Disclaimer πŸ“’ πŸ“’ πŸ“’

Blog ini (http://scdhaseinphoto.blogspot.com/) merupakan blog travel penulis. Hasil penulisan/artikel yang disiarkan di Scdha Sein Photo And Travel adalah sekadar perkongsian untuk umum. Kebanyakan entri ditulis berdasarkan pengalaman dan kehidupan pemilik blog sendiri, pemerhatian dan pembacaan. Sebarang pandangan yang dizahirkan merupakan  pandangan peribadi pemilik blog. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab sekiranya terjadi apa-apa kerosakan, kecederaan atau kerugian akibat isi kandungan blog ini.

Pemilik blog berhak untuk mengubah isi kandungan atau pendapat yang dinyatakan dalam blog ini untuk mana-mana artikel pada bila-bila masa.

Gambar dan visual yang terdapat di dalam blog ini adalah dari sumber koleksi gambar peribadi. Sekiranya ingin mengambil, menyalin atau menerbitkan gambar di dalam blog ini. Sila berbincang dengan pemilik blog. Sejumlah bayaran akan dikenakan sekiranya anda meminta salinan asli.

Komen
Pemilik blog berhak untuk memadam atau tidak menerbitkan mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis untuk:
  • Komen yang disifatkan sebagai spam atau mencurigakan
  • Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina/menggunakan kata-kata kesat
  • Komen yang dianggap menyinggung atau menyentuh sensitiviti mana-mana pihak  (misalnya yang berunsur perkauman/politik/agama)

No comments:

Post a Comment

Komen tu jangan skema sangat! Ha Ha Ha...