Tuesday, 27 March 2018

Kembara Queenstown - Market Kitchen

Entry sebelum boleh gomol SINI...


Dah puas main Luge... Dan sebelum turun ke Gondola... Moh lah kita lepak dulu kat  Market Kitchen... Best jugak lepak sini sebenarnya... Kaw boleh duduk dalam atau jemur badan kat luar sambil tengok pemandangan indah...

Di sebabkan kulit aku dah macam kacang hangus... Jadi... Aku pilih untuk duduk kat dalam... Kat dalam panas skit... Luar sejuk nak mampos... Tak tahan aku... Kat luar tu... Walaupun sejuk tapi boleh sunburn ok... Memang kena prepare lotion...

Geng jam putih... He He He... Stamp Luge masih tak hilang...

Jauh menung... Rasa tak nak balik... He He He...

Jay Emm amik kesempatan charge handpone... Bateri dah larap habis amik gambar kat sini...

Nikmat gilak hilangkan dahaga... Hot chocolate yang ditaburi coklat di atasnya... Dihiasi pula dengan Marshmallow... Wow! 

Marshmallow peberet aku... 

Market Kitchen ni luas... Memacam food pon ada... 

Depan Market Kitchen ada Souvenir Shop... Bolehlah cuci mata...


BERSAMBUNG...

13 comments:

  1. Ima acih kat SS hadiahkan itew jam putih lawo tu 😘

    ReplyDelete
  2. Antara 3 penumbok tu penumbok sapo paling beso dan paling kecik 😬

    ReplyDelete
  3. Tgh sejuk pastu hot chocalate masuk saluran tekak tu perghh nikmat doh 😬

    ReplyDelete
  4. Lawa la gambaq SS menung tu..boleh buat profile wasap hehe

    ReplyDelete
  5. JM Tak tulis pun...SS yang banyak menulis walaupun ke tempat yang sama.

    ReplyDelete
  6. hot choc n marshmellow....yummy yummy....

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Memang layanlah.. sejuk.. sejuk dapat hot chocolate.. Ohsem tu..

    ReplyDelete
  8. lawa jam.. bestnya layan hot chocolate masa sejuk macam tu..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya hotcoklat dengan serbuk coklat layan dengan mashmallow...yummy.. nak sikit

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...