Friday, 4 December 2015

Custom Made Magnet Calendar 2016

Dalam hati tengah tak keruan... Dan... Tak nak terlalu memikirkan... Maka aku menyepikan diri... Duduk depan PC...

Memandangkan tahun 2015 pon dah nak sampai ke penghujung... Dan akan masuk tahun 2016... Maka termantul lah idea nak menghasilkan Magnet Calendar 2016...

Inilah hasilnyaaaaaaaaaaaa... Design yang berlatarbelakangkan Masjid tertua China yang terletak di Xi'an...

Bila aku nak update kisah Kembara Xi'an? Ye aku tahu... Ramai yang ternanti kesinambungannya... Sabar ye adinda ku semua... Akan kanda cuba usahakan lepas kanda balik dari travel esok...  Hati Kanda perlu dihiburkan terlebih dulu... Hu Hu Hu...


- XOXO -

62 comments:

  1. Replies
    1. kaki travel ... travel again and again lah :)

      Delete
  2. Sss.... nak juga kalendar tu...

    Nak jugak nak jugak nak jugak jugak jugak...

    Tp tukar gambar lain... blh?
    Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Huda dah start dengan permintaan pelik ajaibnya! Kanda SS!! Akhirnya berjaya jugak mendarat di sini. Terasa tak gegarannya? Rasa tak? Sorry, busy membusykan diri. Tak sempat nak beramas mesra di pondok kanda.

      Delete
    2. farrah....gegar veganza masih terasa.....hahahhahah

      Delete
  3. kalendar tu bila nak bagi wak? hrmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah....level konpiden wak pun dh makin tgi skg

      Delete
  4. Magnet kalender tu jual ker...akak nak 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ... berbisnes la pasni SS :)

      Delete
    2. wowww....kak nasa siap order lgi...hehehhe

      Delete
  5. ini komen yang ke berapa....ahhh biarlah tuan rumah bukan ada.....kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih jangan nak mencemar duli rumah orang !!

      Delete
  6. uihhhh kalendar 2016....ada gambar unta....

    ReplyDelete
  7. *mencangkung depan masjid* haiya mana mau pigi lorrr..

    ReplyDelete
  8. kanda SS nak travel lagi..bikin membara ai di sini

    ReplyDelete
  9. Kenapa tak keruan tuh..habaq mai

    ReplyDelete
  10. Wauuu cantiknya kalender..jual tak..nk beli :p

    ReplyDelete
  11. Travel pulak lg...gi mana..Singapore ke

    ReplyDelete
  12. Nak kemanakah esok?
    Have a safe trip SS :D

    ReplyDelete
  13. Uikks! Nak travel ke mana tu? Nak itot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ikut dalam hati.. paksa SS bawak muahahaha..

      Delete
    2. Hahaha memang ikut dalam hati jelah gamaknya :)

      Delete
  14. Canteknya design kalendar! Magnet kalendar pulak tu! :)

    ReplyDelete
  15. "Maka termantul lah idea nak menghasilkan Magnet Calendar 2016..."

    Fuyyoooo! Idea termantul memang canggih! ;)

    ReplyDelete
  16. Kanda tengah tak keruan? Isu hari tu ke? Jgn tak keruan,..chill! Meh saya pujuk. Nak saya nyanyi? Saya kalau nyanyi confirm hilang terus rasa tak keruan tu sebab terus pengsan! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pat... 1... 2... 3... Dh ready nak jadi penyanyi latar nih!!!!

      Delete
    2. haha,,pengsan terus eh klu akak nyanyi.. hehe

      Delete
    3. janganla tak keruan SS tidakk.. nanti kalo SS x keruan sapa yang nak buat kami pula tak keruan..

      Delete
    4. Yeayyyyyy! HH nak jadi backup singer! One two three four,...come on! Betul cakap CT, kalau Kanda tidak keruan, siapa nak buat kami tidak keruan heheh

      Delete
  17. hati tengah x keruan katanya..nape SS...ce cite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila aku pergi menjauh
      Menghilangkan diri darimu
      Janganlah engkau cari lagi
      Lupakan saja diriku


      Oh nak lupa Ss mana aci ... aci pi india

      Delete
  18. nak kalendar tu boleh sbb cantik!!!! kah kah kah orang susah buat senang2 je ko minta ye JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. huaaaa Akak JM mesti dapat punyaaa xyah mintak =)

      Delete
    2. JM...apa2...kita mintak dulu....dpt lom tau la gi kan hahahahah

      Delete
  19. travel ke mana plak...x reti uudl diam tau...asyik kena tinggal je ni huhuh

    ReplyDelete
  20. Nak juga magnet tu...apa caranya....

    ReplyDelete
  21. kalau nak kalendar tu kena jawab soalan contest tak?hehehe

    ReplyDelete
  22. Eh..dah balik ke.? ada bawak balik tak askar terracota ekekeke

    ReplyDelete
  23. Nice sis :)

    Jemput singgah blog wanza :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  24. Cantiknyaaa kalendar tuuu :D Wahh travel lagi. Bestnyaaa :D

    ReplyDelete
  25. .mengapa kau termenung
    mengapa kau bersedih
    hiburkanlah hatimu
    gembiralah selalu...) jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  26. Malam bulan sedang mengambang
    di angkasa nan terbentang
    cahaya sinarnya mula menyinari
    alam indah permai

    Di desiran angin yang lalu
    aku terdengar keluhan
    suara merindu, suara merayu
    yang menikam kalbu

    Wahai si dara jelita
    janganlah berputus asa
    meskipun apa akan terjadi
    kasih tak kembali

    Kau masih muda remaja
    parasmu cantik jelita
    jangan merana dan menderita
    carilah gantinya.


    Layan je lagu ni jiwang bebs... lagu lama keluhan dara

    ReplyDelete
  27. cantiklah Kanda..JJCM di china, jumpa bnyak x.. Masjid tu mesti unik kan.. konsep china

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaargh Syida !! diorang hunt makanan tau dak.. dahla makanan kat cina tu semua sedap..

      Delete
  28. hatimu kenapa masih tak keruan??
    *skema sikit ..:P

    ReplyDelete
  29. wah ! cunlah kalender tu ... mana lagilah gamaknya dia mengembara tu ... dah balik , berehat dulu ekkkk ...

    ReplyDelete
  30. SS kretip oookay.. cuba suruh CT buat.. hancus..

    ReplyDelete
  31. last time ada SS hntr gmbar cenggini jugak ehehe.. ada tepek kat fridge hehe..

    ReplyDelete
  32. aisehh... baru nak bagi FM.. dah buat sendiri kensel lah bagi.. ahaahahaaaa...

    ReplyDelete
  33. Wahhh mmg tak menahan tgk travel blog ni. Rasa kejelesan melanda. Kekeke

    ReplyDelete
  34. yeayyyyyyy....xsabar nk dpt kalender tuhhhh...ehemmmmmm....over konpiden....kah kah kah

    ReplyDelete
  35. yeayyyyyyy....xsabar nk dpt kalender tuhhhh...ehemmmmmm....over konpiden....kah kah kah

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...