Saturday, 19 September 2015

Ohhh Mak Gorgeous

Disclaimer : Entry ini bukan untuk bangga diri, riak or semakna dengannya... Ini entry penghargaan dan tanda terima kasih... Aku terpaksa mention macam ni... Sebab... Aku tak nak orang salah sangka... Tuduh aku menunjuk nunjuk atau menayang... Sepatutnya... As blogger... We support each other... Ok?


Meh... Sini... Kasi rapat...

Aku nak perkenalkan...

Sorang lagi sahabat alam maya aku yang paling awesome...

Aku panggil dia Mak atau lebih vogue lagi Oh Mak Gorgeous (OMG) atau Mak Bukan Bonda Ku a.k.a Azaleania... Ha Ha Ha...

Nak berkenalan dengan Mak?

Sila petik blog Mak kat SINI... 

Jangan terperanjat taw kalu tetiba U'ouls nampak frame Gabriel Aubry tergantung kat blog Mak... Pojaaan hati Mak tuuuu... Jangan usikkkkk! Ha Ha Ha...

Aku dah lama jugak kenal Mak ni...

Memula aku jadi silent reader dia je...

Sebab...

Ada banyak info aku gali kat blog dia tu...

Pastu...

Aku berani2 drop komen...

Tup... Tup...

Ehhhh... Dia reply komen aku lerrrr... He He He...

Dan dia pulak datang bertandang kat blog aku... Hi Hi Hi...

Well...

Aku suka keep in touch dengan blogger yang suka feedback!

Bukan diamkan aku macam bangang!

Sorry to say this...

Kalu aku jumpa blogger spesis tahu menaip blog tapi tak suka reply komen... 

Memang aku tak akan ulang ke blog sejenis itu ok!

Kaw ingat kaw famous???

Nasihat aku...

Kalu kaw dah sejenis blogger pemalas nak feedback reader...

Baik jangan sediakan ruang komen langsung...
* Pada Post > Click Options > Under Reader comments > Choose Don't Allow

Pada aku biar reply lambat pon tak pe...

Atau berbalas kunjungan...

Atau gunalah apa cara pon...

Mention pada next entry lain ke yang mengatakan kita tak sempat feedback pon tak pe... At least beritahu dan orang akan faham kesibukan kita...

Ada faham kaaa Aci? 

Ehhh... Terpanjang plak aku menyelit... Sorry Mak! He He He...

Honestly...

Mak adalah antara Travel blogger yang selalu buat aku kagum...

Yesss! Aku admire dengan cara Mak travel...

Even Mak sudah melangkah jauh... 

Personally... Mak yang aku kenal seorang yang kelakar dan tak sombong... 

Pendekkan citer... 

Semalam aku terperanjat tetiba terima utusan dari Mak...

Mak guna Pos Express...

Huh! Nasib baik utusan tu tak hilang... 

Sebab masa aku terima... Sampul tu dah terbukak suku! 

Nasib tak tinggal sampul aje...

Boleh bayang tak kalu tetiba tinggal sampul aje?

Mesti aku dah nanges guling guling melukut di tepian pos box luar pagar... Meratap kehilangan... Uwaaaaaaaaa! Uwaaaaaaaaa! Uwaaaaaaaaa!

Kalu dah tertulis ada rezeki aku... Maka... Ada lahhhh...

Mari kita scroll apa yang ada dalam sampul... He He He...

Nampak ni... Sepukal Mak kasi... I is terharu Makkkkkkk!

Kad ni... Anak perempuan Mak yang berusia 12 tahun yang lukis... Gambar header blog aku... Muka aku... Sama tak? Comel kan aku? He He He... Aku terharu giler nengok kad ni... Seyes aku kagum dengan lukisan ni... Gambar header aku tu adalah gambar backpacker aku yang pertama... Aku bergambar semasa berada di Zaanse Schans...

Kata kata Mak jiwang menusuk kalbu... Nanges...

Aku terima souvenir dari Vietnam... Bookmark... Fridge Magnet... Keychain...

Mak tambah lagi dengan keychain dari Thailand...

Masa aku nampak bag ni... HH lah orang paling over sekali... Pastu dok usha jeling aku punya bag ni... Nak tahu nape HH  over sangat? Sebab... Bag ni dari Turkey!!!! HH memang obses dengan Turkey... Dia suka layan citer Istanbul Aku Datang 80 juta kali tanpa muntah... Ha Ha Ha.... Terbeliak jugak bijik mata aku nengok bag Turkey ni... Bag ni memang comel! Bertambah kacak jelita kalu aku yang pakai... Ha Ha Ha...


