Monday, 2 November 2015

Semangat yang...

116 comments:

  1. Replies
    1. wahhh., wak first commentatur lagi kahh? biar betikk ;D

      Delete
    2. Wak buat2 terperanjat betik... Ha ha Ha...

      Delete
    3. bila Wak nak jadi first coment tatur di blog JM lak ni..ke Wak x sudi...

      Delete
    4. amboiiii...wak....dh de kemajuan yg mendadak nih...asik 1st jerrrrrr....tahniah wak.....hahahhahahaha

      Delete
    5. Wak boleh masuk acara jari pantas... hi hi hi..

      Delete
    6. mesti wak prektis jari terpantas nih...nk mtk tip laa kt wak....hahhahaha

      Delete
  2. Ni betul2 hilang semangat nih! Datang sini jap nak cakap selamat tido & kiss good nite ;)

    ReplyDelete
  3. Err,..Kanda...ni main terka terka ke apa ni? I kena sambung ke dot dot dot tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila teka ape yang SS nk tulis untuk entry nihh... hehhee

      Delete
  4. Apapun, jaga diri,...jaga hati,...Mmuahhhhhh!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Pulang ke mana??? Putrajaya boleh?

      Delete
    2. Pun boleh... jom... kita g minum rebena laici campur tembikai...

      Delete
    3. SS x leh makan tembikai... Nanti demam... Hu hu hu

      Delete

  6. Semarak impian ...
    Segunung harap dipulang.
    USAHLAH DIRAGUKAN KEUPAYAAN SENDIRI.
    Hati yang membara.
    Mengikutkan kata apa.
    Jawapannya di sini.
    Semangat kita yang hilang.
    KITA CARI PULANG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asal rock je kapak...
      Asal kapak je rock....

      Hahahapedaaaa

      Delete
    2. tudia... terus karoks! XD hahaa

      Delete
  7. .... sama lah sss....
    Semangat kita pun hilang minggu lepas...jenuh cari balik.... huhuhu...

    Kipidap... dongibup...

    p/s : dan hilang semangat juga sbb sss x nk singgah blog picisan kita....

    Hahaha... xde xde ... gurau je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar ye dinda.. Kanda tengah pelan2 kayuh... Keh Keh Keh...

      Delete
  8. Assalamualaikum... semangat yang hilang ke semakin bertambah. apa pun semuga tetap bersemangat menghadapi kehidupan. Chaiyok chaiyok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... Agak2 semangat apa? Semangat 46 boleh? Keh Keh Keh...

      Delete
  9. meronta-ronta nak pegi travel.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keh Keh Keh... Itu sudah semestinya... Miaaaahhh Miahhhh

      Delete
  10. hilang.. sebab cuti dah abisss.. wuuuu T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuti dah parat2 hidung.. Keh Keh Keh...

      Delete
    2. haaaaahhh sedeh...! camne nak topap cuti???

      Delete
  11. Jom karok lagu XPDC Semangat Yang Hilang *betulkan suara kasi garau sket*

    Tidak engkau seorang
    Juang hingga titisan
    Rempuh tak berharapan

    Nanti aku di sana
    Di ufuk pemikiran
    Lalu menghayatinya

    Kita laksanakan
    Mata hati yang damai
    Di sana kejujuran

    ( korus )
    Semarak impian segunung harap dipulang
    Usahlah diragukan keupayaan sendiri
    Hati yang membara mengikutkan kata-kata
    Jawapannya di sini
    Semangat kita yang hilang
    Oh kita cari pulang

    Malu bertanya kawan
    Sesat cari jalan pulang
    Biar ia berkesan
    Di lubuk hati terbenam


    chak pong chak pong ala dondang sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiiii... Siap dondang sayang... SS nak coklat ding dang! Kih Kih Kih...

      Delete
  12. ehhhh......sy dh refresh byk kali dah nih.....tp xjupe entry......huhuhuuhuhuhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer tanya Mak Nujum Belalang mana tersoroknya Entry... He He He...

      Delete
    2. entri SS simpan dalam poket suar

      Delete
    3. Tolong kuar kan... Tapi jgn salah selok! Ha ha ha

      Delete
    4. poket suar sape JM?? hik hik hik

      Delete
    5. ehhee.. entry ni mmg 4 bulan lagi baru tulis...

