Wednesday, 21 August 2019

Kembara Guangzhou - Halal Restaurant Near Zhanxi Lu

Entry sebelum boleh hafal SINI...


Lepas aku and the geng nyopink kuar masuk kedai sepanjang Zhanxi Lu tu... Perut pon mulai mendendangkan gamelan... Ha Ha Ha... Lapaq hoiii... Time nyopink tak ingat pulak nak mencekik... Adeiii... 

Betul lah orang kata... Pegi Guangzhou ni... Orang yang tak pernah gastrik pon boleh terkena gastrik... Sebabnya? Tak ingat nak makan... Nyopink pon dah kenyang... Ha Ha Ha...

Actually... Kat area Zhanxi Lu ni... Ada restaurant halal... Tapi jual kebab aje laa ek... Rasa kebab? Sedap jugak... Dagingnya lembut...

Tak ada apa nak citer... Layan 4 keping gambar ni jek... Itu aje yang aku sempat nak snap... Sebab... Usus besar aku dah gigil... Ha Ha Ha...

Inilah Restaurant Halal tu... U'Ouls translate la sendiri nama kedai tu ek... Berhampiran Zhanxi Lu... Ramai jugak yang lepak sini...

Gitu caranya buat kebab... Daging letak tepi.. He He He...

Makcik pakai tudung...

Taraaaaa... Ini lah kebabnye... Jemput tengok! Ha Ha Ha...

Kalu nak pegi boleh refer map ini ye...


BERSAMBUNG...

8 comments:

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...