Thursday, 4 May 2017

Kembara Bandung - Rumah Mode

Entry sebelum boleh imbas kat SINI...


Waduhhhh... Waduhhhh... Berkurun giler entry Bandung ni tak bersambung... Adehhhh... Bayangkan lah aku ke Bandung tahun 2015 kot... Sampai sekarang tak abis abis lagi entry ni... Mbak capekkk! Ha Ha Ha...

Ok... Destinasi aku seterusnya untuk hari ke tiga aku di Bandung adalah Rumah Mode... Rumah Mode ni terletak di Jalan Setiabudhi... Memang famous Jalan Setiabudhi ni sebab banyak Factory Outlet kat sepanjang jalan tu....

Pada aku... Tak ada apa sangat kat Rumah Mode ni... Harga barang pon berdentum mahal... Untuk orang macam aku ni... Just tengok boleh lah... Belinya tak mampu... He He He...

Masa lepak kat Rumah Mode ni... Tak dibenarkan amik gambar kat dalam... Mungkin They'Ouls jaga exclusive barangan kot... So... Aku amik gambar kat luar aje lah eh...

Apa yang menarik minat aku pada Rumah Mode ni adalah persekitaran luar dan dalam Rumah Mode itu sendiri... Unik dan klasik...

Jom scroll...

Rumah Mode Factory Outlet...

Inilah rumahnya...

Spot wajib kaw bergambar... Ha Ha Ha...

Beruk pon hado... Kemain kaw ngangkang atas pokok... He He He...

Gajah pegang belalai sendiri... He He He...

Pose Uji Rashid dilupa jangan... Kah Kah Kah...

Ok... Setakat ini dulu... BERSAMBUNG...

18 comments:

  1. alamak ...pendeknya. tak sempat panas enjin dah habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. X perlu panas enjin kak nieda..baca jek 😬

      Delete
  2. Thn2015? Ok lagi..JM nye cite thn 2014 pun adal lg x up acaner 😬

    ReplyDelete
  3. Kurus nye awak! Slim! Itew nk kurus mcm tu jgk nak tukar baju dari XL ke M 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujung tahun 2015... SS jumpa Jay Emm bersize M... Sekarang tengah tahun 2017... Dah jadi XL! Baju yang salah size katanya... Keh Keh Keh...

      Delete
  4. Rumah Mode ni..harga juta2 rupiah...JM pun posing2 manja kat luar jek..dok mampu nk beli mampu tgk jek

    ReplyDelete
  5. Beso lubang pusat gajah tu..gajah jantan eheheh

    ReplyDelete
  6. Tudia pendek nau..betui ka SS yang tulis ni..hehhe

    ReplyDelete
  7. Sori mummy selalu ja baca tapi tak dan nak komen..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar ye Mummy... Ada masa nanti SS singgah... Memang busy sangat skrg ni... Rumah pon dah macam tongkang pecah... Kah Kah Kah...

      Delete
  8. Aritu pi pun tak singgah Rumah Mode ni..Tau memang harga berdentum.. tgk dr luaq ja..hehhe

    ReplyDelete
  9. Rumah mode mcm brg standard reject shop kt malaysia je pd mak

    ReplyDelete
  10. Harga mahal jgk dr reject shop..baik balik beli kt malaysia tmbh bj kanak2..biasa jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa betul betul... Berlapok skit brg dia...

      Delete
  11. Mak sempat jgk amik gambar curik seketoi dua kt dlm ritu..pndai nk idup haha

    ReplyDelete
  12. woww..cantik gambar yg terakhir tu...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...