Thursday, 11 June 2015

Terbang Mencari SS katanya



Pagi tadi...

SS terima message dari My Darling Doktor Nazeck... He He He...

Dia kata nak hantar parcel by pos laju...

Tak lama pon SS tunggu..

Tup... Tup.. Parcel pon sampai... Nasib baik SS ada kat umah...

So far Pos Laju Johor masih lagi terbaik...

Dinda Nazeck... Thanks sebab masih ingat pada Kanda SS ni walaupun jarang online... Ha Ha Ha...

Memang comel semua pemberian Nazeck ni...

Bekas brand Tupperware... Teh tarik..  Handmade keychain Cameron, Shiseido Mask dan sekeping card!

Nak berkenalan dengan Doktor Nazeck yang kecik comel ni? Sila ke istana dia di SINI...


I Love you from Johor to Negeri Sembilan and come back! Muah Muah Muah...



- XOXO -

56 comments:

  1. woww....laju tuh dia terbang...coz cepat jer smpaii heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dia menggunakan kuasa kuda... he he he...

      Delete
    2. Huihhh..kuda terbang la tuhhh kan hahaha

      Delete
    3. hehehe kuda terbang ya..

      Delete
    4. parcel SS pun cepat jer sampai.. guna kuda terbang jugak agaknya..

      Delete
  2. yeah dapat hadiah.. tahniah..

    ReplyDelete
  3. Ko under pantaun doktor kan.. So bawak2 la sedekah kat aku kat sini.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kalu boleh nak sampai bulan... he he he...

      Delete
    2. Jauhnya, susah nak balik nanti :)

      Delete
    3. boleh tumpang boncing mana2 burung... he he he...

      Delete
  5. Yg penting ingatan... Tak gitew!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh! yang penting x ilang ingatan! he he he...

      Delete
    2. Bento hijau jenama tupperware tu nampak cantik wink... Wink... Blink.. Blink.. Ley le pinjam...

      Delete
  6. Alhamdulillah rezeki lagi.......

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaa SS ni kan selalu je dpt hadiah jeles kaknoor hehee

    ReplyDelete
  8. Wahh dapat ole ole. Bestnyaaa :D

    ReplyDelete
  9. dah takde lagu Koya..huhu...enjoy the gifts..esp teh tarik..hehe..

    ReplyDelete
  10. hehehe mmg la.. CT pun rasa pos laju Johor terbaik..
    penang ni pun kekadang sendu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rawang & Sg Buloh toksah cakap,...bukan setakat sendu,..sendawa belahak terkucil pun ada huhuhu

      Delete
    2. hehehe lagi dasat cemtu.. padahal bandar tu..

      Delete
    3. rasanya selangor paling teruk laaa... tempias letupan gempa bumi kot... keh keh keh...

      Delete
    4. nasib jer barang nak sampai awal kat penang nih..

      Delete
    5. setakat ini pos laju kulim Ok lg ... encik posman pun masih kenalan kita hihihi ore pemes kawasan ni terima parcel

      Delete
  11. meriah SS eh dapat hadiah.. hope xde anon panas hati hehehe =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki anon lah kalau nak panas hati :)

      Delete
    2. anon dah makin hebat Ct! buat tak taw sudah!

      Delete
    3. si anon tu jeles la tu... ekin pun ada gak komen mcm dengki jah kita tu

      Delete
  12. gila cepat...satu hari ja, dh smpai

    ReplyDelete
  13. Terbang mencari?? so sweet..macam surat cinta zaman dulu kat sekolah menengah gituuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. romantik gitew kannnssss! ha ha ha...

      Delete
  14. best tu dapat something daripada Dr.Shikin.. tetiba rindu kat Dr.Shikin..

    ReplyDelete
  15. tahniah SS!cantik hadiah tu...Nazeck dah x aktif menulis cam dulu kan...rindu nak dengar doktor sorang tu membebel...hehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah SS comelnya hadiah tu

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah rezeki dari kengkawan yang semuanya istimewa teristimewanya tuan tanah kedawung ni hehehe

    ReplyDelete
  18. ada juga pengubat jiwa untuk seketika ... alhamdulillah .

    ReplyDelete
  19. Untunglah SS sokmo dpt hadiah...ermmm jeles di sini tau!

    Lama x singgah sini...jln2 nak tanya kabar as...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...