Friday, 12 June 2015

Sent With Love Katanya


Lately...

Kat Johor asik ujan je...

Asal petang aje ujan... Asal ujan je mesti petang.. He He He....

Maka sedap laa aku membuta kat umah kan... Ha Ha Ha...

Semalam lepas aku dapat parcel dari Doktor Nazeck... 

Tetiba... 

Datang satu parcel lagi...

Aku nak keluar umah baru aku perasan ada envelope dalam pos box....

Agak lokos jugak laa sampul surat kena hujan... 

Tapi...

Nasib baik... 

Isi kat dalam tak lokos sebab dibalut dengan plastik...

Apakah isinya???? He He He...

Selambak sticker favorite aku... Dan sekeping cute card.... "Sent With Love" Katanya.... 
* Aku dah sengih... He He He...

Sape gerangan pengirim?

Sape lagi kalu bukan Dinda Cikgu Ceketed... Yeahhhhhhh!

Thanks dinda sebab fahami naluri kanda... Cewahhhhh! Naluri kaawwwwwww! Ha Ha Ha....




Psst : Kirim salam Bonda Cekebon... Love you Cekebon!



- XOXO -




68 comments:

  1. memang Kak Farrah dalam diam suka send benda kan..
    mana stiker ? nak tengoook..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah dalam diam, CT. Time trauma pejabat pos hilang, haaa time tulah menghantar barang :)

      Delete
    2. tu haaa stiker punya laaaa beso x nmpk! ha ha ha...

      Delete
    3. skarang ni kes pos laju dok viral..

      Delete
    4. viral org komplen lambat sampai brg!

      Delete
    5. ooo...kdg ok kdg x ok pejabat pos tu

      Delete
    6. Viral kes bukak2 barang tu eh?

      Delete
    7. viral kes yang diorang bukak barang2 tu la.. sbb nak check kedai online
      brdaftar ke dak..

      Delete
    8. bila dapat merasa sticker kak Farah yg comel ni

      Delete
    9. Hihihi ekin suka sticker ke? Kang akak bagi tak guna pula :)

      Delete
  2. Kak Farrah !! nak stiker gak.. nak stiker kapal terbang ehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iskkssss... sibuk je nak nak plak! x leh! tu ss punya sorang je! iskksss!

      Delete
    2. Eh..leh request ehh..tetiba..hahahaah

      Delete
    3. alaaaa acah jeee T.T kena marah lak *sendu disudut sepi*

      Delete
    4. dia pon nak gak....hahahaha lawak CT ni

      Delete
    5. SS kena pujuk laa CT yang merajuk tu.. hehehe..

      Delete
    6. Eh, main majuk-majuk pulak si CT nih,...babab manja kang!

      Delete
    7. bahahaha Siti Yang Merajuk =P banyak tol nama yang sesuai ni..

      Delete
    8. ekin pun nak sticker gak hihihi gurau her kak farah

      Delete
    9. Okey dokey. Dah masuk dalam reminder :)

      Delete
  3. Aku pun nk gak sticker wat tampal kat kotak kasut....

    ReplyDelete
  4. geram tgk hasil tangan2 kreatif ni.. hope U cepat sihat ye kanda.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhhh! Cikgu Ceketed mmg kretif!

      Delete
    2. Tak kretif mana eh. Takat potong2 tampal2 tepek2,...semua orang leh buat :)

      Delete
  5. Dinda berbesar hati pemberian tak seberapa dinda kena dengan citarasa kanda SS. Hilang walang hati, bungkusan tu selamat sampai ke tuan punya diri sebab guna pos burung merpati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat banyak naaaa anto merpati? sekeping pon cukup!

      Delete
    2. wah, kelas ayat kak Farrah..macam filem Melayu dolu-dolu

      Delete
    3. Hahaha kecik2 banyak tengok citer hitam putih yg raja2 tuh :)

      Delete
  6. Baru balik dari jeju.....berada di korea selama 14 hari...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makkk aiiii... Lama gilerrrr... Selamat bercuti!

      Delete
    2. tu lah terkejut hari tu jumpa, ingat kat sana lagi..

      Delete
    3. Kak Sal jumpa Uncle ???? woooah..

      Delete
  7. Woww weeee...with love kaa?? Mesti byk luv2 dlm kad tu kannn?? Meh nk tgk skit..tabiat menyebok dtg kembali...hahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh keh keh... menyebok tu tandanya prihatin...

      Delete
    2. tak salah prihatin kan SS..

      Delete
    3. menyebok sekaki dua gak lah..

      Delete
  8. Comel! Comel! Suka tengok :D

    ReplyDelete
  9. Wah...bertuahnya daapt stiker dari orang yang serba serbi kreatif ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangattt... x sabar nak deco...

      Delete
    2. nak buat sticky note lagi ke SS?

      Delete
  10. salam weekend cik SS devogue teww, untunglah dapat sticker love ;p

    ReplyDelete
  11. Haiii...bertuah ramai beno orang sentiasa ingtkan pada akak macho ni..peramah dan sweet katakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan puji lebih2 makkk! berderau dara SS nih! kah kah kah...

      Delete
    2. Bukan darah... DARA.... keh keh keh..

      Delete
    3. Aku masih DARA hehe..promote kerrr

      Delete
  12. Bestnye SS bnyk dpt parcel.... Kat tmpt Cikna asik panas je jrng skli nk hjn...;-(

    ReplyDelete
  13. wahh best laa SS dapat sticker dari Farrah.. nanti SS boleh buat sticky note cantik dan menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS parcel baru sampai tadi.. thanks ya..

      Delete
  14. saje menyebok pepagi kat sini....nk jenguk kengkawan...heheheh

    ReplyDelete
  15. tahniah SS kak Farah bagi kena dengan citarasa SS tu

    ReplyDelete
  16. wah bestnya.... comel je tenguk kiriman tu semua

    ReplyDelete
  17. wah , dpt sticker idaman tu ...

    ReplyDelete
  18. tahniah...rezeki Allah bagi ..memang tak sangka kan...seronokan dapat suprise :-))

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...