Sunday, 7 June 2015

BEREHAT LAH SS!


























































































66 comments:

  1. Asalamualaikum ...nak pi mana tu ss..sunyilah dunia blog ..dah lah jm x der..kini ss pula...apa2 pun semoga cepat2 kembali ye :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak yan... x ke mana2 berholiday di hospital bukan di hotel! ha ha ha... nanti Jay Emm balik kak yan boleh terjah dia... Pondok Buruks SS ni bosan! X best...

      Delete
    2. hospital ? ss sakit apa ?..

      semoga ss cepat sembuh..take care..

      jangan cakap macam tu..kalau tak best akak tak masuk blog ni....pondok buruk yang jujur bila menulis...

      Delete
    3. macamana kesihatan ss sekarang...jaga diri baik2 tau..

      Delete
    4. SS kat Emergency HSI sabtu lepas... Then buat full medical check up kat private... Hari ni baru dapat result... Malam kang baru nak gi amik.... Doakan SS tak apa2...

      Delete
    5. SS baru tahu SS kurang sihat. Gambar senyum manis kat IG tu kat spital lah ye...Macam mana result medical check up? Everything OK?

      Delete
    6. ya Allah....arap2 tak teruk lah sakit ss...kuatkan semangat yer dik..
      adik macho mesti kuat tau....ingat Allah sentiasa sayang hambanya sebab tu diberi ujian....

      Delete
    7. thanks kak yan selalu doa utk SS... hug!

      Delete
  2. Rehatlah kalau itu yang SS perlukan ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik laa dinda... he he he...

      Delete
    2. Cheit, kak JM xde baru nak panggil saya dinda huhhhh

      SS di hospital lagi ke? Berdoa dan berehatlah banyak2. I will be praying for you too ♡

      Delete
    3. Ehhh... Bukan ke dah selalu panggil dinda? Ha Ha Ha.... Tak de ehhh? Ke salah orang? Kah Kah Kah... SS masih berehat panjang... Thanks doakan SS... ♡

      Delete
  3. salam cik SS, hee berehatlah sebentar. Semoga semuanya baik baik belaka ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite rehat2 dulu laa ye Wakkk... Panjang umur kite jumpa... ha ha ha...

      Delete
  4. berehat sambil dengar lagu...

    ReplyDelete
  5. semoga SS dapat berehat sepenuhnya.. tapi jangan lama2 sangat tau, nanti kami rindu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh... tak sangka ada orang rindu... he he he..

      Delete
    2. Akan sunyi sebab Kanda SS tak da nak jadi penglipur lara,..tapi dinda-dinda kena redha :)

      Delete
  6. jom kita rehat SS...sambil2 tu leh fefeling dgr lagu koya....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar laaa selagi masih ada... he he he...

      Delete
    2. Dh sihat ke SS?? Harap2 dh sihat yee...jaga diri tauuuu hhiihihi

      Delete
    3. Sis D, tolong masakkan kari ummphhhh utk SS...

      Delete
    4. Kari ummpphhh tu mcm mne farrah??? Hahaha

      Delete
  7. Replies
    1. Don't worry! I'm strong! he he he...

      Delete
  8. ohhhh y dear..? anyway..bebaik yer rehat..c u soon... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nothing dear... I'm strong! Thanks! Panjang umur kite jumpa... he he he...

      Delete
  9. Replies
    1. ekin waktu SS taip entri rasa diri nak rehat gak dari blog huhuh

      Delete
  10. Replies
    1. senang x yah baca... jimat data! ha ha ha...

      Delete
    2. ekin tak guna datachahaha

      Delete
  11. Harap kak SS kekali sihat! Aminnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks scha! dah lama tak nampak! ke mana ilang?

      Delete
  12. JM pun x sihat jugak!!!!!! rindu lelaki LOMBOK!!!!! ahahaahha

    ReplyDelete
  13. Masih jetLAg...ada masa JM celoteh lagi ye....semoga SS cepat sembuh..amin...

    ReplyDelete
  14. SS tak sihat ke?take care lah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kureng skit but im strong... ha ha ha...

      Delete
    2. You are! Stay STRONG, SS! Kalau rasa lemah, makan bayam. Ni popeye the sailorman yang ajar! :)

      Delete
    3. nak kena pakai paip plak baru leb bunyik tuttt tuttt...

      Delete
  15. aikk..entry blank..memang berehat sungguh ni...Masuk spital rupanya.. Semoga tabah dan sejahtera yer..take care SS. We love you.

    ReplyDelete
  16. haaaai SS.. da berehat dah ? jangan online lelama kalo x larat ehek..

    ReplyDelete
  17. er ... betul ke cuma tajuk je ni ... rehatlah ss ...

    ReplyDelete
  18. SS dah sihat ke jaga kesihatan taw....

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...