Tuesday, 29 November 2016

Siapa nak Fridge Magnet Shanghai??????

Soalan cepu gangsa aku... Siapa kat sini nak Fridge Magnet Shanghai????? Anyone? Anyone? Ha Ha Ha... Siapa nak Fridge Magnet Shanghai tak perlu angkat tangan tinggi tinggi... Turun... Turun... Turun tangan tu... Ketiak berbulu daki masham tu kasi simpan... Keh Keh Keh...

Umum tahu yang aku dan Jay Emm baru balik dari berkelana di bumi China bermula di Hangzhou - Shanghai - Suzhou - Wuxi... 

Jadi... 

Untuk juling kalinya... Oppsss silap... Untuk julung kalinya... He He He... We'ouls telah berbesar hati menyediakan 10 keping Fridge Magnet Shanghai bagi 10 Pemenang... 
* Fridge Magnet ni besau bafuck ok... Hampir sebesar tapak tangan aku.. Dan... Material magnetnya diadun tebal... Ehhh... Dan besinya dikukus kukuh sempurna... He He He...

Shanghai Fridge Magnet Giveaway ini akan berlangsung dari 07 November 2016 hingga 07 Disember 2016...

Kepada U'ouls yang berminat untuk memiliki Fridge Magnet Shanghai limited dan exclusive ini... Senang je... U'ouls bolehlah join Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel dengan click BANNER BAWAH ni... Follow blog Jari Manis : Travel List dan Scdha Sein Photo And Travel... Dan... Patuhi syarat... Ok?



Akhir kata.... Aku nak ucapkan Good Luck! Dan... Thanks in advance kepada U'ouls yang join giveaway We'ouls ni...

"As Blogger We Support Each Others"


- XOXO -

196 comments:

  1. Nak!!!!!!!!!!!!!! kita orang pertama angkat tangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda diharamkan utk join... kah kah kah

      Delete
    2. Anda penganjur, haram join.. haha

      Delete
    3. Saya nak! Saya nak! πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ

      Delete
    4. penyertaan tak valid.. sila cuba lagi..keh keh keh :P

      Delete
    5. Penganjur dah berlambak FM

      Delete
  2. Cantiknya FM tu..kalau tak join memang rugi arrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik FMnya, cantik lagi kalau dapat ditepek kat peti sejuk ;)

      Delete
    2. Memang cantik Xde rezeki.. Rezeki ekin menang rm500 lagi hihihihi

      Delete
  3. nak buat macam mana tak paham...
    nak la FM tu adik manis...hehheh

    ReplyDelete
  4. Nak..nak..sapa tak nak benda free..

    ReplyDelete
  5. Sahih komen mak komen yang ke seratus kot..pakat berebut nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Click link will direct u to the list... ha ha aha

      Delete
  6. Wau lawa FM nya..kaler romantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertuah lah sape dpt... hari2 romantik... ha ha ha

      Delete
  7. Tp sodih taktau masok top 10 ke dak nihhh

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Sila sila click banner dan patuhi syarat... ha ha ha

      Delete
    2. Wahhh.... Cik Bunga yg 1st list lah... Ha Ha Ha

      Delete
    3. hahahahaaaa hope 'bertuah' lah sangat ;)

      Delete
  9. nanok la... kena join dekat blog sis JM tinggal link kat sana ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah join xde rezeki kat 10 winner.. Xpe la rezeki ekin dekat lain dah tertulis

      Delete
  10. hahaha... sama lah entri ni.

    write one have two ke camna ni

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. HH dah angkut sebakul FM tak cukup2 lagi ker?? hehe

      Delete
    2. Jangan caya mak... Dia shopaholic... ha ha ha...

      Delete
  12. I nak...

    tapi bab2 random ni - selalunya i tak ada luck...

    hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikk... Belum berjuang lagi dah ngaku kalah... Keh Keh Keh...

      Delete
  13. goodluck uols...

    sapa menang bagi I sebelah k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dikukus sempurna payah nak potong dua..hehe

      Delete
  14. Wow dh ada buat GA.. hehe.. nanti i all click banner ye kalau buka guna pc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks in advance dear... Semoga dikurniakan sahabat2 baru juga melalui GA ini...

      Delete
    2. oooo GA ni create sahabat baru ea.. buka create pak we baru ker..hahahhha LArikkkkkkkkk...

      Delete
  15. wah, besau nyer fm??

    nak gak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudi sudi kan join... Mana lah tahu... Kot melekat kat pintu peti ais rumah tu... he he he...