My Dear Oh Mak Gorgeous! Mak bukan Bonda Ku.... He He He...

Terima kasih sebab beri SS semua ni... Teruskan menaip blog! Tambahkan kenalan... Kerana kenalan yang baik adalah rezeki!

Semoga panjang lagi langkah Mak! Makin jauh perjalanan Mak...

Dan semoga Mak berbahagia disamping keluarga dan maju dalam kerjaya...

Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee Youuuuuuuuuuuuuuuuuuu Makkkkkkkkkkkkkkk!

Muahhhhh! Muahhhhh! Muahhhhh! 



- XOXO -


197 comments:

  1. Akk tengah berterapi minum gojes.....kikikihhh

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, murah rezeki kak SS!

    Semua benda nampak best dan cantik tapi saya paling suka tengok kad tu. Cantik sangat! Maknanya anaknya memang sangat berbakat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah... Rezeki sama dirasa... Dan SS bukakkan jalan untuk orang lain juga...

      Delete
    2. Ni statement ko dah agree share ngan aku nih!!!! Yeaaaa!!!!

      Delete
    3. Tenkiu Farah..ank dara tu memang hobinya melukis..jiwa seni mcm SS

      Delete
    4. Makin bertambah-tambah lah koleksi SS. Ramai orang sayang :)

      Delete
    5. Suka your reply, kak SS :)

      Delete
  3. Haha.... sian HH... nnt kita bg HH gift ye...
    Bior SSS jeles lak...
    Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 HH tak baca komen nih...
      * Jeling dengki... he he he...

      Delete
    2. Nak seru Sis HH...
      Sis HH baca komen niiiiii....(guna speaker JM)..hehe

      Delete
    3. HH buta huruf bila sampai kat komen ni... keh keh keh...

      Delete
    4. Nhhas: buat susah2 jek.. Jeling ss ngan muka bangga tak hengat..

      Qaseh abadi: mekasih jeritkan .. Berguna juga speaker jm yg kadang2 eja lain bunyi lain...(statement cari pasal)

      Ss: tunggu balasan sipitung!!!

      Delete
    5. Aduss... Suke betul ko carik pasal dengan Jay Emm kan... Jap lg Jay Emm mengarok siap kaw! kah kah kah

      Delete
    6. Alip tendang wau jadi sarkas..

      Delete
    7. Ha mana penchenta fing x muncul2 nih? Dia kalau ngamok sbb ko bkn sbb weols... Ko hapdate entry dia lambat parking.. Ko la kena harok dulu..

      Delete
    8. ehh...ada org seru kita lah!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    9. JM pantang diseru...keh keh keh

      Delete
    10. Kah kah kah bukan main lagi HH seru sis JM :)

      Delete
    11. Macam2 u olzzz ni.
      Lama xsinggah blog sesiapa..
      Xde mase.
      Just post gambar kat FB & Insta je.
      Bapak [bukan asben] dah bising asik pgg henpon.

      Delete
    12. my mum pon bising asik henpon aje... he he he

      Delete
    13. Cekebon pun hangin saya asyik 'potet-potet' je ;)

      Delete
    14. tu laa kan kalau asyik dengan blog..

      Delete
  4. Oit oit sss... tu mukadimah tu sesi luahan perasaan ke.... ni sapa dh buat sss marah ni...
    Nk kena lesing ni....


    Biasa dia tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan marah... Nasihatttttt..
      * Nada Abdul Wahub... He He He...

      Delete
    2. bila baca mukadimah itu I is terasa...ahahaha....byk komen belum reply....asyik leka balas kunjungan huhuhhu

      Delete
    3. JM: kira oklah membalas kunjungan.. ni kunjungan pun xmauu balas...

