2 mat jenin ajer :-))

    ReplyDelete
  19. Balik ni... Aku kemas2 baju.. Aku nak lari... Dh 2 kali aku x dpt sticky note nama aku... Pe cer nih!! Mode majuk on!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama aku pon tak de... Camne? Marilah kita sama2 lari! Kah Kah kah..

      Delete
  20. kaknoor tak nak jeles2 SS, kalau SS bg makanan ke msti kaknoor jeless hahaha makan makan makan kan makcik sorang ni ape daaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti SS nak kasi maggi sorang satu laaa... ha ha ha...

      Delete
    2. megi kari??? huihhhhh...sedapnyerrrr kari hahahaha

      Delete
  21. Kanda SS, akan ku ingat pesanmu. Cekebon kemsalam kapal terbang! Dia kata, "eh SS pun suka lekat-lekat sticker?" Saya jawab, SS lagi advanced. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS main tampal je CIkgu... Asal boleh je... Still learning from u.. he he he...

      Delete
  22. Salam. Hee tahniahnya untuk semua people yg ohsem ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah utk Wakk jugak... Ha Ha Ha...

      Delete
  23. amboi! tinggi terbangnya namaaaa haaaa...hahahaha

    ReplyDelete
  24. tahniah.. cantik stiky note tu

    ReplyDelete
  25. Cantik sangat sticky notes tu! :D

    ReplyDelete
  26. nak laaaah !!!! I LOVE SS I LOVE SS I LOVE SS !! haaah tiga kali gitu..
    terharu siot.. apa apaaa ? bila masa berangan ? bahahhaa.. ada je kan..

    btw SS.. cepat2 la sihat tu.. jaga diri yaaa kakak =D

    ReplyDelete
  27. dapat gak ss bawa mrk mengembara wpun tanpa jasad ... jun dah masuk bermakna dah setengah tahun ... dah bertambah umur ko ... hehehee

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...