      Delete
  16. dah join kat blog JM.....tapi klu nak ksi 2 X hadiah boleh jugak...wink wink wink...

    ReplyDelete
  17. Syarat dia follow jer? Senang jer. Ok, saya dah lulus dah syarat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah click BANNER tu? Kalu belum... Masih tak lulus lagi tu... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Saya memang follower blog SS kan,...jumpa tak muka kita? Jumpa tak?

      Delete
  18. OK..I'm in...demi rerupis tersayang..
    http://azaleania.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mak... Sayang mak ketat2... Ha Ha Ha... Tinggalkan link dengan Click Banner ye mak... Link ke blog Jay Emm... He He He...

      Delete
  19. Ain dah joinnnnnnnnnnnn dan komen pun dkt entry Jay em. hehehe tgok sini kalau tak caye :P
    http://theathra.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Percaya percaya... Saya percaya... Saya nampak... Ha Ha Ha.. Thank you very very much! Muahhhhh!

      Delete
  20. Isskk I apologized yer SS..dok tgk blog SS hari-hari macam main saham tapi lupa follow..now I dah follow okeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usahkan mak... Kalu SS tak buat GA ni... SS pon tak perasan SS dah follow blog org yg selalu singgah ke belum... Main confident je dah follow... Kah Kah Kah... Thank you mak!

      Delete
    2. kah kah kah..komen Mak ni buat JM tergelak besar..tgk blog SS mcm main saham ye Mak..ahaha..addicted lah tu..boleh tak follow..heeee

      Delete
    3. Itulah..maklum blog suku sakat rerupis..kena tgk ari-ari nak tau gosip terkini

      Delete
  21. Adoi la..rasa macam dah lama follow..ni dah kira faktor umor ni (takmo ngaku silap)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Button follow itu yang salah mak... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. adoiii faktor umur punca segala..kah kah kah :p

      Delete
  22. Nk aku tlg simpan kan x magnet tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan kat peti sejuk... he he he

      Delete
    2. Mummy simpankan kat Fridge mummy pun boleh ..kikikiki

      Delete
  23. insyallah..bagi sokongan kat anda berdua.

    ReplyDelete
  24. yeahhh, saya dah join, kalau dapat boleh tepek kat esbog hehe

    ReplyDelete
  25. SS ...

    Seronok tengok !!! Meriah sakan , macam dah nak dekat raya hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempena raya deepavali yg baru terjadi... he he he

      Delete
  26. wahhh! goodluck kepada semua yang join :D

    ReplyDelete
  27. ss..yuk baru je join contest nie..menarik2..
    next time buat lagi ye..hihi
    btw..dah follow blog ss..klau x keberatan boleh lar singgah n follow blog yuk
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  28. Ok lelaju pergi tengok. Nanti malam Nani join. Hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani..malam nanti sis JM standby depan PC :-)

      Delete
  29. Yeayy! Siqah dah join, SS :)

    http://www.siqahiqa.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Siqah sudi join..ada follow blog sis JM tak..kat blogger.co atau google plus? tak nampak plak cari

      Delete
    2. Thanks Siqah... Dannn... Good luck... Ha Ha Ha...

      Delete
  30. http://haslinyda-umairah.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    kita join tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah follow blog SS tak? He He He...

      Delete
    2. Guna nickname apa ye? Sebab tak ada dlm list follower...

      Delete
  31. Wah..ramainya dah masuk GA contest tu..jenuh JM dan SS nak pilih...err uolls angkut bopa tan FM masa kt Shanghai ritu??

    ReplyDelete
  32. Kalo angkut sebakul jer mak nak rasa kecewa siap-siap..takut tak terpilih..:((

    ReplyDelete
  33. Wah ramainyer join. Saingan sengit 😎😎😎

    ReplyDelete
  34. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa click button follower... ha ha ha

      Delete
    2. abe MKL belum follow blog SS..biar betik hehehe

      Delete
  35. ramai slingan nya tu dear..
    siapa lah yg bertuah tu agaknya ye..

    ReplyDelete
  36. salam ,! saya merajinkan diri saya untuk bukak blog bagi menjoinkan diri dalam GA ni..
    pasti saya menang jugak eh eh eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.... ha ha ha... kecik tapak tangan... fridge magnet shanghai ss tadahkan... silaaaa laaa!