      Delete
    4. kalau kes yg mcm tu sorry lah...sekali je pastu no more...rasa x di hargai huhuh

      Delete
    5. JM...leh buat iklan loreal...."kerana diriku sungguh berharga" kah kah kah

      Delete
    6. ahaksss..haruslah...baru diri di sayangi :P

      Delete
    7. Mula2 dah dihadapkan dengan disclaimer...dont worry. I know u bukan niat nak berlagak. Sapa yang cakap macam tu, kita buat derk je. Kurang perhatian dan kasih sayang tu :)

      Delete
    8. Ouchhh! Sambung baca mukadimah, pijar di muka ada terasa hahaha. Kanda SS, u tahu kan I lambat balas komen bukan sebab I tak parua kan u. I busy tah apa2 tah :)

      Delete
    9. Lambat balas tak pe cikgu... Ada option lain... sama ada kita balas kunjungan atau kita inform kat bawah komen atau next entry macam yg Cikgu dan Jay Emm selalu buat tu... At least kite beritahu kita tak ada kat umah atau sibuk.. orang akan faham! Jangan diam.. Blogger means kita pikul tanggungjwp atas apa yg kite tulis...

      Delete
    10. Ehh..kak JM ada FB x?
      Boleh keep in touch kat sana.
      Skrg everyday xpernah xbusy.
      Ni sempat bukak blog sebab patient xmai klinik. Hujan tengah lebat giles.

      Delete
  5. Untung lahhhh ramai orang sayang kaaannnn

    Hehehehehheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakkssss... Dah macam iklan UO pulak... "Untung Orang Ramai"... He He He...

      Delete
  6. Meh aku pinjam jap beg turkiye tuh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pelok ketat2...
      * Jangan kaw harap... He He He..

      Delete
    2. Pedehal.. Ley jek kalau aku amik paksa rela.. Cam x biasa!!

      Delete
    3. Baru tahu HH suka Turki. Kasilah HH pinjam beg tu, SS. Shian HH. :)

      Delete
    4. * geleng kepala laju2 x boleh! kah kah kah

      Delete
  7. cantik beg tu.. bila la dapat pi sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite mampu berangan buat masa ni... Sob Sob Sob..

      Delete
    2. Ala SS mampu je gi sana cuma dia suka ngadap muka exotic ms travel..pdhal poket dia kembong memanjang..jap2 travel

      Delete
  8. Meh aku pinjam jap beg turkiye tuh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boyehhhhhh! Tak boyehhhhhh! Tak boyehhhhhh! Nanak yaaaa! Nanakkkkk!

      Delete
  9. Yang lukisan tu mmg cute... Mesti secute pelukisnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak Mak mesti comel macam Mak...

      Delete
    2. Komen ni Mak suka hehe..rs muda 20 tahun

      Delete
    3. yup..lukisan tu memag comel bangat.. macam lukisan cartoon sailormoon... :D kat mata SS ada blink blink..

      Delete
    4. Lukisan anak Mak tu cantik bebenor! Sangat talented. Hihihi inilah masanya nak tgk SS ayu jelita, mata berkaca gitu ;)

      Delete
  10. antarabangsa sungguh .....semua ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah... Semoga pemberinya melangkah jauh lagi... Aaminnnnn...

      Delete
  11. blog travel yg setia I jengah tiap2 hari blog U ngan JM (walaupun dia MALAS nak wat entry..Hehe)..Ok, boleh lah mengembara ngan Mak Gorgeous U tu plak pas ni..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay Emm mesti sentap baca komain nih... he he he...

      Delete
    2. kih kih kih...Suida...lapppppp U!!!!! komen paling ikhlas

      Delete
    3. Yup setuju ngan komen syida.. tapi mummy bukan baca entry baca komen je lebih..hahaha

      Delete
    4. kan Mummy.. entry sekali je, komen berkali2....hahaha

      Delete
    5. kan kan kan syida.... hebat sungguh penangan SS ni..hehehehehe

      Delete
    6. kalau tinggalkan komen sekali je rasa spt kencing x lawas :P

      Delete
    7. Suida.....sama laa...2 blog tu wajib diserang dulu...kah kah kah

      Delete
    8. blog titew x best..tuan punya blog tu femalas

      Delete
    9. Boleh geng ngan Syida & Sis D. Heheh blog travel wajib terjah KENDATIPUN blog ratu fink tu jarang update hikhikhik Sis JM, ni komen beri perangsang supaya update blog kerap :)

      Delete
    10. kih kih kih...berlum terangsang lagi ni Farrah...ce minta SS lak bg perangsang

      Delete
  12. Suka tgk lukisan tu.. banyak2 hadiah yg ada yg itu paling special sebab xleh beli kat mana2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS cepat g frame kan lukisan tu.. bole buat collection nanti..

      Delete
    2. Setuju ngan saranan Mummy. Framekan. Sayanggg lah. Bery-bery meaningful!

