Tuesday, 2 January 2018

Kembara Hangzhou - Halal Restaurant Phoenix Mosque

Entry sebelum boleh petik SINI...


Actually... Aku ke Halal Restaurant Middle Zhongshan Road sebelah Phoenix Mosque sebanyak dua kali... Hari pertama waktu lewat petang... Dan hari kedua waktu sebelum balik ke Malaysia... 

Kalu U'ouls nak makan kat sini... Elakkan pegi lepas waktu solat... Memang berebut orang nak masuk makan... Terutama orang Masjid... Kalu nak pegi jugak... Tunggulah dah surut skit...

Beratur orang...

Ni aku pegi time waktu tak ramai orang... Lengang...

Satay kambing... Sedap! Sebelah tu pau goreng berinti daging... Sedappp! Daging lembut jek...

Kicap cair.. Sambal lada... Kicap lada... Semua ada... Masyukkkk!

Mee tarik for last day! 


BERSAMBUNG...

12 comments:

  1. tertarik dengan mee tarik tu , mesti best kan

    ReplyDelete
  2. Sedapnya menu-menu dia.. Mee tarik dia mesti lagi best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mee tarik china tak pernah mengecewakan...

      Delete
  3. Happy new year SS,HH & JM..moga travel lebih kerap tahun ni..jeles tau

    ReplyDelete
  4. Satay kambing paling win..bila la dpt mkn satay kambing kat china lagi ek

    ReplyDelete
  5. Mudah! Nak cari kedai makanan halal cari masjid..nak cari toilet bersih cari mall 😬

    ReplyDelete
  6. Mee tarik tu daging sikit tapi tetap sedap..mee lain dari yg lain..letak sambal sikit..pergh!! Nak p china lagi!!! Jom aarr SS 😬

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...