Thursday, 1 October 2015

Awesome People September?

Di Hari Raya... Terkenang daku kepada si Dia... Kampung ku indah nun jauh di sana... La La La La... Cewahhhh! Butang baju aku mana Pahhhh???

Ehem... Ehem... Sekali lagi... Ehem... Ehem...

Ehhh! Tetiba... Sakit pulak tekak ini... 

Suara ku yang merdu bak buluh perindu pon dah hilang di balik jerebu...

Yang tinggal suara rock katak mendayu rayu mintak hujan turun... He He He..

Entry ini... 

Cuma nak kasi tahu... 

Tuan Pondok Buruk yang tampan anggun kacak jelita lagi jambu tu... Haa.... Nampak??? 

Yang posing kat gambor atas macam Cik Senah Madu Tiga tu... 

Nampak???? Nampak???? 

Yang kepala hotaknya berjambul tu hapeeee??? He He He...  

Tak nampakkk jugakk????

Isksss... Iskkksss... Itu alamat pendek umur laaa U'ouls... Ha Ha Ha...

Jangan nak buat2 tak nampak!

Actually dia nampak macam posing macho...

Hakikatnya...

Dia kurang sihat...

Perlu istirehat...

Kumpul semula kekuatan dan baru lah boleh kembali bersiaran...

Dikesempatan ini juga... 

Masih tak terlewat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua...



*** Awesome People September? ***



Perhatikan betul2 gambar lukisan blog header aku di atas tu...

Dalam gambar lukisan tersebut...

Ada terselit 10 Awesome People Top Commentor!

Cer U'ouls cari siapakah mereka?

Adakah termasuk diri U'ouls sendiri? Jeng Jeng Jeng...

Sape yang mampu senaraikan kesemuanya...

Paling cepat, tepat dan memenuhi syarat...

Akan dapat something dari aku!

Sila drop jawapan U'ouls di ruang komen...

Jawapan haruslah berbentuk seperti
1. Mbak Jambu (80000000)
2. Kak Nam (70000000) 
3. Wa Ah Kak (60000000)
Hingga 10...

* Ha Ha Ha... Tak agak2 contoh komen berjuta.... Kah Kah Kah...

Jawapan dan Pemenang akan dipublish sebelum hujung tahun nanti...

Dan peluang untuk cuba nasib teka teki sebelum ini boleh petik kat SINI...

Good Luck everyone!

Terima kasih kerana setia menjadi Awesome People yang menemani hari2 ku di sini...

Aku bukan sesiapa tanpa U'ouls semua!

Love U'ouls!


- XOXO -

247 comments:

  1. assalamualaikum...

    saya datang nak beraya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikomsalam... Jemput lah naikkk... Tapi jangan ramai2... Kang roboh pulak rumah tok nujum ni kang...

      Delete
    2. pehhh.. org 1st lagi.. muahahahahhahaa..

      bak karipap sikit...

      Delete
    3. Nanti Cik Senah nengok kot ada lagi balen kari semalam yg boleh di himpap2... jadi karipap... He He He...

      Delete
    4. karipap je ke Nina ? mana cukup.. SS ni poket tebal.. demand lebih2 sket..

      Delete
    5. ishh..camna nina leh jadi org first ni..ishh!..SS nanti nk publish tu roger i dulu heeheheeh

      Delete
    6. bila JM jadi org ke 2,3,4 ni tak de idea nk komen..kemain boleh lah :P

      Delete
    7. hahaha ada2 saja kak JM nih..

      Delete
    8. ketupat raya ada lagi tak.. mummy raya sakan, arini baru dan nak jenguk teratak SS... Salam Aidiladha SS.. moga cepat sembuh dan kembali bersiaran... :D

      Delete
    9. Salam Aidiladha Mummy! Lamanyaaaa mummy menghilang... Insyallah.. thanks!