      Delete
  13. semangat yang hilang ker???? terus hilang entry skali ehh SS??? semangat tau nk terjah sini.....huk huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada bawak obor tak? Keh Keh Keh...

      Delete
    2. bkn stakat obor...penunu bunsen pon dh bwk nihh....hahahaha

      Delete
  14. Asalamualaikum ss..kenapa ss...teruskan kehidupan biAr apa pun rintangan melanda..stay strong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Kak Yan... Insyallahhh...

      Delete
  15. Replies
    1. JM pun x bersemangat...semangat JM kurang vitamin

      Delete
    2. amboiii....kurang vitamin katenyerrrrr...hahahhaah

      Delete
  16. SS cam tahu tahu je JM nk publish entri kosong...x jadilah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lor... Publish je laaa... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. terus x jadi nanti kata JM copy paste ;p

      Delete
    3. Kosong mana leh copy paste... Ha ha ha

      Delete
  17. cubaan publish entri kosong nanti kita lihat bilangan komen 'beratus' kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay Emm nak bereperiment nampaknya... Ha Ha Ha..

      Delete
    2. tapi tetap x leh lawan SS tue

      Delete
    3. mmg hebat laa kan....entry kosong jer org komen beratus.....hehhehehe

      Delete
  18. ehh....kenapa nama Jari Manis x muncul dalam list Awesome Oktober ni...counter salah ni..SS!!!! pls check ;p

    ReplyDelete
  19. semangat JM juga hilang itu sbb almost a week x pu entri baru..so SS beri semangat sikit boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikkkk... Mak Belalang mintak semangat? Lorrr.. Jampi je laa.... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. x menjadi mgkin hari tu tak mkn sekor

      Delete
  20. Replies
    1. Ye... SS faham kesakitan Cik Sal menekan refresh berkali2... ha ha ha...

      Delete
  21. oh Ais Ais baby... awak kat mana awak kat mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uwaaaa... dah lama tak nyanyi ice ice baby tu...

      Delete
  22. Semangat Yang Hilang... bila kah ia akan kembali?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa doakan kembali ke pangkal rahim.... Ehhhh.... pangkal jalan... He He He...

      Delete
    2. pangkal rahim pun boleh pangkal jalan pun boleh..hahaha.. amin..

      Delete
  23. lamanya tak jengah sini... hai SS ingat kita lagi tak? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gilos tak ingat... Dah beberapa kali dpt sijil kot.. Ha Ha Ha..

      Delete
    2. hahahaha... nanti Cik Mimie bagi sijil lagi ye. hahaha

      Delete
  24. sblom blog Ss ni ditutup wak nak fantun satuu lastt.,

    berakit rakit kehulu, berenang renang ketefian, lama lama SS pon fenat jugak.,

    nnti senang2 pingping wak yee., siput gonggong kat senibong tuu mcm sedapp jeer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishhhh... Wak ni sejak bila menuntut ilmu Nujum Pak Belalang ni? Macam tahu2 je SS nak bersara dari menulis blog... Boleh ke SS tutup blog ni Wak? He He He... Sila laa fantun Wakkk.. sebelum blog ni ditutup... Bak kata omputeh save the best for last... He He He...

      Delete
    2. patut something wrong jerr rasa.. are you serious kanda? hurmmmmmm........

      Delete
    3. so u think u can dance??? hak hak hak

      Delete
    4. ehhh gelek2 ...eh gelek2....terus lenyek....kah kah kah

      Delete
  25. Bila nak berangkat ni SS... visa PLM pun dah siap jugak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabo Ehh Pak Lang... Nanti kite jmpe kat Airport... He He He...

      Delete
    2. PLM pun nak ke China jgk? hurrmmm kena tinggal lagi ngan PLM dan SS

      Delete
  26. eh kenapa ni... macam ada tak kena ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Something wrong somewhere ke? He He He...

      Delete
  27. SS> boleh bagi alamat SS tak kat email saya dorsett.pink14@gmail.com .. saja nak buat koleksi alamat. hehe

    ReplyDelete
  28. Ekin pun hilang semangat nak blogwaking tu yg jatuh no 5 ni masuk guna hp abg dia MC keje mlm ni boleh komen pukal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorrrr... Beli HP baru je laa Ekin.. he he he...

      Delete
  29. nyanyi lagu SEMANGAT YANG HILANG ke?

    ReplyDelete
  30. jgn dibuang semangat itu babeh ...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...