Thursday, 16 August 2018

Maaf semua!

Setiap kali aku rasa hati dah tawar... Aku perlukan manisan... Ini mungkin ice cream aku yang terakhir... Esok lusa dah admit Hospital semula... Dan esok lusa juga aku terpaksa berjuang untuk operation untuk sekian kalinya.... Andai masih ada doa... Selitkanlah untuk aku di sini... Semoga perjalanan operation ku berjaya nanti... Hidup ini cuma sementara... Bawalah yang manis sahaja untuk dikenang... Maaf semua...


13 comments:

  1. didoakan dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  2. saya doaakan awak, semoga pembedahan berjalan dengan baik

    ReplyDelete
  3. May Allah ease, kak SS! Get well soon.

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar. Semuga pembedahan SS berjalan lancar dan semuga cepat sembuh ya. Ya Allah Kau permudahkan lah urusan adik aku SS dan semuga segala kesakitan yang dialami dapat diringankan dan semuga cepat sembuh. Aamiin.

    ReplyDelete
  5. moga semuanya baik baik sahaja...moga cepat sembuh....

    ReplyDelete
  6. GWS sis..semoga dipermudahkan semua urusan... sy pun insyaallah dalam waktu terdekat ni maybe nak operate jgk kot..cuma x tau bile tarikhnya..mggu depan baru nak gi jumpa doc lps ultrasound aritu..

    ReplyDelete
  7. JM doakan agar urusan operation SS berjalan lancar aminnn..i will be there for u

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan segala urusan dan cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. Sha doakan semoga semuanya dipermudahkan buat SS.. semoga diberi kesembuhan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  10. semoga ss dah sihat .... terus berjuang dengan kuat.
    stay healthy and happy and positive k.

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...