      Delete
  2. Nampak,..nampak...walaupun jerebu nampak dengan jelas dan clearrrrrr!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Wawa pn nampak.. Cik senanh duk menung tu..kiki

      Delete
    2. cik senanh? how to pronounce tu Wawa

      Delete
    3. cik Senah sedang merenung masa depan...dia tgh cari idea nk bina semula pondok buruks tu transform jadi baru..pastu dia nk jemput JM ke sana :P kan kan kan

      Delete
    4. Sekali sekala membahan typo ni best ek...

      Delete
    5. JM byk kali 'kena' dengan Tiiiiiiiiii Niiiiiiiiiiii huhuhu

      Delete
    6. Hahhaa.. Ku hanya mampu gelak.. Pronounce betul2 erk, macam sleng matsaleh skit.. Haha sleng pn boleh..kah2

      Delete
  3. Wahai Tuan Pondok Buruks, pergilah berehat. Jangan dok luar sama2.
    Udara tak elok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. udara ngak enak skarang mbak.. sila rehat elok2 yaaa..

      Delete
    2. Wawa...celat lah pulak..opss...JM ni kalau org lain salah taip nampak aje kan! ishh...x baik x baik

      Delete
    3. betul nampak beza dari apa yang disampaikan..

      Delete
    4. Hikhikhik. Hari ni datang jenguk SS dengan ucapan semoga 'celat' sembuh!

      Delete
    5. ohhhhh TIDAK!!!! huruf 'P' meragam lagi huhuhuh

      Delete
    6. hahaha huruf 'P' plak disalahkan..

      Delete
    7. Hahhahaahahahhahahahhaa... Gelak tak sudah.. Kaki typo betul.. Takut dan kat org kan..

      Delete
    8. Saya musykil la sis JM,...kenapa dalam banyak2 huruf, huruf P yang suka meragam? Banyak benor ke perkataan berhuruf P yang sis JM guna? *urut2 dagu ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Ohhhhh, begitu kira-kiranya...HH, Lenkali SS langgar pantang, kasi tau kat saya. Nanti saya datang bawa rotan. ;)

      Delete
    2. Janji tau rotan kuat2 sikit... But i doubt u tak sampai hati.. Drama queen tu...

      Delete
    3. Hahahah tulah, silap2 saya yg kena rotan ngan HH. Dah tengok muka SS tak sampai hati,..saya join makan sama ;)

      Delete
  5. hai kanda.. kuih raya, ketupat lomang ado lagi ko?
    selamat hari raya kanda.. Semoga cepat sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ado ado lae.. eden makan dah abehkan sumo..

      Delete
    2. kih kih kih...orang lain di tanya orang lain yangg menjawab..ni siapa Warden SS ni adik CT Roro hehehe

      Delete
    3. kuih raya, ketupat lomang dah basi dalam perut... keh keh keh...

      Delete
    4. Si Sitiroro tu masih tersampuk kangaroo. Tu yg lain macam je tu. Dia jawab ada, lepas tu dia kata dah abiskan semua ;)

      Delete
    5. Erk SS simpan dalam perut sampai basi.. Brape hri tk buang tu? Kih2..

      Delete
  6. salam aidiladha., dari wak yg jauh dimata., masai dgn permas jauhla sangatt ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amoi Wak...x wish pun salam aidil adha utk JM...nak bawak diri lah mcm ni

      Delete
  7. Salam Aidiladha SS...kat pondok buruk tu ada kuih raya tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha! Batang buruk ada... Nak? Keh Keh Keh....

      Delete
    2. tat nenas takde? chipsmore ke? hehehe

      Delete
    3. Amboi, bukan main lagi demand kuih raya! Sal kat tower usang akak ada lagi balance kuih raya. Mehla dtg makan :)

      Delete
  8. baca tajuk, terus check kaledar..awal lagi nak habis September. Teaser saja ghopenya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe btoi2.. ingtkan sbb demam ke kan ttb silap tengok tarikh hehe..

