Thursday, 28 July 2016

14 July

Today I close the door to the past...
Open the door for the future... 
Take a deep breath...
Step on through and...
Start a new journey in my life...




*** Birthday Treat ***

Surprise Birthday Cake...

Surprise birthday party at Tony Roma's

Another surprise from Luna...

Birthday Present from Ceketed and Cekebon...

Terima kasih di atas segala ingatan dan ucapan kalian... Semoga kita semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah swt... Aaminnn....



- XOXO -

75 comments:

  1. Happy birthday SS. Smoga diberi kesihatan dan dilimpahi rejeki. Nanti ley g travel banyak2. Take care

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir SS...JM doakan SS sentiasa sihat, ceria selalau, murah rezeki, di panjangkan umur dan lebih jauh lagi kaki melangkah dalam 'travel' eh..my Doa always with u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yunk... Kita travel sama eh... aaminn....

      Delete
  3. kek tu mengiurkan..minta sikit boleh?

    ReplyDelete
  4. happy birthday SS.. may the good things be with ue...

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Scdha Sein.. Semoga panjang umur, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dimakbulkan apa yang dihajati dan sentiasa ceria hendakNya.. amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Eyda... Aaminnnn....

      Delete
    2. u r welcome.. syoknya macam2 jenis kek ada.. hehehe..

      Delete
  6. yummy....sedapnye....eeeh tu rumput betul ke fondant?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumput betul ler... Fresh.... Ha Ha Ha...

      Delete
  7. Selamat ulang tahun SS... Semoga pjg umo ... Sihat waalfiat.. Di murahkan rezeki unlimited... Dikurniakan perkara baik2 ... Aminnn... Luv drama queen.. Muahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear! Semoga ada rezeki kita... Aaminnnn... Love you!

      Delete
  8. tahniah SS...angka bukan ukuran
    semoga sokmo sukses hendaknya

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday SS..

    Wishing you a very happy life ahead, full of roses..but when life seems to beat you down, dare to fight back..xoxo..

    ReplyDelete
  10. eh iya lah your birthday.. keh..keh..

    ReplyDelete
  11. selamat ulang tahun kelahiran kanda.. Dinda doakan kanda sentiasa dalam rahmat Ilahi.. Take good care your health and enjoy selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dinda... Aaminnnn.... Insyallah..

      Delete
  12. Happy birthday wa ah kak.... we lebiu bery much...
    May Allah loves u more ... mudahkn urusan hidup sss yg baik2 d dunia dan akhirat... insya Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ah Dik... Lebiu too.. Aaminnnn...

      Delete
  13. selamat hari jadi SS...semoga diberi kesihatan yang baik dan umur yang berkat. teruskan menulis dengan awesome sekali. Lebiu..Selamat Hari Raya, Maaf ZAhir Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cik sal munge... Aminnnn.... Muahhhh! Lebiuuuu!

      Delete
  14. Woot woot ... Happy birthday , SS ... Yang ke berapa nia ? =)

    Semoga panjang umur , murah rezeki ... Berjaya di dunia dan di akhir .

    Have a blast birthday , SS =)

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday SS....semoga diberi kesihatan yg baik...dan gembira selalu.....

    ReplyDelete
  16. selamat hri jadi SS...semoga bahagia dan diberi kesihatan yang baik....moga Alah sentiasa memberkati SS.....muahhhh cikeddddd...hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kari... he he he... Muahhhhh banyakkkkk!

      Delete
  17. Happy belated birthday SS :D Semoga dimurahkan rezeki selalu!

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Lahir Sis SS, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.. Amin :)

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir SS..moga sentiasa bahagia,sihat sejahtera dan tercapai apa yg dihajati..we love you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mak bukan bonda ku... Love u too!

      Delete
  20. Happy belated birthday kak SS ^_^

    ReplyDelete
  21. salam Scdha Sien, sanah helwah,
    moga setiap yang luka dihapuskan, moga yang bahagia menemani selalu , moga kebaikan teriring selalu, moga segala kesusahan dipermudahkan, moga kejayaan selalu dikurniakan.

    Moga Allah sayang dan beri rahmatnya selalu buat SS :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Terima kasihhhhhh! Aaminnnnn!

      Delete
  22. Eh kita dah wish kat FB tau.... tapi kita tertinggal erl lak dalam blog.... takpe semuga adik akak sentiasa Allah lindungi, berkati, rahmati, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan. Apa pun jaga diri baik-baik, fikir baik-baik, cakap baik-baik semuga segalanya baki-baik juga. Aamin... cheh ngajor orang cakap baik2 sendiri pun lupa aiyakkkkk ampun dik non. ketam ngajor jalan tak betul.... hehehehe

    Apa pun yang terjadi ingatlah, Allah sentiasa ada sebab ianya terjadi dan Allah sentiasa ada walau dalam apa juga keadaan. Ingat Allah selalu semuga semuanya Allah permudahkan. Love love love love love forever love semua geng blog SS dan HH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita kan baby Julai! Keh keh Keh.... Terima kasih Ahkak! Aaminnnnnn!!!

      Delete
  23. Opsss lupa nak cakap jaga diri dan kesihatan ya. Tu yang penting sebab kesihatan yang baik boleh jenjalan banyak banyak banyak banyak lagi tempat.

    Nanti boleh tulis lagi banyak banyak banyak cerita dalam blog. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Birthday to you too Ahkak! Semoga sentiasa dalam rahmat Allah! Aaminnnn...

      Delete
  24. Happy Belated Birthday SS. Sorry lambat wish. Semoga Allah s.w.t permudahkan segala urusan SS dan ditemukan seseorang yang akan sentiasa menjaga SS. Insha-Allah. =)

    ReplyDelete
  25. Happy belated Birtday SS... dah wish kat facebook sebelum blog jah terlambat biasa ekin sibuk loni.. hihihihihi

    ReplyDelete
  26. Cantiknya hadiah dari Kak Farrah & Cekebon :) hasil tangan Kak Farrah :)

    ReplyDelete
  27. Wahhh glamer tau... ramai orang sayang ss...
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glemer apanyaa Cik Manisah oiii... SS ni picisan ajekkkk... Tapi part sayang tu... Alhamdulilah... Semoga Cik Manisah sayang SS juga.. he he he...

      Delete
  28. Happy belated birthday SS :) Semoga happy selalu, dan sentiasa berada di bawah lindunganNya. Amin 😊

    ReplyDelete
  29. happy belated birthday SS.. semoga murah rezeki selalu.. makin kaya makin x berkira nak ajak iols plak p jalan huahauahua..

    ReplyDelete
  30. bestnyaaa kek rainbow !! tak pernah makan kat TR tau.. sedihnya xde orang nak banje...

    ReplyDelete
  31. kite da nak balik lubuk tau.. masuk hutan kelapa sawit..
    so kalo kite lama x jenguk tu janganla x sudi jenguk kite plak wakakkaa...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...