      Delete
  37. kawe hata dohh tuu ko saing demo hok jari manih leting tu...harap2 bulehh la kawe sutir fridge magnet nie ...nok wi lebih pun bulehh sangakkk..demo pehe ko kawe kecek gapo nie SS...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawe pahe... pahe... ha ha ha... yang kawe tok pahe... napo namo mu x dop dalei follower... cubo mu kelik button follow dalei belok kawe... mu pahe dok? Kah kah kah...

      Delete
    2. adeh..mengeja JM baca komen ni hahaha..blog jadi belok eh bukan block hahah

      Delete
    3. Rosak bahase... ha ha ha... adehhh

      Delete
  38. Akan ku join GA nieeee

    Tunggu tunggu kedatangan saya =p

    ReplyDelete
  39. Untuk yang lain good luck , semua =D

    ReplyDelete
  40. Replies
    1. Yeahhhh! Silaaaa.... Silaaaa... Moga ada rezeki...

      Delete
  41. Amboi ramainya join...ok malam kang kita skodeng eh

    ReplyDelete
  42. harap2 boleh menang, sebagai penyeri esbog nanti haha

    ReplyDelete
  43. ala.... titew tak boleh masuk rumah JM ada kunci besor jadi tak tahu le apa syarat2nya..... huwaaaaaaaa*hentak2 kaki* nak juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai handphone pon x boleh masuk jugak ke? Pelik!

      Delete
    2. Adeh! Kak Notie..camna nk tolong ni sbb semua org boleh baca blog JM tu tanpa sekatan

      Delete
  44. Saya dah join!

    Jemput jenguk entry saya : http://www.syahidashukri.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  45. Saya dah draft entri utk GA ni cuma tunggu masa nak publish je. In Shaa Allah dlm bln 11 ni gak akan kuar. Sementara itu sy follow blog cik puan la dulu, #336.. Orait?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abam kie... sudi sudi kan... :-)

      Delete
  46. Besar tapak tangan? Besau betul tu :-)

    ReplyDelete
  47. Knock! Knock! Assalamu'alaikum, SS. Datang singgah ni...kopi ada? Kopi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Jemput laa masuk... Kopi kerok bontot kuali boleh? ha ha ha

      Delete
  48. I dah joined tau...menggerapak buat entri takut tak sempat hihihi

    ReplyDelete
  49. ok dh join...
    nnt terus pilih nama saya taw. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. He He He... Kita tengok sape yang kena...

      Delete
  50. yo,yo..akak dah join..hrp2 ada rezeki FM sebesor tapak tangan..hihi..

    http://al-pakri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh... kita tengok sape yang kena... ha ha ha

      Delete
  51. Tak join tak dpt hadiah ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak hadiah? Jadi top komenter... he he he....

      Delete
  52. ruby join jugak GA dari JM dan SS

    kalau kita pemenang bertuah tu, kita syg SS lebih..aahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiiii cubaan memancing nampak! Kah Kah Kah...

      Delete
  53. Saya tak komen, sebab dah banyak komen.
    Itu je komen saya.

    ReplyDelete
  54. hi sis, saya join giveaway and follow sini :)

    ReplyDelete
  55. aik awat entry ni naik ke atas.. atau mummy salah pandang..hish!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab dia tak turun ke bawah... ha ha ha

      Delete
  56. ye ye ..mummy dah join atas tunjuk ajar SS..keh keh keh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni makin ligat laa mummy join GA... ha ha ha

      Delete
  57. Tak kira ..menang ke kalah, mummy nak jugak FM..hahahha boleh gitew..:P

    ReplyDelete
  58. baca komen ramai yang joinn..mcm takde harapan je..Sobbss kena nangis tepi bucu fridge ni..huaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan mengalah sebelum berjuang... cewahhh!

      Delete
  59. Ehh lupa lak nak wish Gud Luck pada semua yang join.. :D

    ReplyDelete
  60. http://madey09.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    datang join..dah lama follow blog amazing ini..

    ReplyDelete
  61. Kita dah join. Singgah follow. Hehe

    http://solehahgirlz.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  62. saya dah join
    blog ni pun dah lama follow rupanya
    jarang singgah je. hehe

    ReplyDelete
  63. kite join jugak!!

    http://blognisalpunya.blogspot.my/2016/12/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..dah tag blogger lain seperti yang diminta

      Delete
  64. assalam,

    sy dah join

    http://nurul0306.blogspot.my/2016/12/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari_7.html

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...