      Delete
    2. SS pandai buat surprise..Sal x nk tgk surprise dari sis JM :P

      Delete
    3. Jay Emm punya surprise buat orang sakit jantung.... keh keh keh....

      Delete
    4. Ni teaser vavavoommm namanya! Ambil masa nak loading ;)

      Delete
  9. semoga SS cepat sembuh dan kembali bersiaran ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan you macam Hanis Zalikha lah..haha

      Delete
    2. Hahahahahah! Ini kelakar! :D tengah terbayang SS cakap persis Hanis Zalikha :)

      Delete
  10. Asalamualaikum ss..jangan travel dulu ss...jaga kesihatan tau .take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Kak Yan... Suppose SS terbang ke Xian, China hari ini... Tapi... Cancel... Ada hikmah may be...

      Delete
  11. Mungkinkah kerana kejatuhan mata wang malaysia ss tidak sihat..
    Mungkinkah sebab tak travel ss jadi tidak sihat..

    MUNGKIN KAH ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yan dun worry.. duit tengah merudum pun tngk laaaaa x lama lagi mrayap punya. xde hal la currency teruk.. ini SS la hehehe..

      Delete
    2. Mungkin kan bersama dua jiwa ini... Dalam mencari cinta sejati... ehhhhh.... Ternyanyi lagu Anuar Zain pulak... ha ha ha...

      Delete
  12. Salam aidil adha ss ;-p

    Dapat daging korban tak

    ReplyDelete
  13. Mbak abang kena pakai kelambu tapis jerebu gitu baru udaranya bersih dan asli ngak sakit2 lagi dong ah.

    Pakai merah-merah tu nanti kena kejor lembu terlepas dari korban kang baru tau... ke terus lompat atas pondok buruk... selamat hari raya aidil adha ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa SS dah kalis dengan tudung saji... Serkop kat idong.. ha ha ha... selamat hari raya aidiladha!

      Delete
  14. Haha... nk kna blaja ngn sis farah buat "loading" yg tak siap2 haritu... kihkihkih...
    Mmg win

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahahhaha yang loading tu mmg win so far.. geliga geligaaaa idea itu..

      Delete
    2. Loading tu utk senaman jantung... keh keh keh..

      Delete
  15. Sis... syafakillah...

    Semoga Allah rezekikan kesembuhan .. insya Allah

    ReplyDelete
  16. salam eidul adha ... ingatkan sakit kena madu ... heheheee ... semoga cepat sembuh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Eidul adha... Matikkk laa kalu kena madu... Ha Ha Ha... Thanks!

      Delete
  17. wak nk fantun pagi sabtu satuu voleee..,

    Pondok buruk di tepi bendang,
    Anak dara selfie cantik pandangan;
    Walaupun buruk mata memandang,
    Barang yang murah dihina jangan.., ammvoiii ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeerk awat yang bawah tu mcm xdok kaitan je Wak ? ataih bunyi sedap daaaaa..

      Delete
    2. barisan atas memey sedap mata memandang,
      barisan bawah tuuh ada maksud tersirat ye cik siti yg menaip tuuuu ., harhar2

      Delete
    3. Dalam maksud pantun wak tu,...wak cubalah sekali-sekala bagi pantun enam kerat pulak :)

      Delete
  18. Suka sangat dekat gambar atas tu!

    Selamat hari raya Aidil Adha, kak SS :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. posing macho tp dalam hati ada taman hehehe..

      Delete
    2. Selamat hari raya Aidiladha Farah...

      Delete
    3. I macho dalam hati ada tisu.. keh keh keh...

      Delete
    4. Dalam hati ada tisu tu tisu apa? Facial tissue, tisu dapur atau wet tissue? :)

      Delete
  19. selamat hari raya haji..
    tunggu daging korban ke ?ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daging korban nak masak kari... he he he....

