Tuesday, 8 March 2016

BLOG ACI DITUTUP?


Terhenti di sini...




- XOXO -

34 comments:

  1. Tutup ? Cuti rehat ke Aci SS? Kita baru nak On je bw ni..=)

    ReplyDelete
  2. Ayoo..kenapa tutup? ramai jadikan blog ni panduan travel..

    ReplyDelete
  3. Further notice jgn lelama yer

    ReplyDelete
  4. Adakah kerana devil wear Bata tuh?

    ReplyDelete
  5. Ahhh aci. Mana pintunya... Nampak tingkap ja.... Hehe jangan la tutup. Kasi buka la aci minaci

    ReplyDelete
  6. Nampak macam komen pertama hahaha... Saja nak perasan.

    ReplyDelete
  7. Sis JM mesti dah komen kan?

    ReplyDelete
  8. Aci SS jangan la tutup. Tak banyak pun baca entri dalam Blog ni... Kasi can aRz khatam dlu

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ss....morning.....dah bangun lom tu...

    ReplyDelete
  10. Jangan tinggal daku.. oh kasih .. oh pujaan... lalalala

    ReplyDelete
  11. Janganlaaaa cian mummy takde kawan..sob sob sob...

    ReplyDelete
  12. Lorrrr
    aci aci buka pintu
    Nana Balik hai pukul satu
    Jangan takut burung hantu
    Nana bawa tongkat semambu

    ReplyDelete
  13. jangan TUTUP boleh tak? plssss...JM memang merayu ni..nanti dah x leh nak usik mengusik SS...huhuhuh

    ReplyDelete
  14. kalau stop sekejap x pe..jangan TUTUP...nanti JM serang kat JB..nak?

    ReplyDelete
  15. plsssssssssssss...come back!!! we will missU U!!!! miss ur story line

    ReplyDelete
  16. kalau SS TUTUP blog..rasa duna blogggig hambar je..nanti JM pun x de mood nak update..skrg ni pun dh x de mood ni

    ReplyDelete
  17. kami tak terima penutupan ini.. babap kang..!!

    ReplyDelete
  18. jangan laa tutup SS.. dah laa lama tak sempat nak beramah mesra.. rindu tau..

    ReplyDelete
  19. SS berehat dulu ya, jangan tutup tau..

    ReplyDelete
  20. aci tak mau itu macammmm, kakak baru jumpa ini blog mau baca jugaaa :(

    ReplyDelete
  21. kami akan buat petisyen supaya blog Aci dibuka semula.. #saveMalaysia eh silap #saveBlogAci

    ReplyDelete
  22. Tuh dia kelab penyokong sss...

    #saveBlogAci

    ReplyDelete
  23. nasib baik dibuka semula ...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...