      Delete
  13. Nampak mudalah Kanda dlm lukisan tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh kanda memang muda... baru sweet 17... ahakksss...

      Delete
    2. Itulah SS dari kaca mata seorang yang berusia 12 tahun he he..ank Mak bangga tgk lukisan dia masuk blog SS tu..spesel entry tuh

      Delete
    3. JM x percaya mama gojes ada anak umur 12 tahun....bukan mama gojes sebaya JM ke? ehhhh...JM bukan dah tua ke..eheheheeh

      Delete
    4. Hehe percayalah JM..den dh tua..JM sweet fingers lagik..cute lote..

      Delete
    5. kih kih kih ye ke..ntah ntah kita sebaya hehehe...JM ni fotogedik je OMG...klau tgk betul2 tanjat gegirl tau

      Delete
    6. nak tahu betul ke tidal..meh Deanna kita moto sama2

      Delete
    7. alaaa...titew xreti fotogedik....hahahaha

      Delete
  14. Inilah kita panggil persahabatan tanpa sempadan..dalam media sosial berkenalan, bukan halangan nak beramas mesra..hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak meramas mesra dengan dinda boleh? keh keh keh keh...

      Delete
    2. SS bab nk merecik tak nyempat!

      Delete
  15. Terbaik lukisan kad tu kreatifnya

    ReplyDelete
  16. "Bkn diamkan aku cam bangang" lawak cam statement nabil maharajalawak... "Nmpk cam bangang jek tu ha"

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok aku tuko! nampak bangang nampak bangang dia pakai NV! Nampak bangang nampak bangang dia pakai NV! Tak perlu dihakimi! keh keh keh...

      Delete
  17. Hahahha... Bodo la.. Gigil aku la ko nih!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape suruh ko buat lawak bangang... kan dah terabur gigi! kah kah kah...

      Delete
  18. Wah wah..I is malu-malu kucing!..glamer Mak seantero Malaya nih masuk spesel entry blog SS..tenkiu honey..lupa nk post sekali utk HH..nanti yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahhhhhh makkkkkk!!!! Thanks sooooo muchhhhh!!!

      Delete
  19. Tapi ada gak orang sukak komen berjuta2 lemon dlm blog kita kann tapi hrmm tpi blog sendiri pon xde.., hrmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedatangan mereka pon dihargai Wakkk even tak ada blog sendiri... Tak semua mampu ada masa untuk jadi blogger...

      Delete
  20. Betulla tu.. Tak semua org ada masa nak berblogging but then bole kan tumpang2 komen sejota dua jota lemon.. X gitew... Nk fantun 2 kerat la.... Hari ni hari selasa .. Eh ske ati le..

    ReplyDelete
  21. JM kenal mama gojes melalui blog SS....yang pasti SS ramai org sayang sbb dia x SOMBONG!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha....sejuta kali sokong mama

      Delete
    2. sy pasti jwpan sy betul...kah kah kah

      Delete
    3. Kalau ngan SS, kita kena sokong 80 juta kali )

      Delete
  22. Kalu aku jumpa blogger spesis tahu menaip blog tapi tak suka reply komen... Memang aku tak akan ulang ke blog sejenis itu ok!

    harap2 bukan blog JM...tapi mmg byk komen belum reply ni...nak reply jap lahhh....JM pun x suka jengah blog yg x relpy komen rasa kehadiran x di hargai tetapi jika x komen tetapi kunjungan di balas boleh buat JM tersenyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Mak macam tu JM..bkn rajin beno nk bls komen dan bukan blogger mesra alam..SS memang mak tabik, diia memang syg peminat dan hargai pengunjung blognya.

      Delete
    2. SETUJU ngan mama gojes ni...itu sbb ramai yang syang SS ni

      Delete
    3. ehemmm...nk tumpang sayang jugak laaaaaah heheheh

      Delete
    4. Sis D dua tiga menjak ni asyik main tumpang2 je hahahahah

      Delete
    5. konon2 macam dh ringan skit farrah..tu yg nk tumpang tuhhh...hahahha

      Delete
  23. Replies
    1. Paling comei kuku jari kelingking

      Delete
    2. kuku jari kaki or jari tangan :P sib baik x ckp jari manis

      Delete
    3. Sis HH dah mula bocorkan rahsia...hahahaa

      Delete
    4. dan juga dah tahu bagaimana cara SS mkn share....kalau JM minum share 1 straw kongsi berdua...baru bertambah mesra

      Delete
    5. Tinggalkan air liur sanggup tak Jay Emm?