      Delete
  20. asalam selamat hari raya aidil adha ya..dah follow blog saya ke ..ngeee..!!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu Etuza..she's already follow

      Delete
    2. Cikgu Etuza takut SS tak follow... ha ha ha.. Dah masuk dalam blog list dah...

      Delete
    3. cikgu Etuza..not to worry follow ke tidak..but yg paling worry adalah datang komen ke tidak :P

      Delete
  21. Amboi gambar bukan main lagi....jauh renungan..terkenang kampong halaman dan seseorang...

    Salam aidil adha dari Bunda...

    ReplyDelete
  22. kakak !! woooo kakak.. adus awat nyaaaa sakit tetiba ni =( huurm.. siapa nak boom blog itew ni kakak x sihat..

    ReplyDelete
  23. ingatkan dah keluar snarai.. baru nk membahan awal bebenar up untuk september hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang sape kena bahan awal? keh keh keh...

      Delete
  24. take care ye kakak.. cepat2 sihat..
    nanti i xde teman gaduh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah dinda... Kanda menurut perintah... Tak de kawan gado ek? Nanti tekak i baik i ajak u bertekak... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. you all gaduh pakai jari jemari je..

      Delete
  25. Musim jerebu ini...elok duk memerap kat rumah aje...

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. cik senak x de..dia senak perut kak Nieda!

      Delete
  27. SS, get well soon. Stay stronnnggggggggg!

    ReplyDelete
  28. jap, wak nak kopipes gmbr silang kaki tu bole takk cik tengku SS tuuuhh., harhar2 matikla wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopi teh je laa Wakk... Wakk kan ske viral... keh keh keh..

      Delete
  29. Bukan senang nk tgk gambo SS kat kampung tu...aikk demam ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak asik komplen SS tak gambo dalam negara.... haa tu... SS gambo kat pondok buruk.. ha ha ha... Jerebu tebal laa Mak kat Johor ni... Sekolah banyak tutup...

      Delete
  30. parking dulu..sebab nanti susah nak cari parking kosong kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sis JM tumpang parking bawah sini

      Delete
    2. aRz patut parking atas.. he he he...

      Delete
  31. hari ni kan.. saje nak menempek kat sini... saje2 je...

    nak nyanti lagu kodok takut hujan lak....

    kite nyanyi lagu ni..

    dipondok kecil di pantai ombak
    berbuih putih beralun-alun


    ermmmm .... ekkkkhemmmmmm...

    owh suara tak berapa nak ade.. seksi....!!

    selamat ber istirehat tau....

    no work hard2... take care... !!..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak sedara SS suka nyanyi lagu tu... He He He... Insyallah Thank You...

      Delete
    2. Nyanyi lagu sedeh.. Tapi dia nye joget cam lagu hoye2

      Delete
  32. suara hilang tu bukan sebab Jerebu kan..ni mesti suka sangat minum ais kan kan kan

    ReplyDelete
  33. semoga SS cepat sembuh...semua orang risaukan SS..so time Jerebu ni..kurangkan aktiviti luar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2 tu.. suruh dia duduk dendiam..

      Delete
    2. I pakai mask keluar nanti... He He He...

      Delete
    3. pakai mask tau, bukan masker..hehe

      Delete
  34. luas betul laman rumah SS..boleh main bola sepak

    ReplyDelete
  35. Selamat hari raya SS.
    Semoga kembali sihat.
    Ps: Dah update blog da. Heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya FiZ. Nanti SS singgah ye... Muahh...

      Delete
  36. ok mana people awesome september nya?? takkan sorang yang diatas pondok tu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg kat pondok tu osem 4 ever.. Ss nanti banje tau..

      Delete
    2. Cer aRz tengok kat celah2 pokok... keh keh keh...

      Delete
  37. selamat hari raya Aidiladha SS..

    ReplyDelete
  38. punya eksited nak tau.. rupanya gempak jer.. hehehe..

