Friday, 25 November 2016

Kembara Hatyai - Contact Driver Tuk Tuk Hatyai

Baiklah... Sabar... Sabar... Sabar ye Encik... Cik... Tuan Tuan... Dan Puan Puan sekelian... Tukang batu... Dan Tukang simen... Ha Ha Ha... Agak ramai yang tanya aku pasal Driver Tuk Tuk di Hatyai... Hadoiii lahhh... Maka aku dengan ringan tangan kongsikan...

Aku hire Mr Boon sepanjang 3 hari aku di Hatyai... Harga sewa 1 Tuk Tuk sepanjang 3 hari tu cuma THB 1,670.00...  

Haaa... Kaw amik lah kalkulator... Cer kira berapa sorang punya kos... Aku pergi bertiga... Haaa kaw bahagi 3... Seorang cuma bayar lebih kurang THB 556.00... Murah ke mahal? Pada aku dah murah bafuck! Bak kata Mr Boon "Cheap! Cheap! Many Many Cheap!"... He He He...

Kalu kaw nak free... Boleh... Kaw kawen dengan Mr. Boon.... Seumur hidup free... Dia pon teruna lagi... Hak Hak Hak...
* Matik lah aku kalu Mr. Boon baca ayat aku nih... He He He...

Kalau nak tahu details perjalanan aku dengan Mr. Boon ni... Kenalah baca kisah Kembara Hatyai aku dari hari pertama hingga ke hari akhir... Dan... Nilailah sendiri sebelum hire Mr. Boon ni... Ada faham kaa Aci? 


Summary Tuk Tuk Budget :

Airport Shuttle Return : THB 460.00
Klong Hae Floating Market (3 Hours) = THB 350.00
Songkla dan Hatyai City = THB 800.00
Central Festival = THB 60.00 

TOTAL : THB 1,670.00


Contact No. Mr Boon : +0864833533 


Kalu nak telefon Mr Boon dari Malaysia... Dail guna kod telefon antarabangsa ye... Jangan kaw main tibai direct dail aje... 0066864833533... Ada faham kaa aci???? Haishhhh...

Inilah Mr Boon yang tampan... Kacak... Lagi teruna U'ouls... Keh Keh Keh...

PSST : Kalu U'ouls jumpa Mr Boon... Sampaikanlah salam cintaku padanya... Hua Hua Hua....


- XOXO -

64 comments:

  1. Replies
    1. Walaupun terluka namunku merindu.. Ehhh... ha ha ha...

      Delete
  2. Murah gilak!!! RM60 lebih kurang sorang utk 3 hari..kalau tuk tuk org lain jgn mimpi laaaa

    ReplyDelete
  3. Mmg rugi kalau ke Hatyai korang carik org lain mmg x kan dpt harga mcm ni pastu semua tempat dia bwk mmg puas hati lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh... Cakap je mana ko nak gi... Kalu sempat dia bawak jek!

      Delete
  4. Semoga mr boon sentiasa sihat dan ramai yg hire mr boon kalau ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga Mr Boon tak membaran sebab tak dpt line.. ha ha ha

      Delete
  5. Salam cinta sama mr boon? Ioulsss jeles 😜😬😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aci kasi chenta sama Mr Boon... Kah Kah Kah...

      Delete
  6. Replies
    1. Macammm laaa... Tak tahu diaa potong ke tak... kah kah kah

      Delete
  7. SS;

    Dari citer SS, memang Mr. Boon nih jenis orang yang baik sangat !!!!

    Kita akan ingat, kalau nak ke Hatyai, nanti nak cari dia !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Wirid aku utk dia... how much? How much? Naik sawan org tua tu.. pantang apa statement kuar dr mulut dia.. aku sambut ngan how much..

    ReplyDelete
  9. sss menyiksa jiwa bagi mata wang THB... nak simpan no ni,kot2 asa rezeki.. tpi murah giler servis dia.. kalau ada rezeki guna servis dia nak bg mr.boon baca entry ss..hahahahah, ku sampaikn salam cintamu ss!!! amanah tu, :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. bg flying kiss sekali... hak hak hak

      Delete
  10. Muka pun nampak baik Mr Boon ni.. ini iklan tak berbayar.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Mr Boon boleh faham bahasa melayu ke.. Translate siap2 ini english nanti kot2 mr boon baca..

    ReplyDelete
  12. dlm perjalanan cita ni... nmpk mr boon ni mcm ok utk hire dia

    ReplyDelete
  13. kenapa mr.boon buat tangan mcam tu? dia tunjuk kat korang bertiga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nak kawen 3 sekali gus... 😂😂😂

      Delete
    2. haha, lawak2

      dia nak madu kan korang ke?? oppsss

      Delete
    3. Cikgu nak join tak? Cukupkan 4! Ha ha ha...

      Delete
    4. aaaaaaahhhhhhhhh tak nakkkkk

      larikkk!!

      Delete
  14. baca entri ni, rasa macam nak gi thaiand plak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu nak booking tiket... make sure tiket pegi balik taw... 😂😂😂

      Delete
    2. haha...itu dah opkos sis, I tak nak jadi orang thailand atau surirumah orang thailand haha!!

      Delete
    3. Haaa jangan.. nanti SS x de kawan...

      Delete
  15. Hua hua kang Mr Boon gi Jb cari SS baru tau

    ReplyDelete
  16. Dah dia bujang trang tang tang

    ReplyDelete
  17. Glamer you Mr Boon pasni..jgn up rega sudah

    ReplyDelete
  18. Murah dah tu..dapat share kos tu lagi berbaloi

    ReplyDelete
  19. amboiiii glamer mr.boon, hari2 setiap masa ada orang call...masyukk seh!

    ReplyDelete
  20. wahh..cheap, cheap, many cheap..RM60++ utk 3 hari..walopun takde aircond, janji berangin..

    ReplyDelete
  21. mencanak-canak lah sahamnya naik huhuhuhuhhh

    ReplyDelete
  22. Semoga dapat bkerjasama dgn dia. baru lepas call. suara dia mmg muda ke? hahahaha... x mcm org umur 60 .

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...