      Delete
    6. hahaahha...JM mmg suka perati jariiiiii....sbb tu nma dia Jari Manis..

      Delete
    7. ngeh ngeh ngeh...rasa nk jilat je jari tu :P

      Delete
    8. Kahkahkah betullllll! Sis JM suka scrutinize jari, kuku, knuckles semualah :)

      Delete
  24. wak nk fantun satuu mlm minggu volee??

    kuku comei hias-hiaskan,
    jari sidara memeyla chantek, .,ammvoii
    sayangkan anak tinggal2 kan,
    sayang bini terus tak balik., harhar2 matikla wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah yg tak tahan part 'amvoiiii' tu :) sekali baca macam pantun, dua kali baca dah macam dondang sayang :)

      Delete
  25. Best nya asik dpt hadiah jer dia ni....apa citer gi kelate ari tu? Ok tak?

    ReplyDelete
  26. cutenya beg turkiye tu....HH byk kali minta pinjam...hehe...

    *mampu makan ayam turki je*

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey gak tu kak Nohas..at leat mampu gak mkn ayam turki...JM ni mampu makan ayam 'suntik' je tau

      Delete
    2. Ayam turki pon SS tak pernah makan... Mampu tengok je... ha ha ha...

      Delete
    3. Ok lh tu... i tgk pun x pernah...

      Huhuhu

      Delete
    4. ayam turki pun x penah makan.. x smpai ati.. nnt tebayang2 bunyi dia.. kelakelakelakelaaaa

      Delete
  27. ee mummy tak suka pi blog org yang tak reti reply balik komen...sombong gitu! lebih baik tak yah letak ruang komen..kan senang..

    Moga2 mummy tak sombong lagu tu walaupun dah top macam SS dan JM, walaupun sekadar dlm mimpi..keh keh keh...baik punya example kan mummy kasi..keh keh keh... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaahh..mummy ni.rendah diri lak....kita sama je

      Delete
    2. hahahha....mummy....sama laa kita...berangan jer la kannn...

      Delete
    3. yelahhh sapa la mummy ni kan.....kan Deana kan kan kan... hehehehe

      Delete
    4. Elehhh Mummy tu... Nak rendah diri konon... Padahal pink dia menyerlah.. Kalah Jay Emm... Adussss laaa Mummy... Sampai skrg SS tak leh lupa baju kurung Mummy kat Afamosa tu... Memancor habisssssssssss!!! Kah Kah Kah...

      Delete
    5. hehehe kalo dia reply lambat tp akhirnya reply jugak okay tak
      Mummy ? hehehe sbb CT spesis gitu hehe..

      Delete
  28. ehhh lupa blog mak ni dah lama mummy follow.. jadi silent reader gitu.. tapi malu nak komen sbb tgk blogger ni macam pemalu gitu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. titew pun malu2 gitu nk drop komen kt sna...kat sini jer muka tebal xmalu nk komen....hahahha

      Delete
    2. kann Deanna .. Kat sini dh macam kedai kopi.. ikut suka je nak komen..hahahahhaha ... #mampuih la mummy kena block ngan SS jap lg..keh keh keh :P

      Delete
    3. Adussss laaaa... Kan dahhhh cakappp... Jangan komennnnn! Komainnnnnnn je boleh kat sini... Silaaaa laaa buat muka tak tahu maluuuuuuu! Keh Keh Keh...

      Delete
    4. DM... malu?

      Harap2 SJM x keluar kn sttmnt yg serupa...

      Hahaha

      Delete
  29. uNTUNGNYE JADI SS.. hik2

    meh bagi wawa sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nahhhh! Bagi jamu mata... keh keh keh ...

      Delete
    2. Sss kn apa tu hh ckp ... tengkuk ada lekuk?
      Hahaha...

      HH ... Hi5 sket... sep sep

      Delete
  30. Asalamualaikum ...alhamdulilah...rezeki tu ss

    ReplyDelete
  31. Pandai budak tu lukis..cantik...warna kat pipi tu yang penting...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss... Siap pakai pemerah pipi ehh....

      Delete
    2. haaaa dia nak soh Kakak Macho mekap leeee tu >.<

      Delete
    3. Nk bagi nampak lawa dia pkai pemerah pipi NV hahahaha

      Delete
  32. assalammualaikum......yuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....titew dtg nihhh......hhehhehehe

    jap nk sambung baca entry....hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah!!!! dah balik 'rumah' ke Deanna?