    ReplyDelete
  39. Kanda SS, saya datang bawak mesej Cekebon. Cekebon kirim salam sayang. Dia doakan agar SS cepat sembuh. Dia pesan, jangan nakal2,..jangan langgar pantang. Nanti dia doakan SS banyak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiram salam sayang kat Cekebon... Cakap kat dia... I loveeee youuuuu! Ye Ye... SS tak langgar pantang dah... SS selalu doakan utk Cekebon jugakkkk.... Muahhhhhhhhhh!!!!

      Delete
  40. Assalammualaikum wbt....pekabo SS??? sihat dah ka??? sempat singgah kejap jer ni....huhuhuhhu....jaga diri yerrrrr........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Alaaaaa busy ke???? Uhukk Uhukkk Uhukkk...

      Delete
    2. DM drive thru je, tak mampu nak lepak lelama..kan di luar kawasan.

      Delete
  41. pondok buruk cm ni sedap tdo ni...

    ReplyDelete
  42. Pondok buruk itu seni...hehehuhu...
    Wahh...ade kuiz lg lahh...tp mcm nak temuntah ijaw tgk lukisan tue cik SS...hikhikhik...
    nmpknye mcm kekasih pink cik SS yg plg top bulan september tue...ngee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekasih pink SS ada ramai kat sini.. Yang mana satu? Hu Hu hu..

      Delete
    2. erkkk...ramai ker rupenye?hehehe...sape lg kalu bukan si jari lemak2 manis @Jay Emm tue lahh cik SS...ngee...

      Delete
    3. Itu Jay Emm kena jawap... Ha Ha Ha....

      Delete
    4. ok skrg sy nak jwb soklan ceputakcemas cik SS

      10 awesome people top commentor...jeng...jeng...jeng.....
      1. Jari Manis (264)
      2. Deanna Morni (147)
      3. Farrah MF (111)
      4. Qaseh Abadi (98)
      5. Cik Ash (76)
      6. nhhas (67)
      7. izzeyda (46)
      8. Siti Yang Menaip (43)
      9. Mummy Julia (31)
      10. Cik Mimie (28)

      fuhh...neves rase taip jwpn nie...hahaha...

      Delete
    5. erkkkk...rase aritue sy dh gegel2 taip jawapan yg 10 org tue taw cik SS...tp xde plakk appear...ker sy lupe tekan button publish?hikhukhikhuk...tawa dlm tangisan...

      Delete
    6. jawapan dah diterima cuma x publish... betul atau tak jawapan... kite tahu nanti... cubaan yg baik... ha ha ha... tungguuuuu!

      Delete
  43. Ok. Pakai spek mata jap nak scrutinize gambo tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh mintak power spek OWL kat Nina Garcia... Keh Keh Keh...

      Delete
  44. no 1 JM.. tu ja boleh teka...
    lain2 surrender..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer tengok ada tak nama sendiri? Keh Keh Keh....

      Delete
  45. Your Awesome People September are:

    1. Jari Manis (264)
    2. Deanna Morni (147)
    3. Farrah MF (111)
    4. Qaseh Abadi (98)
    5. Cik Ash (76)
    6. nhhas (67)
    7. izzeyda (46)
    8. Siti Yang Menaip (43)
    9. Mummy Julia (31)
    10. Cik Mimie (28)

    ReplyDelete
  46. Dengan semangat yang berkobar-kobar saya dah hantar penyertaan. Macam baca treasure map pun ye jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite tunggu jawapan eh... baru tahu betul ke tak... ha ha ha...

      Delete
  47. 1st zoom nmpk nama sendiri .. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecececehh.... Nampak nama sendiri ekk.. ha ha ha..

      Delete
    2. bhahahah tu wajib la kan.. kena make sure diri sndiri masuk carta ke tidak..

      Delete
  48. 1. JARI MANIS (264 000 000).
    2. DEANNE MORNI (149 000 000).
    3. FARRAH MF (111 000 000).
    4. QASEH ABADI (98 000 000).
    5. CIK ASH (76 000 000).

