Wednesday, 20 December 2017

Kembara Hangzhou - Forever 21

Entry sebelum boleh jengah SINI...


Lepas lepak minum kat Caffe Bene... We'Ouls pon jenjalanlah dalam shopping mall... Aku masuk kat tempat barangan mewah... Bukan nak beli pon... Tapi... Nak tumpang kencing... He He He... Biasanya toilet kat tempat barangan mewah ni bersih dan tak de bau hapak... Memang jaga standard laa...

Dior...

Sepanjang jalan... Aku asik kena tegur je dengan orang kiri kanan... Termasuk dengan Mat Saleh... Dorang beritahu tali kasut aku tanggal... Adehhhh...

Then tak tahu lagi nak pusing dalam mall... Macam tak ada mende... Last last... Aku amik train ke Longxiangqiao Station... Which is Stop untuk ke West Lake jugak...

Kat sana ada memacam tempat shopping... Jommmm... Habiskan duit... Ha Ha Ha...

Jom nengok apa yang menarik...

HH pegang pegang lepas... Tak beli... Pastu nyesal...

Aku nampak ada Forever 21... Memula just nak nengok nengok je... Tak niat pon nak membeli... Sekali tu... Aku tewas jugak!

Singgah Forever 21...

Lupa diri memasing...

Aku tewas pada jacket tampal tampal ini... Terbang RMB 279.00... Adehhhh... 

Si Jay Emm ada beli seluar ketat pattern army... Nak sangat ketat... Lelama nangka... Ha Ha Ha... Cer tanya dia mana seluar tu? Keh Keh Keh...



BERSAMBUNG...

13 comments:

  1. Kalu dah berkenan tu belik aja...nanti termimpi2..hahaha...
    Seluar ketat tu motivasi untuk menguruskan diri ...hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Org x ske shopping kononnya yg selalu habis portion...

    ReplyDelete
  3. Awak kena pakai kasut x bertali 😬

    ReplyDelete
  4. Itew perasan kurus padahal peha besar kaki gajah..beli la suar pattern askar tu..sekali sarung dah mcm sarung nangka..terdampar sepi dlm beg πŸ˜“

    ReplyDelete
  5. kasut tu lain kali ingat mati na..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. *ikat mati.. confius awat mummy komen lagu ni..adoii la

      Delete
    2. Aikkk... Ikat kasut pon kena ingat mati ek? Keh keh keh...

      Delete
  6. Mummy perati je HH, memang kaki shopping! Sebijik cam....hehehe

    ReplyDelete
  7. Tapi yg lagi 2 orang tu jarang shopping, sekali shopping ngan kedai2 dia nak beli..hehehe

    ReplyDelete
  8. Mana handbag Dior tuk mummy.. bak seketuui

    ReplyDelete
  9. murah ka....
    lepas ni guna ja kasut tak bertali..pelekat tu ja...

    ReplyDelete

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...