      Delete
    2. hahahahaha... lawak la Deana ni..

      Delete
    3. Entah ke mana si kari ni menghilang... ha ha ha...

      Delete
    4. hahahhaha...hilang kejap jer..tp nnti akan hilang balik...adehhh....huk huk huk

      Delete
    5. ni ekot prangai Akak JM ni.. tinggal jejak dlu.. baca kemudian..

      Delete
  33. ambooiiii.....ada macam gaya pakar motivasi utk blogger yg xsuka bgi feedback tuhhh....heheheh....sy pun xgemar berkunjung kt blog cenggitu....rasa mcm xmesra jerrr kann....hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu nak mesra pegi petronas... kah kah kah...

      Delete
    2. kad mesra dh hilang...keh keh keh

      Delete
  34. kretip btol anaknye lukis....cute jerrrrr....ehhh....cute tang lukisan jeee tauuuuu.....hahahhahahaha....jgn mara naaaa....titew gurau jaaaaaaa....org dlm gmbr tu lagi laa cute ...kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acecececehhhh macam komain tak ikhlas tang ujung2 tu... He He He...

      Delete
    2. ehhh...nmpk sgt eh xikhlas....adehhh...hahhahaha

      Delete
  35. banyakkkkkk nyeee hadiah dia bagi.....berkenan sungguh dgn beg tuhhh.....cantik corak dia...nk pinjam leh??? ahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa....boleh laaaaa....plsssssssss.....merayu sakan...kah kah kah

      Delete
    2. kalau Deanna merayu dpt mmg JM jelly sekontena heee

      Delete
    3. hahaha jgn harap leeee SS nak kasi.. kita ngorat Mak nak ? hahaha.. kot ada extra..

      Delete
  36. lama pulak rasa tak singgah. maap Embak.. sibuk sikit kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa nti SS terjah... Sempat balas komen2 kat sini je nih.. adusss..

      Delete
    2. sekali dia datang bawak atomic bom. begegar segala tulang rusuk. amvoiiii hahaha

      Delete
  37. i olls ada dpt gak beg dari Turki cenggitu. sahaba kerja bagi masa dia pergi istanbul haritu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pon dari Istanbul jugak nihh... Adusss bilaa diri ni nak sampai... Ahaksss...

      Delete
    2. kalo pegi Istanbul jgn lupa membeli ole-ole utk cik ana ahakss

      Delete
  38. SS...
    SS marah x Nazeck dah lame xdtg sini?

    ReplyDelete
  39. SS jgn marah tau..
    Kite keep in touch kat FB kan...kan..kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS nak majok laa cenggini... Doktor x datang sini jenguk SS pon! he he he

      Delete
    2. hehehe Kak Shikin sebok la skrang.. cocok je montot si SS ni kak kalo dia majuk sngt hahaha

      Delete
  40. Eh, sama lah kita SS, kalau org tu tak balas jejak kita even dia famous pun, kita akan rasa malas nak pergi blog dia. biarlah org lain yg gi blog dia. hahah.

    Rindu SS! kbaii. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh! mana menghilang darling? miss you tooo! muahhh!

      Delete
    2. CT akan rasa sedih dan sayuuuu bila repeat visit.. komen CT trbiar.. sob sob..

      Delete
  41. Seronoknya dapat ole-ole sepukal macam tu ...heheheh :) Tahniah SS...

    ReplyDelete
  42. Owh, sejak akhir2 ni Cik Mimie xdapat nk replay komen2 dekat blog..Buzy sikit..akan pelan kayuh2..hope SS sudi jengah blog Cik Mimie lagi..hukhukhuk

    ReplyDelete
  43. Ya Allah !! lenguh jari haaaaa scroll smpai bawah.. isk isk.. payah betoi la singgah blog org femes ni.. komen bratus2..

    ReplyDelete
  44. eh eh i tahu menaip dan mereply.. jangan x dtg blog i yeee hehehe..

    ReplyDelete
  45. kena buat statement gitu SS.. orang ngak ngerti.. kang dikatanya kita mau nunjuk hehe

    ReplyDelete
  46. Ss kalau ekin tak singgah sini jangan merajuk ya sayang SS taw tulisan entri buat ekin terhibur sangat taw..

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...