    6. NHHAS (67 000 000).
    7. IZZEYDA (46 000 000).
    8. SITI YANG MENAIP (43 000 000).
    9. MUMMY JULIA (31 000 000).
    10. CIK MIMIE (28 000 000).

    ReplyDelete
  49. hadoiii tgh busy2 pun mummy sempat nyinggah jap.. nanti malam mummy sambung balik k..muah

    ReplyDelete
  50. Yeahhh ada nama mummy.. Akhirnya kerja gigih berbalas jua.. Keh keh keh :p

    ReplyDelete
  51. Clear pulak tgk pakai phone mlm2 gini. Sebijik2 nampak nama dan jumlah komen. Esklahh taip.. Esok valid lagi kan .. Hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum sampai tahun depan Mummy... Kah Kah Kah..

      Delete
  52. nama JM confirm ada nih.. cuma jumlah kutipan komen tak pasti.. nama sendiri macam samar2 jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer carik mana nama Jay Emm... Ha Ha Ha...

      Delete
  53. baru perasan ada kat gambar lukisan tuh.. adoi jenuh tenung.. ada yang nampak ada yang kabur2.. memang kena dera betul.. hehehe..Eyda cuba teka ya..

    1. Jari Manis (264)
    2. Qaseh Abadi (98)
    3. Cik Ash (76)
    4. nhhas (67)
    5. Izzeyda (46)
    6. Siti Yang Menaip (43)
    7. Cik Mimie (26)
    8. Mummy Julia (22)
    9. Deanna Morni (14)
    10. Farrah MF (11)

    ReplyDelete
  54. ini kena pakai teropong hikmat Laksamana Do Re Mi baru boleh nampak daaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok tengok... Ternampak Menteri pasir berdengung tengah berak... ha ha ha

      Delete
    2. agakla.. nak soh orang cari tapi cem cem huurm.. cem hurrrrm..

      Delete
  55. Nak try la...yg pasti nama sendiri ada...hahahaa

    ReplyDelete
  56. Hahaha...sakit giler mata ni nak tgk nama2 n jumlah komen..sabar je la.. :P

    1 : Jari Manis (264)
    2 : Deanna Morni (147)
    3 : Farrah MF (111)
    4 : Qaseh Abadi (98)
    5 : Cik Ash (76)
    6 : nhhas (67)
    7 : Mummy Julia (55)
    8 : Izzeyda (46)
    9 : Siti Yang Menaip (43)
    10 : Cik Mimie (28)

    ReplyDelete
  57. Owh, Cik Mimie hujung2 tanduk je tu...nasib baik tersenarai...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujung tanduk tak pe jangan hujung ekor... he he he...

      Delete
  58. Selamat hari raya ss baru sempat singgah

    ReplyDelete
  59. Assalamulaikum SS... ekin mesti lewat teka kan... Xleh nk on9 blog siang la.

    Ni jawapannya
    1.Jari Manis (264)
    2.Deanna Morni (149)
    3.Farah MF (111)
    4. Qaseh Abadi (98)
    5.Cik Ash (76)
    6.Nhhas (67)
    7. Izzeyda (48)
    8. Siti Yang Menaip (43)
    9. Mummy Julia (31)
    10. Cik Mimie (28)

    ReplyDelete
  60. Nampak nama kita disitubhihihi

    ReplyDelete
  61. alahhh dh trlepas beberapa hari dh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tutup sebelum hujung tahun nanti... sempat lagi... ha ha ha..

      Delete
  62. Adeh..macam carik nama tersembunyi...yg Mak nmpk JM, Qaseh, CT..dah mula nk rabuh nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer Mak suruh anak dara mak carik... ha ha ha...

      Delete
  63. Ya Allah jenuh nak nampak weh.. mujur nampak namaku masih terselit disitu..
    walaupun dah mrajuk 2 hari hahaha..

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...